Pissing

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Co sadzisz o pissingu?

Obrzydliwe, kategoryczne NIE!
124
52%
Mam opory ale moze kiedys...
30
13%
Ani specjalnie mnie to nie podnieca ani odrzuca. Obojetne mi to
33
14%
To moze byc ciekawe, kiedys sprobuje
42
18%
Swietna sprawa, juz to robilem.
11
5%

Liczba głosów: 240
Awatar użytkownika
jony8
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jony8 » 18 gru 2004, 00:57

hmmm, sikać na kogoś mi się niechce no chyba że to sprawiało szczególną przyjemnośc:) ale za to chętnie bym zobaczył jak sika moja Kruszyneczka:) tak po prostu z ciekawości i nie na mnie a po prostu,na trawkę czy tam do brodzika pod prysznicem:) Potem chętnie bym ją tam umył,zaprowadził do łóżeczka i wylizał muszlke tak jak zawsze :)
J23
Początkujący
Początkujący
Pissing oczywiście

Postautor: J23 » 19 gru 2004, 18:16

Może tak zamiast piętnować zboczeńców, uznać że jeśli komuś coś się podoba I NIE SZKODZI INNYM to nie ma w tym nic złego?

Rozumiem, że wiele osób nie ma ochoty na tego typu zabawy, ale ja osobiście bardzo lubię, patrzyć jak sika moja kochanka. Jak są warunki, to nie mam również nic przeciwko temu, by znaleźć się w deszczyku.

W końcu tak czy inaczej większość z nas z wielką radością będzie lizać te miejsca z których ten deszczyk wylatuje.

Takie zabawy mogą być bardzo miłe i często są dowodem wielkiego zaufania i miłości. Sex ma wiele tajemnych sfer i odkrywanie ich jest fascynujące.

Weżcie również pod uwagę, że opinie się zmieniają. Często z upływem lat odkrywamy w sobie potrzebę robienia czegoś nowego. Może więc niektórzy z WROGÓW pissingu, kiedyś sami się w to zabawią.

Pozdrawiam,

J23
;)
Awatar użytkownika
Wiertarka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Wiertarka » 19 gru 2004, 18:33

hmmmm wole urozmaicenia typu kajdani bita smietana lub chocby truskawki lub kostki lodu jest to bardziej aptetyczne i naprawde nie musicie mi współczuc :564:
Poszybować chociaż raz ponad śmierć,ponad czas...
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 19 gru 2004, 20:48

j23 pisze:(...)ja osobiście bardzo lubię, patrzyć jak sika moja kochanka(...)

A co na to żona? :D

Przepraszam, nie mogłem nie zapytać :D
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
J23
Początkujący
Początkujący
Hmm... co na to żona ??

Postautor: J23 » 25 gru 2004, 19:39

Mówiąc szczerze nie wiem, bo nie pytałem :P
Awatar użytkownika
El Bronco
Początkujący
Początkujący
Postautor: El Bronco » 26 gru 2004, 21:41

Ludzie przeciez to jest OBRZYDLIWA!!!!!!!!!! :569:
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 27 gru 2004, 14:22

Poki co nie podnieca mnie to ani troche, ale na to jeszcze mam czas wieeele lat przedemna.
Dawniej mowilam ze w zyciu nie wezme penisa do ust ale zycie mnie nauczylo zeby wiecej tak nie mowic bo to polubilam i podnieca mnie to bardzo.
Dlatego pissing - narazie mowimy dziekuje i przemyslimy za pare lat. :564:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 27 gru 2004, 14:32

Poki co nie podnieca mnie to ani troche, ale na to jeszcze mam czas wieeele lat przedemna.
Dawniej mowilam ze w zyciu nie wezme penisa do ust ale zycie mnie nauczylo zeby wiecej tak nie mowic bo to polubilam i podnieca mnie to bardzo.
Dlatego pissing - narazie mowimy dziekuje i przemyslimy za pare lat.
Rozsadne podejscie do tematu :) Ciekawe ile razy zdanie zmienia ci co tak zarzekaja sie ze to tak strasznei obrzydliwe.
Awatar użytkownika
Samael
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Samael » 28 gru 2004, 02:07

