Martinoo pisze:23 - na poczatku film starsznie pogmatwany i cieżki. Potem jeszcze cieższy ale juz coraz lepiej. Koncowa cześc filmu rewelacja. Polecam

Właśnie końcówka wyjątkowo spieprzona, amerykańska słodzizna

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Martinoo pisze:23 - na poczatku film starsznie pogmatwany i cieżki. Potem jeszcze cieższy ale juz coraz lepiej. Koncowa cześc filmu rewelacja. Polecam
Martinoo, co Ty? Moze niektore widoczki, ale co poza tym?Martinoo pisze:Niektore scenki z Equilibrium przypominaja obrazki z przeglądarkowej gry Ogame.
Nemezis pisze:Nie wiem jak to jest u Was, ale mi ciezko jest znalezc cos, co by mnie naprawde podniecilo intelektualnie, duchowo, emocjonalnie, co by mocno wplynelo na moja wyobraznie...
Nemezis pisze:nie wydaje mi sie... zreszta to pewnie zalezy od tego, jakie ma sie wymagania... mnie malo rzeczy tak doglebnie rusza
Nemezis pisze:nie. jeszcze nie. ale po sesji to zmienie - sadzac po tonie Twojej wypowiedzi zakladam, ze warto. dam znac, czy sie zachwycilam
Nemezis pisze:tzn.? od czego konkretnie?
Nemezis pisze:w takim razie mam nadzieje, ze Twoj zmysl kinowy trafi w moje gusta, bo naprawde potrzebuje czegos dobrego
Andrew pisze:Dobre kino ... dla kazdego to moze byc cos innego , zalezy czego sie od kina w danym momencie oczekuje
Andrew pisze:Ale jak mam isc do kina na cos co moge zobaczyc w tlewizji, bo dany folm nie wymaga wiekiego ekranu, to mi szkoda pieniedzy i w nosie mam ambicje tzw. tego filmu. Kieslowskiego to sobie moge spokojnie oblukac w domu, w zaden sposób nie wymagają jego filmy złotego ekranu. Dzwiek (efekty) zadne, zdjecia też, a ze temat dobry i film dobry to i co z tego ! Kino ma chyba inne zadania , ale co kto lubi
Andrew pisze:Dzwiek (efekty) zadne, zdjecia też, a ze temat dobry i film dobry to i co z tego ! Kino ma chyba inne zadania , ale co kto lubi
a co tu duzo rozumiec...? nie mam jakichs konkretnych wymogow w tej kwestii, ulubionej kategorii filmow, gatunku tez. tamte filmy podalam tylko przykladowo, co niekoniecznie musi rzutowac na to, co spodoba mi sie w przyszlosci. przejzalam temat i mam na oku kilka filmow. jak chcesz tu cos dorzucic, to chetnie obejrze cos z ministrowego gustupani_minister pisze:co Ty właściwie pod tym pojęciem rozumiesz
Nemezis pisze:efekty dzwiekowe i muzyczne (skomponowane przez Z. Preisnera) moze i sa oszczedne, dialogi lakoniczne, a styl wizualny surowy i ascetyczny, ale zauwaz, ze to tylko spotegowalo efekt koncowy. do tej pory masa ludzi zastanawia sie, skad bierze sie mistyka i bogactwo refleksji w tym serialu. a dodatkowo ta wieloznacznosc i prowokacyjnoscwyobraz sobie, ze telewizja polska sprzedala "Dekalog" 50 dystrybutorom do ponad 70 krajow (nawet w
Nemezis pisze:jak chcesz tu cos dorzucic, to chetnie obejrze cos z ministrowego gustu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 50 gości