Czego kobiety oczekują od mężczyzn?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 01 cze 2005, 00:51

moon pisze:A gdzie inteligenty, pewny siebie o powalającym spojrzeniu i oczach, w których się utopić mozna, zawsze zabawny, troskliwy ale i stanowczy?

Tacy nie istnieją... :P
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 01 cze 2005, 01:15

moon pisze:moon napisał/a:
A gdzie inteligenty, pewny siebie o powalającym spojrzeniu i oczach, w których się utopić mozna, zawsze zabawny, troskliwy ale i stanowczy?

Tacy nie istnieją...
a ja?!?!?!? <banan> 8) <banan>
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 01 cze 2005, 01:29

dla mnie jest najwazniejsze, zebym czula sie przy Nim bezpiecznie i mogla sie przy Nim rozwijac.
moj Obecny jest zreszta ucielesnieniem wielu moich najsmielszych wyobrazen o Mezczyznie : )
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 01 cze 2005, 02:16

sophie pisze:Tacy nie istnieją...

Istnieją ale mają inne wady.

kurek pisze:a ja?!?!?!?

Nad Toba popracujemy. Tzn nad tym ZAWSZE zabawny i nad tym stanowczy. I bedzie cudnie. :) <banan>
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 01 cze 2005, 06:38

moon pisze:A gdzie inteligenty, pewny siebie o powalającym spojrzeniu i oczach, w których się utopić mozna, zawsze zabawny, troskliwy ale i stanowczy?

Jak to gdzie... TUTAJ :D
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 cze 2005, 08:13

sophie pisze:

Tacy nie istnieją... :P

Jak to nie istnieją ? mylisz sie , jest takich wielu , ze juz o swojej skromnej osobie nie wspomne <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 01 cze 2005, 08:52

Hehe, wiedziałam, że panowie się postawią :]
Na razie trzech, a gdzie reszta? :]

Ale tak naprawdę te cechy ("inteligenty, pewny siebie o powalającym spojrzeniu i oczach, w których się utopić mozna, zawsze zabawny, troskliwy ale i stanowczy") są subiektywne. Każda odbiera nieco inaczej, a i potrzeby mogą się róznić. Już wyjaśniam :] To co napisała moon jest uogólnieniem totalnym. No bo na ile inteligentny? Na ile zabawny? (pomijam kwestią "zawsze")
Utożsamiliscie się z tymi cechami, ale to nie musi oznaczać, że bedziecie pasować dziewczynom, którym odpowada ten opis mężdzyny.

Hmm, trochę namieszałam i zgubiłam chyba wątek :> - to z niewyspania
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 01 cze 2005, 09:12

Andrew pisze: mylisz sie , jest takich wielu , ze juz o swojej skromnej osobie nie wspomne

Jak to gdzie... TUTAJ

kurek pisze:a ja?!?!?!?

no :) walimy drzwiami i oknami a one slepe sa :P

sophie pisze: są subiektywne

inteligentny czy stanowczy to nie sa raczej cechy subiektywne
za to zabawny w 100%
dla jednej facet bedzi ezabawny a dla drugiej glupi

moon pisze:Nad Toba popracujemy. Tzn nad tym ZAWSZE zabawny i nad tym stanowczy. I bedzie cudnie.
dla siebie zawsze jestem zabawny
a co do bycia stanowczym w stosunku do ciebie...
...ciezko bedzie :/

qbejs
Bywalec
Bywalec
Postautor: qbejs » 01 cze 2005, 09:18

Ja dopisze jeszcze jeden typ -> facet który potrafi sie wtopic w otoczenie, jest mily ale tajemniczy,nieufny troche, ale nie jest dostrzegany lub traktowany jako zabawka....
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 01 cze 2005, 09:20

inteligentny czy stanowczy to nie sa raczej cechy subiektywne

Dlatego napisałam "na ile inteligentny". A poza tym, uwierz, ale samo hasło "inteligentny" może mieć odmienne znaczenie dla róznych dziewczyn - zależy od tego, czego oczekują. Dla jedne jakiś koleś może być bardzo inteligentny, ale inna może odebrać go inaczej. Jej np jego poziom może wydać się za niski/wysoki (niepotrzebne skreslić)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 cze 2005, 09:46

