Ja chciałem się zapytać co byście powiedzieli rodzicom dziewczyny, którzy chcą z wami porozmawiać po tym jak znaleźli u niej prezerwatywy... Mają wielkie pretensje... Może 17 lat to za wcześnie... Ale to aż tak wielkie przestępstwo??

Moderator: modTeam
A jak rodzice sa jacyc niedorozwinieci to sie wam zabronia spotykac
ja bym zrobil getto dla takich rodzicow ;d trzymac ich tam razem byle zdala od wlasnych dzieci
Plesers pisze:zbajeruj starych że oprócz gumek zabezpieczacie się np. metodą termiczną - objawową i do tego wyciągasz - bo jesteś odpowiedzialny i nie chcesz zmaronować jej życia dzieckiem(pamietaj JEJ nie sobie;))
Tylko jak nie wiesz na czym polega ta metoda, to lepiej o niej poczytaj
powiem, ze kocham się z nią tylko tydzień po skończeniu się okresu:D
Unknown pisze:A co jak powiedzą " a nas to gówno obchodzi"
Unknown pisze:No mi się wydaje, że raczej powiedzą: "jeszcze raz a Cię ch... wyp.... z domu!!"
Plesers pisze:nie chcesz zmaronować jej życia dzieckiem(pamietaj JEJ nie sobie;))
moon pisze:A ja w ogóle nie rzoumiem czemu tylko Ty masz gadać.
sarah pisze:lollirot pisze:zaproszenie tylko jego na rozmowe to jakby oskarzenie jedtej stron. pukali sie w dwojke raczej, nie? to dlaczego nie w dwojke maja rozmawiac?
Ale przeciez nie jest powiedziane ze druga strona nie bedzie dopuszczona do rozmowy i zostanie zamknieta w dzwiekoszczelnej toalecie.
lollirot pisze:"jak smiales tknac nasza niewinna corke, przeciez to jeszcze dziecko, zboczencu"
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 282 gości