Kiedy byłaś w innej strefie? Zmienialiśmy czas, a nie strefę przecież.Olivia pisze:z jednej strefy czasowej do drugiej.
Mnie wkurza, że ten fajny weekend się już skończył prawie

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mój jest aniołem teraz dla mnie. Zadziwiające, ale przez ostatni czas lepiej orientował się w mojej sytuacji uczuciowej niż najlepsza przyjaciółka i sama się złapałam na tym, że jak mnie zachowanie/słowa kogoś na kim mi zależy zabolą czy coś pierwszy wykręcany numer to jego jest. I cholernie mnie to cieszy, że jesteśmy teraz blisko, że jest przyjaźń.SaliMali pisze:nikt mnie dawno juz tak nie wkurzył/ wkurzał jak on
Spójrz po ulicach. Ja tak ciągle robię i przynajmniej mogę powiedzieć "no nie jest ze mną tak źle". Ale fakt - ja nie mam problemu z ciuchami, ale ja S/M noszę. Poza tym piżamy (nie wiem gdzie szukasz) najczęściej są dostępne takie luźne właśnie. S ma wieli ludkach by nie tyle, że za małe było co opięte i niewygodne do spania.Olivia pisze:Bez urazy, ale czy nasze społeczeństwo jest aż tak spasione?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 82 gości