Mysle ze słowo inteligentny ...jest naduzywane w wypowiedziach , a tak naprawde chodzi o coś innego , piszacy zas nie wiedzac , nie umiejac okresic tego ...piszą inteligentny ! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 01 cze 2005, 09:47

Może o bystrość? :]
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 01 cze 2005, 10:18

ale od inteligencji jest IQ
a jak ocenisz obiuektywie czy ktos jest zabawny?
na maraton usmiechu wyslesz?
Andrew pisze:Mysle ze słowo inteligentny ...jest naduzywane w wypowiedziach , a tak naprawde chodzi o coś innego , piszacy zas nie wiedzac , nie umiejac okresic tego ...piszą inteligentny !

one nigdy nie wiedza czego kca :P <browar>

Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 01 cze 2005, 10:23

kurek pisze:ale od inteligencji jest IQ

Wiem, ale chodzi mi nie o to. Tylko że za hasłem "inteligentny" dla jednej kryje się (zakładając punktację testów IQ) 120, dla innej 150, a jeszcze innej 80 wystarczy. Rozumiesz? :]
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 01 cze 2005, 10:33

Nie wiem, czego oczekuja wszystkie kobiety. Wiem, czego ja oczekuje. Wszystkiego. Po prostu wszystkiego dobrego i juz. Moze miec wady, niech bedzie, ale takie malutkie typu: zapomina czasami smieci wyrzucic. I przystojny byc nie musi, ale zeby mi sie podobal. I malo tego, sa tacy!!!!! Wiec inni mnie nie zadowalaja <banan>
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
Pogosia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pogosia » 01 cze 2005, 11:34

Miltonia pisze:Po prostu wszystkiego dobrego i juz. Moze miec wady, niech bedzie, ale takie malutkie typu: zapomina czasami smieci wyrzucic. I przystojny byc nie musi, ale zeby mi sie podobal. I malo tego, sa tacy!!!!! Wiec inni mnie nie zadowalaja

no to ja się tutaj podpiszę jeśli wolno :D
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
Awatar użytkownika
Jasta20
Maniak
Maniak
Postautor: Jasta20 » 01 cze 2005, 12:12

Dla mnie facet musi byc opiekuńczy, troskliwy, zaradny, odpowiedzialny za swoje czyny, szalony :D, romantyczny czasami, bystry i sprytny i musi dawac mi czeste znaki ze mnie kocha i ze jestem dla niego całym swiatem :D
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 01 cze 2005, 12:28

Pogosia pisze: Wiec inni mnie nie zadowalaja

nikt was nigdy nie zadowoli :P
zawsze wam bedzi emalo
taka jest prawda;P

i nie tylko ja tak mysle:
Elspeth pisze:W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża.
Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża.
Na pierwszym piętrze wisi tabliczka:
"Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej.
Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej.
Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już zajebiście.
Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej.
Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?!
Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę nie można dogodzić..."

<brawo1> <brawo1> <brawo1>

Awatar użytkownika
oleczka
Bywalec
Bywalec
Postautor: oleczka » 04 cze 2005, 21:38

czego oczekujemy.... dla mnie bardzo ważne jest to, aby facet kochał- szczezre, był gotowy do poswięceń no i oczywiście bla bla bla aby był stanowczy bla bla bla inteligentny:)) chodzi o to aby facet był.... facetem
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 04 cze 2005, 21:51

Facet musi byc ma druga czescia.
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
happy
Początkujący
Początkujący
Postautor: happy » 09 cze 2005, 22:16

Kiedyś pewna piękna kobieta powiedziała mi ze Facet musi mieć pasje ...
Awatar użytkownika
Beatboxer
Początkujący
Początkujący
Postautor: Beatboxer » 09 cze 2005, 23:51

Wydaje mi się, że to zależy od długości kontaktu dziewczyny i chłopaka. Na pierszej randce dziewczyna chyba wymaga czegoś innego, niz po 2 latach związku.
Awatar użytkownika
saviour
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: saviour » 10 cze 2005, 22:28

Beatboxer pisze:Wydaje mi się, że to zależy od długości kontaktu dziewczyny i chłopaka. Na pierszej randce dziewczyna chyba wymaga czegoś innego, niz po 2 latach związku.

