Valpurgius---> nie wybieram zadnej z twoich opcji
Moze kiedys moje podejscie sie zmieni, narazie jest jakie jest
Moderator: modTeam
Hyhy pisze:Ale ja nie rozumiem jakie to fajntacje macie dziewczyny. wyobrazacie sobie ze was stuka inny facet? paskudztwo!!!!
Yasmine pisze:Witaj w klubie sabinko. Mysle ze myslenie o nim nam przeszkadza w jego osiagnieciu .
Yasmine pisze:sabinka pisze:choc ostatnio coraz czesciej o tym zeby "miec juz ten orgazm"... wpadlam z jakas pogon za orgazmem musze cos z tym zrobic.
Witaj w klubie sabinko. Mysle ze myslenie o nim nam przeszkadza w jego osiagnieciu.
sarah pisze:Yasmine pisze:Witaj w klubie sabinko. Mysle ze myslenie o nim nam przeszkadza w jego osiagnieciu .
Moge sie rowniez do was przylaczyc. Nie potrafie o tym nie myslec. Czasem nawet mysle zeby o tym nie myslec to bedzie latwiej i udaje mi sie na chwile ale potem zaraz wraca. Ma ktos jakis sposob na niemyslenie o orgazmie?
Elspeth pisze:dziewczyny nie lamcie sie - ja w ogóle nie mialam i sie nie stresujeprzyjdzie to bedzie nie przyjdzie to mowi sie trudno bede sie martwic potem. Ale czuje ze za kazdym razem jest coraz blizej ;P w kazdym razie podczas seksu zupelnie o nim nie mysle tylko ciesze sie ze jest mi tak milutko, przyjemnie i... ahh... rozmarzylam sie
nata pisze:a to dziwne
ja też niedługo wracam do prezerwatyw, ale myślałam ze znowu będzie mi tak dobrze, jak zanim zaczęłam brać tabletki
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 99 gości