List do Ukochanej :|

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 26 kwie 2005, 11:15

gosia pisze:Andrew - odpuść sobie, jestes przemądrzały i tyle, a złotymi refleksjami nie tryskasz.
Pogodz sie z tym, ze nie jestes ojcem narodu, jakiego tutaj kreujesz, a raczej jakiego probujesz kreowac

nie Ty pierwsza i nie ostatnia... ;)
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 26 kwie 2005, 12:32

gosia pisze:Podpisuje sie pod Charliem :) Piwko dla ciebie, tylko ciekawe kiedy razem wypijemy?:)

ja nie trace nadziei :)
gosia pisze:Andrew - odpuść sobie, jestes przemądrzały i tyle, a złotymi refleksjami nie tryskasz. Pogodz sie z tym, ze nie jestes ojcem narodu, jakiego tutaj kreujesz, a raczej jakiego probujesz kreowac.

<browar> tak narzekales na Walese, a wlasnie u Ciebie mozna idealnie dostrzec to, co ludzi w nim denerwuje - pycha, przeswiadczenie o wlasnej nieomylnosci, wielka buta, przekonanie o swojej "misji" - teraz juz wiem dlaczego go nie lubisz :DD - zbytnio Ci przypomina Ciebie samego :)
Andrew pisze:I tak jestescie w mniejszosci która popiera takie bezsensowne listy jak ten tu przedstawiony !

Jestem tez w mniejszosci ludzi, ktorzy pojda do wyborow, ludzi, ktorzy czytaja ksiazki, facetow, ktorzy maja dlugie wlosy - i jestem z tego wszystkiego dumny :D Mniejszosc rulez!!! <banan>
Andrew pisze:jestescie siebie warci!
Ja przynajmniej to za komplement poczytuje :)
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 kwie 2005, 14:16

Kazdy jest omylny ! tak samo ja ! sęk w Tym , ze w tej kwesti i w wielu mam rację , moze niektórych mych racji nie dostrzegacie , ale to sie z czasem zmieni ! <aniolek2> Wałęsę do mnie porównujesz ??? teraz to mnie obraziłes ! <zly1> Jezeli uwazacie iż pisanie tego typu listów jest lepsze nizli rozmowa w cztery oczy , no to Wam gratuluje i zycze by w stosunku do Was wszystko własnie tak załatwiano ! wtedy zobaczymy <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 27 kwie 2005, 14:50

Andrew pisze: Jezeli uwazacie iż pisanie tego typu listów jest lepsze nizli rozmowa w cztery oczy

jak zwykle masz problemy z rozumieniem czytanego tekstu :] To Ty uwazasz ze cos jest lepsze, ja mowie, ze sa to dwie RÓŻNE formy komunikacji, nigdzie nie stopniowalem ich wartosci... bo tak jak mowilem jest to bez sensu...
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 kwie 2005, 14:58

charlie81 pisze:Andrew ale pisanie a rozmowa to zupelnie inna forma komunikacji - jedna drugiej nie zastapi... Są ludzie, ktorzy mowia - po co pic np 5 piw, jak mozna wypic 5 kieliszkow wodki, efekt ten sam, a taniej wychodzi i nie musisz co chwila do kibla latac.. ale ja np sie lubie czasem napic piwa a czasem wodki - jedno mi drugiego nie zastapi

Tak to jest jak sie nie czyta całosci , pisalem,ze jesli jest mozliwa forma kontaktu to list jest zbyteczny , a juz taki.... to na pewno ! I też dlatego byłem przeciwny wysyłaniu tego listu , w tej konkretnej bezsensownej postaci , ale jak kto chce ?? ja tam wyraziłem swoje zdanie
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”