Tylko małe pytanie do tych, co się tym obrzydzają: czy obrzydzenie wasze sięga takiego stopnia, że gdybyście się w jakiś sposób dowiedzieli, że wasi znajomi to robią, to w jakiś sposób wpłynęłoby to na wasze z nimi stosunki?
Smith&Wesson - the original point&click interface
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 28 gru 2004, 02:13

Nie no ja rozumiem ze moze kogos to obrzydzac. To jest normalne przeciez. Nie wszyscy tak te rzeczy toleruja. Moze sie coprawda zmienic, ale teraz zarzekaja sie ze sie nie zmieni. JA np nie wyobrazam sobie smarowania sie kupa, i strasznei mnie to obrzydza. I tez sie zarzekam ze zdania nie zmienie nigdy :) Wiec przeciwnikow rozumiem, przynajmniej po czesci, bo taki klocek jednak mocniej smierdzi (i w ogóle smierdzi a siuski nie zawsze). Nie wiem co by bylo jakby nie smierdzial, pewnie bym sie tak nie brzydzil, ale i tak na sama mysl o tym mi sie podnosi wszystko z zoladka.
Awatar użytkownika
zaqqaz
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: zaqqaz » 28 gru 2004, 08:14

Tylko małe pytanie do tych, co się tym obrzydzają: czy obrzydzenie wasze sięga takiego stopnia, że gdybyście się w jakiś sposób dowiedzieli, że wasi znajomi to robią, to w jakiś sposób wpłynęłoby to na wasze z nimi stosunki?

Mnie nie interesuje co robią moi znajomi. Jak by sie tak bawili to ich i tylko ich sprawa.
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 28 gru 2004, 10:32

Absolutnie nie to co robia w lozku to jest ichprywatna sprawa i nie wplywa to w zaden sposob na to jakimi ludzmi sa oni w moich oczach.
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 28 gru 2004, 16:49

Samael pisze:Tylko małe pytanie do tych, co się tym obrzydzają: czy obrzydzenie wasze sięga takiego stopnia, że gdybyście się w jakiś sposób dowiedzieli, że wasi znajomi to robią, to w jakiś sposób wpłynęłoby to na wasze z nimi stosunki?

Pewnie w żaden sposób nie wpłynełoby to na stosunki ze znajomymi. Seks to prywatna sprawa i to co oni wyprawają nie ma dla mnie żadnego znaczenia.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
J23
Początkujący
Początkujący
Pissing

Postautor: J23 » 28 gru 2004, 20:50

sarah pisze:Poki co nie podnieca mnie to ani troche, ale na to jeszcze mam czas wieeele lat przedemna.
Dlatego pissing - narazie mowimy dziekuje i przemyslimy za pare lat. :564:

Wydaje mi się, że Sarah ma rację. Dojście do tego, że warto się czasem tak pobawić zajęło mi więcej czasu niż średnia wieku na tym forum. :564:
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 28 gru 2004, 21:58

gdybyście się w jakiś sposób dowiedzieli, że wasi znajomi to robią, to w jakiś sposób wpłynęłoby to na wasze z nimi stosunki?
Absolutnie nie. Ich sex to ich sprawa.
Adamo

Postautor: Adamo » 28 gru 2004, 22:01

gdybyście się w jakiś sposób dowiedzieli, że wasi znajomi to robią, to w jakiś sposób wpłynęłoby to na wasze z nimi stosunki?

