O czym myślicie w czasie seksu...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Jasta20
Maniak
Maniak
Postautor: Jasta20 » 28 kwie 2005, 13:40

nad snami nie panujemy, nie mamy wplywu na sny :) i rozmawiamy o snach erotycznych i nie sprawiaja one nam zadnego problemu :)

Valpurgius---> nie wybieram zadnej z twoich opcji :)
Moze kiedys moje podejscie sie zmieni, narazie jest jakie jest :)
Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma
przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okrety, zatopione miasta,
ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko...
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 28 kwie 2005, 14:17

Ja ostatnio mam przedziwne sny erotyczne, np z ojcem mojego R. <pzystojny ten jego tatus owszem, ale zeby sny z nim miec, ajjj>

Najdziwniejsze jest to, ze w moich snach erotycznych nie wystepuje R. <error>
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Misia
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misia » 28 kwie 2005, 14:52

Hyhy pisze:Ale ja nie rozumiem jakie to fajntacje macie dziewczyny. wyobrazacie sobie ze was stuka inny facet? paskudztwo!!!!

no wlasnie skad mozesz wiedziec jakie mamy fantazje?!czy fantazje musza byz od razu zwiazane z inna osoba?!NIE! heheh....mierzysz swoja miarka?;)
Czas leci szybko...i bardzo dobrze!!!!
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 28 kwie 2005, 15:00

Nie bardzo bo ja seksu nie uprawiam :P
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 28 kwie 2005, 16:41

A ja nie mam snów erotycznych :/ Nie przypominam sobie, bym w oole kiedykolwiek miała :/
Za to fantazje... :D:D (ale nie w trakcie)
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 28 kwie 2005, 17:40

jakos nie zdarzylo mi sie myslec w trakcie o kims innym niz o facecie z ktorym wtedy jestem, mysle wtedy o tym jak mi jest dobrze, o tym ze jemu jest dobrze i skupiam sie wlasnie na odczuwaniu a nie na mysleniu ;)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 28 kwie 2005, 18:30

ja spie jak zabity wiec snow nie mam nawet zwyklych a co dopiero erotycznych :P
polucji jakos nie doswiadczam (plam nie znajduje :D)

pewnie dlatego ze sypiam po 4-5h na dobe hheh
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 28 kwie 2005, 21:56

"O czym myślicie w czasie seksu... "

Że jest moja!
To wystarcza 8)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
sabinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: sabinka » 28 kwie 2005, 22:59

ja nie potrafie powiedziec o czym mysle w tym momencie ;)

choc ostatnio coraz czesciej o tym zeby "miec juz ten orgazm"... wpadlam z jakas pogon za orgazmem :| musze cos z tym zrobic.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 kwie 2005, 08:00

O czym myslicie w trakcie sexu ?? to ciekawe pytanie , tak juz siedze i mysle nad tym 5 minut i nic wymyslec nie mogę , bowiem po prostu nie wiem ? czy w ogóle mysle wtedy ? owszem zanim sie wszystko zacznie to sa mysli , jak zacząc , co w nastepnej kolejnosci , jaka jest ładna , czym by tu ją zaskoczyć ? . Ale w trakcie ???? samego jzu trwania aktu ?? to chyba nie mysle ! musze to sprawdzic ?! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 29 kwie 2005, 08:20

sabinka pisze:choc ostatnio coraz czesciej o tym zeby "miec juz ten orgazm"... wpadlam z jakas pogon za orgazmem musze cos z tym zrobic.

Witaj w klubie sabinko. Mysle ze myslenie o nim nam przeszkadza w jego osiagnieciu :/.
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 29 kwie 2005, 10:05

Yasmine pisze:Witaj w klubie sabinko. Mysle ze myslenie o nim nam przeszkadza w jego osiagnieciu .

Moge sie rowniez do was przylaczyc. Nie potrafie o tym nie myslec. Czasem nawet mysle zeby o tym nie myslec to bedzie latwiej i udaje mi sie na chwile ale potem zaraz wraca. Ma ktos jakis sposob na niemyslenie o orgazmie?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 kwie 2005, 12:47

Myślenioe o czyms innym?
Awatar użytkownika
sabinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: sabinka » 29 kwie 2005, 16:32

Yasmine pisze:
sabinka pisze:choc ostatnio coraz czesciej o tym zeby "miec juz ten orgazm"... wpadlam z jakas pogon za orgazmem musze cos z tym zrobic.

