to tylko kwestia checi, ale po co sie meczyc, skoro mozna komus innemu roboty zadac

Ja Ne,
- Motenai Gorgon
Moderator: modTeam
jednak takowe stany bolą ... Kobiet!! czyż to nie zdiwne ?
Ja znam sprawę z drugiej strony... wokół 30-stek zawsze kręci się stado młodszych o 10 lat! Partner wtedy czuje na plecach oddechy "młodych wilków"
Maverick pisze:A co potem? On 40 ona 50? Ja bym na to nie poszedl. Facet jest facet i wraca do domu a tam gollum. Eee, nie dla mnie
no bo jak ta 30 jest atrakcyjna to czemu by nie? i moze tacy mlodzi faceci sobie mysla ze ma za meza jakiegos starego pryka ktory moze raz w miesiacu, i kobicie sie chceCzyżby zawszę kręciło się stado młodszych o 10 lat? Jeżeli tak.. jak myślicie dlaczego?
Triniti19 pisze:Gorgon uderzył w sedno sprawy. Trzeba sobie zdać sprawe czy chce się być w związku w którym na pewno będzie dochodziło do niektórych przykrych sytuacji. Ale jeżeli się kochacie to nie powinno być to dla was problemem. Ludzie zawsze gadają i prędzej czy później przestaną. Nie zapominaj, że zmienia się społeczne nastawienie do wielu kwesti więc możliwe, że niedługo już nikt nie będzie o tym rozmawiać.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 300 gości