Uważaj... niektóre w ogóle nie widzą różnicy. Ma być romantycznie, cudownie, ekstra, super, kwieciście jak w pierwszym miesiącu znajomości. A jak nie to: out ;)

[ Dodano: 2005-06-10, 22:30 ]
happy pisze:Kiedyś pewna piękna kobieta powiedziała mi ze Facet musi mieć pasje ...

O tak w znajomościach z niektórymi kobietami szewska pasja to mnie ogarnęła kilka razy...
wypijmy za nie <browar>

[ Dodano: 2005-06-10, 22:37 ]
susanne pisze:Ale nie sądzicie, że każda kobieta jest piękna? Bo według mnie kobieta piękna to kobieta zadbana. Każda ma w sobie coś pięknego i czasami nierozumiem mężczyzn, którzy potrafią być naprawdę nieprzyjemni Zly

nikt nie rozumie mężczyzn, jesteśmy rasą niezrozumianą
wypijmy za to <browar>

[ Dodano: 2005-06-10, 22:40 ]
ZTF pisze:Łatwo jest bowiem zrobić sobie ekstra makijaż super fryzure i ubrać się w wystrzałowe ciuchy, lecz zmienić własne "wnętrze" czy charakter niestety nie

Hm... dla niektórych nawet to nie jest łatwe :(
Zdrówko <browar>

[ Dodano: 2005-06-10, 22:52 ]
mariusz pisze:A gdzie inteligenty, pewny siebie o powalającym spojrzeniu i oczach, w których się utopić mozna, zawsze zabawny, troskliwy ale i stanowczy?

Niestety, Józef Stalin już umarł.
jego zdrowia nie pijemy <boks>
Awatar użytkownika
kurek
Maniak
Maniak
Postautor: kurek » 10 cze 2005, 22:54

Czego kobiety oczekują od mężczyzn?
stanowczo za duzo...

Awatar użytkownika
saviour
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: saviour » 10 cze 2005, 23:01

lizaa pisze:Facet musi byc ma druga czescia.

masz rację: jak Flip i Flap, Donald i Daisy, Wódka i Zakąska - wszystko we Wszechświecie jest sparowane. Ale mężczyźni i kobiety? - Ktoś Cię okłamał ;)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 10 cze 2005, 23:03

lizaa pisze:Facet musi byc ma druga czescia.

Czyli TĄ połówką <browar>

happy pisze:Kiedyś pewna piękna kobieta powiedziała mi ze Facet musi mieć pasje ...

No baaaa.... <browar>

I nie mówmy o 1 randkach, bo tam grają emocje i ni huhu nikt się nie dowie czegoś wiecej, oprócz powierzchowności. :)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 11 cze 2005, 15:18

A co powiedzie na stwierdzenie:

"Piekne kobiety pozostawmy mężczyzną bez wyobraźni" <aniolek2>
Awatar użytkownika
AlicE!
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlicE! » 11 cze 2005, 15:40

1. Żeby był<aniolek2>kiedy go najbardziej potzrebuję:-)
2. Żebyśmy się dobrze dogadywali i rozumieli.
3. Jak Mitlonia i Pogosia stwierdziły:
Miltonia pisze:Nie wiem, czego oczekuja wszystkie kobiety. Wiem, czego ja oczekuje. Wszystkiego. Po prostu wszystkiego dobrego i juz. Moze miec wady, niech bedzie, ale takie malutkie typu: zapomina czasami smieci wyrzucic. I przystojny byc nie musi, ale zeby mi sie podobal. I malo tego, sa tacy!!!!! Wiec inni mnie nie zadowalaja

^^
Aru
Początkujący
Początkujący
Postautor: Aru » 09 paź 2006, 00:57

Cześć i czołem. Żem nowy tutaj.

Czego moja kobiecina ode mnie oczekuje? Hm...
Na pewno wiem już, że wygląd nie liczy się. Wyglądam jak wyglądam. Nie jestem mistrzem, jestem wysoki ale też przy kości.(bez przesady oczywiście) a i obronić ją potrafię. Więc wygląd odpada, bo tym na pewno jej nie usiedliłem(wierzcie mi).

