wstydze sie jego dotyku

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 08 maja 2005, 18:57

No nie wiem, czy jak będzie to chciała zrobić na siłę to sprawi tym chłopakowi przyjemność. Wg. mnie to ma być przyjemność dla obu stron. Widocznie, tak jak sama pisze, nie jest jeszcze na to gotowa.
Kochać i być kochanym
cajmer

Postautor: cajmer » 08 maja 2005, 19:22

Mnie nic nie sprawia większej przyjemności niż widok podnieconej partnerki... Jemu pewnie też:)

Zobaczysz jakie pieszczoty mogą być przyjemne jeśli mu tylko pozwolisz:D
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 08 maja 2005, 19:22

NO ale jezeli stwierdzi ze chce się przełamac to czemu nie ??
Gdy masz arachnofobie to najleprzym sposobem na walkę z lękiem jest kontakt z pająkiem [hipotetycznie]
A raczej przełamanie się w kierunku zdobywania coraz to leprzych [przyjemnych] wrażeń jest główną motywacją :D
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 08 maja 2005, 20:49

Krzych(TenTyp) pisze:NO ale jezeli stwierdzi ze chce się przełamac to czemu nie ??

Ale cała rzecz w tym, że Ona boi się przełamać i to już z drugim chłopakiem i ten lęk nie wróży nic dobrego. Tak więc jak poczeka i będzie już gotowa to samo przejdzie.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 09 maja 2005, 00:35

Niby kiedy ?? Ktoś za przeproszeniem musi jej pokazac co dobre.... No a przecież mowa jest o naturalnej części związku... Która daje tyle satysfakcji.... O ile ktoś nauczy z tego kożystac ... Słuchaj jestem w podobnej sytuacji ale zostałęm postawiony przed faktem dokonanym "że trzeba się kiedys przełamać" ... I nie będę się przed tym bronił :D:D
Pozdro 8)
Dlatego twierdzę ze czas na zmiany :D Niesądzisz ze chęć przełamania to chęć rozwijania się ??
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?

Well...

Why is the man...

Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 10 maja 2005, 08:57

Jeżeli jesteś dziewicą to się wcale nie dziwię że się wstydzisz. Bo najbardziej odważne są te dziewczyny które to już robiły... Ale mimo to ja nie przepadam za odważnymi... Moim zdaniem z tobą jest wszystko w porządku. Moja mała też była wstydliwa i strasznie mnie to kręciło :) To było wprost cudowne! :)
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 10 maja 2005, 12:38

dostrzegam drobna roznice miedzy dziewczyna chorobliwie wstydliwa, ktorej nie da sie dotknac, a diablica z dzikim okrzykiem "rżnij mnie, zwierzu" na ustach, rzucajaca Ci sie w ramiona ; ) nie wiem co u Ciebie kryje sie pod slowem "odwazna".
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 10 maja 2005, 12:42

W kontekście tego topiku chodziło mi że odważna dziewczyna daje się z łatwością dotykać, również w miejsca intymne.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 10 maja 2005, 12:47

czy to zle, skoro, zalozmy, jest z Toba od jakiegos czasu w udanym, zaufanym zwiazku? O_O bo mi sie wydawalo, ze otwarcie w tych sprawach i brak wstydu jakos sie wiaze z tym, ze jest wam ze soba dobrze, ze sobie ufacie, ze chcecie byc blisko. myle sie?
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Krystian
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Krystian » 10 maja 2005, 12:57

Niewiem co na to napisać... Po prostu pociąga mnie jak dziewczyna jest wstydliwa, a moja niunia taka właśnie była. Nie znaczy to że nie czuliśmy się sobie bardzo bliscy.
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 10 maja 2005, 13:41

taka wstydliwośc może kręcić, ale nie do przesady, na początku nie powiem to by mi się podobało, ale ileż można
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
kinek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: kinek » 10 maja 2005, 15:44

witam wszystkich.
ja jestem ze swoją dziewczyną prawie 5 miesiecy.
na poczatku byla bardzo niesmiala. teraz juz ma sie troche lepiej, daje się podotykać, ale na poczatku bylo to samo, po prostu bala sie przyjemnosci.
i to naprawde bolalo kiedy chcialem jej sprawic przyjemnosc, nawet pocalunkami w szyję a ona pokazywala ze nie chce tego.
no ale mamy to juz za soba, na szczescie, teraz kiedy np. ogladamy film sama zaczyna pieszczoty. <banan>
"... każdy kto wzniesie się... siebie... musi upaść na ziemię..."
Godlike mode ON
Agusia

Postautor: Agusia » 18 maja 2005, 00:05

Mi tez to na poczatku sprawialo trudnosci.Nie jestem dziewica dopiero od 2 tygodni, wiec jeszcze nie daje sie namowic na wszystko co moj mezczyzna sobie wymysli.
Na poczatku balam i wstydzilam sie dotyku. Moj Misio byl i jest bardzo delikatny i cierpliwy po prostu w jego ramionach czuje sie najlepiej. Zgadzam sie,ze wszystko zaczyna sie od "glowy" to by dac mu sie piescic najpierw dobrze przemyslalam. Ja go po prostu kocham i ta mysl dodala mi odwagi do dalszego dzialania. <zakochany4>
Awatar użytkownika
OllO
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: OllO » 16 cze 2005, 03:46

Jako chłopak powiem Ci że raczej zadziała to na niego stymulująco, czyba że praktykuje oczyszczenie na antenie o. Rydzyka, a w to wątpie. <browar>

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”