Jak dla mnie to stosunki by były takie same Bo przecież przez to co oni robią w łóżku nie zniszczy przyjazni ani nic ... Pozatym Co Kto Lubi To jego Prywatna Sprawa Wiec Nie Ma Co Sie Czepiac :D
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 28 gru 2004, 23:46

E tam, niby by byly takie same ale swoje byscie pomysleli sobie :)
Awatar użytkownika
zielony
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: zielony » 29 gru 2004, 01:30

jakos nie moglem sie zebrac zeby sie wypowiedziec na ten temat ale sprobuje: osobiscie ani troche niepodobaja mi sie zadne formu pissingu sranie sikanie bleee czyta fizjologia ale az nazbyt osobista zeby sie tym z kims dzielic bleee bleee bleee...
Hey Joe...
night
Początkujący
Początkujący
Postautor: night » 29 gru 2004, 13:47

A ja nawet jestem ciekaw jakby to było. Jak na razie jednak nie próbowałem.
Wiem jedno - czasem jak się człowiek zapomni i pójdzie w łóżku "na całość" to wiele rzeczy jest możliwych. Na pewno nie wszystko, bo każdy ma granice których nie będzie w stanie przekroczyć, ale wiele.
Wiem z doświadczenia że życie łóżkowe trzeba sobie urozmaicać. Nie mówie że akurat sikaniem - ale monotonia zabija związki. Dlatego staramy sie z żoną od czasu do czasu poeksperymentować.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 29 gru 2004, 13:58

Akurat pissingu w lozku sobie nie wyobrazam... jak juz to gdzies w lazience, ew na swierzym powietrzu nad woda.
night
Początkujący
Początkujący
Postautor: night » 29 gru 2004, 14:00

Zgadzam się. Jakoś nie wyobrazam sobie spania później w takim łóżku.
Ale pisząc "w łóżku" miałem na myśli po prostu sex.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 29 gru 2004, 14:41

night pisze:Zgadzam się. Jakoś nie wyobrazam sobie spania później w takim łóżku.
Ale pisząc "w łóżku" miałem na myśli po prostu sex.

no tu wychodzi ubogosc naszego jezyka i brak jednoznacznych okreslen ;)
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 29 gru 2004, 19:20

E tam, niby by byly takie same ale swoje byscie pomysleli sobie

pytanie bylo o stosunek do znajomych - bylby taki sam a to co sobie pomysle w mojej glowie to moja sprawa. Ale na pewno przez to ze uprawia pissing nie odsunelabym sie od niego albo zaczela traktowac w inny sposob.
Awatar użytkownika
Samael
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Samael » 30 gru 2004, 11:56

Odetchnąłem z ulgą - ton niektórych wypowiedzi brzmiał tak, jak pewnie musiał brzmieć Torquemada :D
Smith&Wesson - the original point&click interface
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 30 gru 2004, 15:27

hehehehehe - masz Samael racje :564:
soul of a woman was created below
Adamo

Postautor: Adamo » 30 gru 2004, 15:44

sarah pisze:
E tam, niby by byly takie same ale swoje byscie pomysleli sobie

pytanie bylo o stosunek do znajomych - bylby taki sam a to co sobie pomysle w mojej glowie to moja sprawa. Ale na pewno przez to ze uprawia pissing nie odsunelabym sie od niego albo zaczela traktowac w inny sposob.

Dokładnie He Moje uznanie :D :564:
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 08 sty 2005, 01:31

fuj...

jestem otwrata na rozne nowe rzeczy w seksie ale to juz (jak dla mnie) zboczenie...obleśne,fe

no ale co kto lubie :)
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 08 sty 2005, 11:30

Lady_Jesika pisze:fuj...

jestem otwrata na rozne nowe rzeczy w seksie ale to juz (jak dla mnie) zboczenie...obleśne,fe

no ale co kto lubie :)

przeczytalas 8 poprzednich stron? :)
Awatar użytkownika
Lady_Jesika
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lady_Jesika » 08 sty 2005, 12:31

pzreczytalam i wypowiedzialam sie w temacie :)

a jesli chodzi o moja reakcje gdybym dowiedziala sie ze moi znajomi to robia??hmmm...nie czulabym obrzydzenia ani nic w tym typie.
szczerze powiedziawszy chyba nawet bylabym zaciekawiona.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 08 sty 2005, 14:47

Ja bym się czuła skrepowana samym faktem, że mnie o tym informują. Nie interesuje mnie, co wyprawiają w lozku.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”