gosia pisze:Andrew - odpuść sobie, jestes przemądrzały i tyle, a złotymi refleksjami nie tryskasz.
Pogodz sie z tym, ze nie jestes ojcem narodu, jakiego tutaj kreujesz, a raczej jakiego probujesz kreowac
nie Ty pierwsza i nie ostatnia...

Moderator: modTeam
gosia pisze:Andrew - odpuść sobie, jestes przemądrzały i tyle, a złotymi refleksjami nie tryskasz.
Pogodz sie z tym, ze nie jestes ojcem narodu, jakiego tutaj kreujesz, a raczej jakiego probujesz kreowac
gosia pisze:Podpisuje sie pod CharliemPiwko dla ciebie, tylko ciekawe kiedy razem wypijemy?:)
gosia pisze:Andrew - odpuść sobie, jestes przemądrzały i tyle, a złotymi refleksjami nie tryskasz. Pogodz sie z tym, ze nie jestes ojcem narodu, jakiego tutaj kreujesz, a raczej jakiego probujesz kreowac.
Andrew pisze:I tak jestescie w mniejszosci która popiera takie bezsensowne listy jak ten tu przedstawiony !
Ja przynajmniej to za komplement poczytujeAndrew pisze:jestescie siebie warci!
Andrew pisze: Jezeli uwazacie iż pisanie tego typu listów jest lepsze nizli rozmowa w cztery oczy
charlie81 pisze:Andrew ale pisanie a rozmowa to zupelnie inna forma komunikacji - jedna drugiej nie zastapi... Są ludzie, ktorzy mowia - po co pic np 5 piw, jak mozna wypic 5 kieliszkow wodki, efekt ten sam, a taniej wychodzi i nie musisz co chwila do kibla latac.. ale ja np sie lubie czasem napic piwa a czasem wodki - jedno mi drugiego nie zastapi
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 169 gości