Czemu tak uważam? Bo przez rok tylko siedzieliśmy zawsze i rozmawialiśmy. Zawsze w tym samym miejscu. Uwielbiała ze mną rozmawiać. Teraz mówi mi, że inteligencja, cięta ironia, szczypta chamstwa i dwie paczki charyzmy to idealne ciasto z charakterem. Może ze mną ewentualnie porozmawiać(ale od tego ma przyjaciółkę), wie, że potrafię ją pocieszyć i przeprosić gdy się zdenerwuje, ale też uwielbia we mnie to, że czasami dogryzam jej. A o charyźmie się nie wypowiadam, nie mi oceniać.

Tak więc faceci - musicie wyczuć swoją lubę, co w Was lubi a co nie. Jeżeli brak jej w Was szczypty szaleństwa to dajcie się czasami ponieść, każdy z nas ma trochę swych marzeń w głowie. Moja dziewczyna gdy sobie zasłuży i zaczyna wygrywać ze mną jakąś sprzeczkę zostaje szybko złapana za pierś, wtedy na chwilę zaprzestaje gadania a ja mam czas podarować jej pocałunek, powiedzieć swoje argumenty i przyznać się, że ma rację.

Co czyni faceta lubianym? Jaja kiedy trzeba. I pantofelek w kieszeni w razie czego do użycia, żeby można się pod nim ukryć...

<Sam jestem "lekko" pantoflarzem ;)>
Awatar użytkownika
L3ppah
Początkujący
Początkujący
Postautor: L3ppah » 09 paź 2006, 02:26

Kolega wyzej nowy napisal, to ja tez.
Aru ma sporo racji w tym, co pisze. Nawet nie chodzi juz o ta przyslowiowa "inteligencje" bo jej jest kilka rodzai, a kazdy sluzy do czego innego. No bo co komu z faceta, ktory swa inteligencja plynna bije wspolzawodnikow na glowe, a ktorego inteligencja skrystalizowana nie przekracza "sredniaka"? Nic. Slowem zas kluczem jest chyba wlasnie "charyzma".

Sam mam przyjaciela, ktorego, moge dac obciac sobie reke, nikt z tego forum nie nazwalby "Casanovą", a ktory "rwie" laski na peczki. Wszystko to za sprawa jego niesamowitej zdolnosci zjednywania sobie ludzi, nawiazywania kontaktow, retoryki, po prostu charyzmie. Slowa "rwanie" naduzylem celowo, gdyz kolega ten od 4 lat jest z jedna kobieta, z ktora zapewne niedlugo przypieczetuja dlugotrwaly zwiazek :) i bynajmniej nie zdradza jej. Slowo "rwanie" mialo uwydatnic i uwypuklic jego niesamowite zdolnosci oratorskie i charyzmatyczna dusze, no i nie ukrywam, ze czesto jest tak, ze "jakby chcial to by mial".

Kontynuujac, niedawno mialem okazje wrocic z miesiecznych "wczasow" spedzonych we wschodniej Saksoni, co by ojro troche przygonic (taka dola polskiego studenta) i poznalem tam rowiesniczke, ktora to studiuje biotechnologie. Opowiedziala mi owa niewiasta "w sadzie" o jednym z wykladow, ktory zostal przez profesora poswiecony wlasnie ww. panu Casanovie. Reakcja ponad setki kobiet siedzacych na auli, na zdjecia delikwenta puszczane z rzutnika byla jednoznaczna... "Ueeeee... a feeee..."
Co sie okazalo? "To wszystko byla chemia..." podsumowal wyklad jednym zdaniem wykladowca z tytulem profesorskim przed imieniem i nazwiskiem :)

To tyle ode mnie. Post do najkrotszych nie nalezy ale staralem sie w miare mozliwie usystematyzowac to, co chcialem w nim zawrzec.

A teraz czas na sen, bo juz za 6h zaczynam zajecia :)
"Z dwóch "panów świnków" lub "pań świnek" nie będzie małych świniątek." Roman Giertych

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”