Witaj w klubie sabinko. Mysle ze myslenie o nim nam przeszkadza w jego osiagnieciu :/.

sarah pisze:
Yasmine pisze:Witaj w klubie sabinko. Mysle ze myslenie o nim nam przeszkadza w jego osiagnieciu .

Moge sie rowniez do was przylaczyc. Nie potrafie o tym nie myslec. Czasem nawet mysle zeby o tym nie myslec to bedzie latwiej i udaje mi sie na chwile ale potem zaraz wraca. Ma ktos jakis sposob na niemyslenie o orgazmie?

mysle o czyms innym nie pomaga, bo juz zupelnie nie skupiasz sie na przyjemnosci kiedy probojesz "wymyslic o czym mozesz myslec" :/
nie mam pojecia juz co zrobic.... :( moj chlopak czesto mi powtarza zebym nie myslala o nim tylko skupila sie na tym co czuje, zebym sie rozkoszowala chwila itd itp (gdzies czytalam ze wlasnie o tym powinno sie myslec) ale ja sie bardzo staram i ........ nie umiem :( tak bardzo zazdroszcze osobom, ktore potrafia go osiagnac w kilka chwil i to zarowno podczas normalnego sexu (co mi sie chyba nigdy nie trafi) jak i przy seksie oralnym....
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 29 kwie 2005, 16:46

Sabinka a nie masz orgazmu ani przy seksie normalnym ani przy oralnym, bo ja wlasnie ani tu ani tu. Tylkojak skupiac sie na odznaniach skoro ma sie w glowie... moze zaraz bedzie, czuje ze blisko, nie jeszcze nie :/, nie da sie .
Awatar użytkownika
sabinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: sabinka » 29 kwie 2005, 17:00

przy seksie oralnym mialam kilka razy i byc moze dlatego jeszcze bardziej sie frustruje kiedy nie moge go miec? bo wiem ze kiedys tam wczesniej mialam? i kiedy to trwa zbyt dlugo a ja go nie mam, widze ze moj chlopak juz troszke zmeczony (chociaz nic nie mowi) i wtedy juz sie denerwuje ze nie moge miec a on sie meczy itd itp :/ i wlasnie najgorsze jest to, ze..... czuje go, no po prostu wydaje mi sie ze za sekunde juz bedzie! - a tu nic,to uczucie odchodzi i znowu jakbym zaczynala od poczatku :| wrr....

przy normalnym seksie nigdy :/
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 29 kwie 2005, 17:12

dziewczyny nie lamcie sie - ja w ogóle nie mialam i sie nie stresuje :) przyjdzie to bedzie nie przyjdzie to mowi sie trudno bede sie martwic potem. Ale czuje ze za kazdym razem jest coraz blizej ;P w kazdym razie podczas seksu zupelnie o nim nie mysle tylko ciesze sie ze jest mi tak milutko, przyjemnie i... ahh... rozmarzylam sie
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 29 kwie 2005, 17:34

Ostatnio rozmawialam z mama. Powiedziala ze byla ze swoim pierwszym chlopakiem rok i orgazmu nigdy nie miala mimo ze byla milosc, pozadanie i wszystko ok. Z moim ojcem tez nie miala. Sa po rozwodzie. Dopiero z terazniejszym facetem to przezywa. Nie wiem czy zasluga faceta czy dojrzala do tego. Jak ja mam dostac kolo 40-stki to .... :|
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 kwie 2005, 18:52

To nich Ci amma jeszcze powie jak i co robi ten , a czego tamci nie robili , albo robili inaczej
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
sabinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: sabinka » 29 kwie 2005, 19:53

