Te ksiazki maja za zadanie pokazac pare mozliwosci o co biega jak cos nie biega
Pozdrawiam dziadka
BTW nikt nie zrozumial postow k.....? yyy karola ?
Moderator: modTeam
Adwokat Diabła pisze:Hmm..chyba w pewnym momencie źle się wyraziłem, zwracam honor! Kochani posłuchajcie... Po pierwsze nie wnerwiajcie się i nie chwytajcie czyiś wypowiedzi za słówka. Jestem tu drugi dzień i być może nie wyrażam się wystarczająco jasno...Druga kwestia to ta, że wielu spośród Was prowadzi już ustatkowany tryb życia i wiele rzeczy jest dla Was "proste jak drut", ale takie nie było jak byliście na studiach i myślę że nie powinniście o tym zapominać...
Niniejszym pozdrawiam serdecznie:)
karol pisze: Dzieki Charlie iż zwróciłeś koledze uwage , ze tak sie nie powinno mówic , dzieki , ma chłopak szczescie ze dał minki bo bym sobie po nim niezle pojezdził :546: :546: :547: :547: :547:
To prawda, że najczęściej doceniamy to co straciliśmy
Bo z trzema osobami z którymi chciałbym utrzymać kontakt(oczywiście płci przeciwnej) "coś nie gra".
Ja z kolei ewidentnie unikam kontaktu lub mówie otwarcie o co chodzi, jak widzę, że coś się zaczyna dziać i gdy jest to oczywiste
Doszłam do tego nbiedawno, bez obrazy, ale faceci mają często problemy z jarzeniem... To co dla kobiety jest oczywiste, dla nich często nie ma sensu...
Adam pisze:Doszłam do tego nbiedawno, bez obrazy, ale faceci mają często problemy z jarzeniem... To co dla kobiety jest oczywiste, dla nich często nie ma sensu...
Bez obrazy ale to dlatego że dla was sens mają rzeczy bez sensu ... w waszych działaniach najczęściej nie ma krzty logiki ... jesteście troche jak biblia ... wszystko wygłaszacie symbolicznie
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 261 gości