Pit pisze:Do tych którzy to robią - jest jakaś różnica w odczuciach ?
Nieporównywalna?
[ Dodano: 2008-09-24, 12:18 ]
Maverick pisze:Niech cwicza same

Moderator: modTeam
trueboy pisze:Jakie tutaj są doświadczone głównie kobiety w wieku 21-23 lata
lollirot pisze:Inaczej
Pit pisze:który powoduje mega orgazm
Pit pisze:po co poprawiać dobre
lollirot pisze:Uaktywniać nowe doznania. Przez ciało zagłębiać się w umysł, badać swoje granice
TedBundy pisze:granice są stałe.
TedBundy pisze:Mówi się, że granicą jest obopólna zgoda i wola partnerki. I partnera.
TedBundy pisze:Nie potraktuję swej kobiety jak dziwki, nie będę się bawił w jakieś popieprzone przebieranki ani strugał innego pajaca, robiąc to na klatce schodowej.
TedBundy pisze:Tak, to właśnie moja granica
Dzindzer pisze:Trzy pozycje to ciasna granica.
Dzindzer pisze:Kiedyś anal był poza Twoimi granicami, teraz to wisienka na torcie.
Dzindzer pisze:pacjEN(przyTB)ta
TedBundy pisze:Tak, to właśnie moja granica. Morale.
lollirot pisze:W tym poglądzie niewiele różnisz się od Teda Nie poprawiać, a szukać nowych dróg do rozkoszy
lollirot pisze:Sio z mojego łóżka
lollirot pisze:W tym poglądzie niewiele różnisz się od Teda Nie poprawiać, a szukać nowych dróg do rozkoszy
lollirot pisze:Sio z mojego łóżka
Ja sie bawiłam ostatnio w pielęgniarkę i pacjęta.
statistica pisze:Jak wspomnialam robilam już prawie wszystko
statistica pisze:Bede wdzięczna za wszelkie rady
Mati pisze:ha! nigdy nie mówcie nigdy! jakiś czas temu pierwsza próba, na takiej pijackiej fazie, że ledwo co staliśmy, ale udana...inaczej, ale nawet nawet
statistica pisze:trzy pozycje na krzyż to naprawdę porażka. Jeśli jest się z kimś w związku, w którym jest uczucie i zaufanie to wiadomo, że nawet klasyczna pozycja jest niezwykłym doświadczeniem bliskości, ale trzeba sobie urozmaicać życie.
Ja tam dopuszczam istnienie par, którym starczają trzy pozycje.
statistica pisze:Rutyna w seksie i trzy pozycje na krzyż to naprawdę porażka.
statistica pisze:ale trzeba sobie urozmaicać życie.
statistica pisze:Ja też dopuszczam, mówie jedynie ze swojej perspektywy, że jest to rutyna, nudziarstwo - w moim przypadku niedopuszczalne.
statistica pisze:Wiadomo ludzie mają różne temperamenty, ale jaki jest inny sposób oprócz seksualnych eksperymentów na poznanie swojej drugiej polowy w seksie?
Nikt mi nie wmówi, że przy trzech pozycjach na krzyż ludzie znają swoje reakcje....
żel do USG
Świetny seks to nie wymuszone akrobacje, tylko osoba, która jest obok.
TedBundy pisze:Świetny seks to nie wymuszone akrobacje, tylko osoba, która jest obok
statistica pisze:podejrzewam że trzy pozycje to klasyczna na jeźdźca i od tyłu - a gdzie reszta?
statistica pisze:gdzie seks na włączonej pralce?
Pit pisze:Możesz liczyć na to, że kobieta Ci powie , że nawalasz ale ja bym wolał na to nie liczyć mimo, że jestem ze swoją panią bardzo blisko emocjonalnie. Zawsze tak samo to się kończy - na początku udawaniem orgazmów a potem przewlekłym bólem głowy.
Pit pisze:Wolę serwować jej jakieś atrakcje z własnej inwencji (co moim zdaniem świadczy o dbaniu o doznania partnerki) niż czekać aż w jakiś sposób zasugeruje, że jestem kiepski w łóżku
Pit pisze:Poza tym nie zapominaj, że to Ty jesteś facetem a nie cipą więc powinieneś przewodzić w związku i tym co się dzieje w waszym łóżku
za dużo filmów się naoglądałaś
Z naciskiem na dwie pierwsze, uściślając.
sprzedają go w litrowych butelkach za grosze
statistica pisze:To widać masz mało wymagającą partnerke....
statistica pisze:z dużą wyobraźnią i z dużym penisem
A jakieś inne analne żele godne polecenia znacie?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 322 gości