Elspeth pisze:dziewczyny nie lamcie sie - ja w ogóle nie mialam i sie nie stresuje :) przyjdzie to bedzie nie przyjdzie to mowi sie trudno bede sie martwic potem. Ale czuje ze za kazdym razem jest coraz blizej ;P w kazdym razie podczas seksu zupelnie o nim nie mysle tylko ciesze sie ze jest mi tak milutko, przyjemnie i... ahh... rozmarzylam sie

dobre podejscie. moze i ja tak sprobuje?
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 29 kwie 2005, 21:45

tylko zeby potem nie bylo ze ja rozdaje jakies dziwne rady ;) po prostu pisze jak jest ze mna Nie mam zamiaru stawac do wyscigu o orgazm ;) moze Andrew stwierdzi ze mam nierowno pod sufitem (bez obrazy- ja Cie lubie :) ) ale nie jest to dla mnie najwazniejsza sprawa. Wazna dla mnie jest przyjemnosc partnera. Ale tak jak mowie ostatnio jest mi coraz przyjemniej, moze to juz niedlugo potrwa :) :564:
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 29 kwie 2005, 21:51

Ma ktos jakis sposob na niemyslenie o orgazmie?

Myślcie o tym, jak wam dobrze, a orgazm sam przyjdzie w odpowiednim momemencie. Takie myślenie wcale go nie przyspieszy, a wręcz opóźni. Trzeba się oddać chwili i wyłączyć wszelkie myśli.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 29 kwie 2005, 22:38

sarah pisze:Ma ktos jakis sposob na niemyslenie o orgazmie?

Spełniaj, podczas sexu, swoje marzenia sexualne. Rób to co chcesz. Szukaj nowych możliwości, próbuj nowego. Odrzuć myśli, bądź spontaniczna.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Ostry 2
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Ostry 2 » 30 kwie 2005, 08:08

hehee
moze o tym ze po stosuneczku sobie zapale :D:D

[ Dodano: 2005-04-30, 08:09 ]
censored kawka mi wystygla :>
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 30 kwie 2005, 12:20

Dzieki wszytskim zarady trzeba bedzie probowac.
Przy seksie oralnym raczej nie mam problemow chociaz tak jak pisala sabinka czasami zdaza sie ze jestem juz prawie jest super i nagle cos pryska i nie da rady juz dalej. Chyba dla mojego chlopaka to czasami tez sie wydaje frustrujace bo pyta sie wtedy co bylo nie tak ale ja nawet nie potrafie powiedziec po najzwyczajniej w swiecie po prostu nie wiem. Podczas stosunku normalnego jeszcze mi sie nie zdarzylo dojsc ale tak jak pisze Elspeth z kazdym razem bylo coraz lepiej a czasem nawet zarabiscie. Jednak to sie zmienilo odkad wrocilismy do prezerwatyw :/
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 30 kwie 2005, 14:18

Dziwny temat - raczej w dobrym zwiazku, gdzie seks jest jaki powinien byc czyli zajebisty - nie mysli sie podczas stosunku o zakupach czy o nowosciach w kinie:/ Ja jak poprzednicy mysle o przyjemnosci i czy jemu jest tak dobrze, o orgazmie nie mysle, on sam przychodzi wiec jest ok:)
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
Awatar użytkownika
nata
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: nata » 01 maja 2005, 11:17

sarah pisze:bylo coraz lepiej a czasem nawet zarabiscie. Jednak to sie zmienilo odkad wrocilismy do prezerwatyw he?

a to dziwne
ja też niedługo wracam do prezerwatyw, ale myślałam ze znowu będzie mi tak dobrze, jak zanim zaczęłam brać tabletki
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 01 maja 2005, 11:45

nata pisze:a to dziwne
ja też niedługo wracam do prezerwatyw, ale myślałam ze znowu będzie mi tak dobrze, jak zanim zaczęłam brać tabletki

Ja widzialam znaczna roznice przy przejsciu z prezerwatyw na tabletki i bylo naprawde dobrze. Teraz przejscie bylo odwrotne no i juz nie zauwazam tego co dawniej czyli ze za kazdym razem bylo coraz lepiej.
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 01 maja 2005, 14:26

sarah - to sie nazywa " syndrom podswiadomej obawy przed peknieciem gumy" :D
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
sabinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: sabinka » 01 maja 2005, 14:53

a powiedzcie dziewczyny - dlaczego wracacie do gumek? jak dlugo bralyscie te tabletki???

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”