moon pisze:A gdzie inteligenty, pewny siebie o powalającym spojrzeniu i oczach, w których się utopić mozna, zawsze zabawny, troskliwy ale i stanowczy?
Tacy nie istnieją...
Moderator: modTeam
a ja?!?!?!?moon pisze:moon napisał/a:
A gdzie inteligenty, pewny siebie o powalającym spojrzeniu i oczach, w których się utopić mozna, zawsze zabawny, troskliwy ale i stanowczy?
Tacy nie istnieją...
sophie pisze:moon pisze:A gdzie inteligenty, pewny siebie o powalającym spojrzeniu i oczach, w których się utopić mozna, zawsze zabawny, troskliwy ale i stanowczy?
Tacy nie istnieją...
Andrew pisze: mylisz sie , jest takich wielu , ze juz o swojej skromnej osobie nie wspomne
Jak to gdzie... TUTAJ
kurek pisze:a ja?!?!?!?
sophie pisze: są subiektywne
dla siebie zawsze jestem zabawnymoon pisze:Nad Toba popracujemy. Tzn nad tym ZAWSZE zabawny i nad tym stanowczy. I bedzie cudnie.
inteligentny czy stanowczy to nie sa raczej cechy subiektywne
Andrew pisze:Mysle ze słowo inteligentny ...jest naduzywane w wypowiedziach , a tak naprawde chodzi o coś innego , piszacy zas nie wiedzac , nie umiejac okresic tego ...piszą inteligentny !
Miltonia pisze:Po prostu wszystkiego dobrego i juz. Moze miec wady, niech bedzie, ale takie malutkie typu: zapomina czasami smieci wyrzucic. I przystojny byc nie musi, ale zeby mi sie podobal. I malo tego, sa tacy!!!!! Wiec inni mnie nie zadowalaja
Pogosia pisze: Wiec inni mnie nie zadowalaja
Elspeth pisze:W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża.
Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża.
Na pierwszym piętrze wisi tabliczka:
"Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej.
Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej.
Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już zajebiście.
Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej.
Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?!
Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę nie można dogodzić..."
Beatboxer pisze:Wydaje mi się, że to zależy od długości kontaktu dziewczyny i chłopaka. Na pierszej randce dziewczyna chyba wymaga czegoś innego, niz po 2 latach związku.
happy pisze:Kiedyś pewna piękna kobieta powiedziała mi ze Facet musi mieć pasje ...
susanne pisze:Ale nie sądzicie, że każda kobieta jest piękna? Bo według mnie kobieta piękna to kobieta zadbana. Każda ma w sobie coś pięknego i czasami nierozumiem mężczyzn, którzy potrafią być naprawdę nieprzyjemni Zly
ZTF pisze:Łatwo jest bowiem zrobić sobie ekstra makijaż super fryzure i ubrać się w wystrzałowe ciuchy, lecz zmienić własne "wnętrze" czy charakter niestety nie
mariusz pisze:A gdzie inteligenty, pewny siebie o powalającym spojrzeniu i oczach, w których się utopić mozna, zawsze zabawny, troskliwy ale i stanowczy?
lizaa pisze:Facet musi byc ma druga czescia.
happy pisze:Kiedyś pewna piękna kobieta powiedziała mi ze Facet musi mieć pasje ...
Miltonia pisze:Nie wiem, czego oczekuja wszystkie kobiety. Wiem, czego ja oczekuje. Wszystkiego. Po prostu wszystkiego dobrego i juz. Moze miec wady, niech bedzie, ale takie malutkie typu: zapomina czasami smieci wyrzucic. I przystojny byc nie musi, ale zeby mi sie podobal. I malo tego, sa tacy!!!!! Wiec inni mnie nie zadowalaja
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 326 gości