Co się tak tego seksu uczepiłaś? Już ok, nadrobiliśmy braki z nawiązką, razy trzy

Moderator: modTeam
arw pisze:Facet jest męski, potrafi dopieprzyć (nie fizycznie!) i zrugać nawet swoją kobietę, jesli wymaga tego sytuacja, ale jest też miły, opiekuńczy i ją szanuje, liczy sie z jej zdaniem - przynajmniej bierze pod uwagę i sam zadecyduje finalnie.
arw pisze:Zawsze jest pewny tego, co robi, nie zwraca w danym momencie uwagi na zewnetrzne sygnały, dopiero poźniej przemyśli, przeanalizuje czy na pewno postąpił słusznie.
TedBundy pisze:to jest dżungla.
tez niestety to zauważam i Ted, wiem, ze wiekszosc ludzi na forum dla Ciebie to idioci, ktorzy pisza bzdury nic nie warte, ale czasem dobrze jest posluchac głupiego i wyciągnąc z jego prostej mowy mądre wnioski.Gosia... pisze:Jesteś coraz bardziej zadufany w sobie, agresywny, zazdrosny.
uwierz mi, ze gdybys sie postarał miałbyś czas.Gosia... pisze:Ciągle piszesz "nie mam czasu"
SaliMali pisze:Chcesz ingerowac w jej prace, naciskasz aby wziela wolne na tego sylwestra a pomyslales jak Ty bys sie zachował gdybys był w takiej sytuacji zaczynajac obecna prace
TFA pisze:Tak przeczytalem kawalek tematu i pzreraza mnie, ze dla niektorych istnieja tylko sku.rwysyni i nudni faceci.
TFA pisze:Ale jednak cos w tym jest, widze po znajomych, kolezankach, a nawet swoich bylych kobitach, ze najbardziej kochaly i najwiekszy sentyment maja do tych facetow, ktorzy najgorzej je traktowali i nie szanowali zbytnio.
Nola pisze:TFA pisze:Tak przeczytalem kawalek tematu i pzreraza mnie, ze dla niektorych istnieja tylko sku.rwysyni i nudni faceci.
dla tyc, którzy maksymalnie upraszczają sobie świat widząc go tylko w czarno - białych barwach. pomiędzy facetem skur.wielem a nudnym mięczakiem jest przecież tylu innych normalnych i fajnych.
Ale taka jest wlasnie natura kobieca nieco. Malo masochostow jest, wiekszosc to kobiety przeciez. Malo sadystek, wiekszosc to mezczyzni przeciez.Nola pisze:bycie z facetem censored przez długi czas może znieść chyba tylko jakaś masochistka
Nie ma takiej w realnym swiecie.TedBundy pisze:epiej jednak stać po tej jasnej stronie mocy
o to wlasnie chodzi. Zeby facet chciał dawać kobiecie czułość, ale nie był ciepłą kluchą i kiedy trzeba miał w sobie tyle meskosci zeby ostro zareagowac. (nie przemoca oczywiscie!)Wujo Macias pisze:Zeby kobieta wiedziala, ze jak trzeba ja przytule, z kolei innym razem wydre paszcze.
Calkiem sporo mysle. Ja np nie chce dobrego faceta. Z takimi skur... tez nie przesadzajmy, ale jakby postawic to jako dwa bieguny to mi blizej juz do nich.Nola pisze:ale ile kobiet wytrzyma z takim typem faceta w związku?
Wujo Macias pisze:Nola trafnie zauwazyla- dajcie sobie spokoj w tym iscie gwiezdnowojennym podzialem, bo to nie tak.
Wole takiego niz takiego co mi nieba bedzie chcial uchylać. Tak nalezy to rozumiec. Mowie to tylko dwa skrajne bieguny sa, ale jesli to rozrysowac blizej mi do tego drugiego, bo i ja sama nie jestem dobra, mila i ciepla kobieta, ktora chce zyc w wiecznym szczesciu i harmonii. Wiec generalnie lubie tych pomiedzy jak stanowcza wiekszosc kobiet.TFA pisze:Bo jak mam to rozumiec, lubisz np. facetow ktorzy cie oklamuja i zdradzaja ?
TFA pisze:Czyli tak jak myslalem, inaczej rozumiemy pojecie "dobro". Dla mnie dobro to nie jest bycie "milym i cieplym", tylko po prostu uczciwym czlowiekiem.
Dzindzer pisze:To, ze ktos nie jest złym człowiekiem to dla mnie za mało by nazwac go dobrym
TFA pisze:bo dzis taka moda na bycie niedobra dziewczynka i niedobrym chlopcem
O wlasnie o to mi chodzi! Dla mnie taki dobry to porzadny i poukladany taki. A ja nie chce porzadnego, z setkami scislych zasad czlowieka, kroczacego wyznaczona sobie sciezka.Dzindzer pisze:To, ze ktos nie jest złym człowiekiem to dla mnie za mało by nazwac go dobrym
Nie zawsze da sie byc uczciwym. Ja przynajmniej nie zawsze jestem i rowniez tego nie wymagam w 100%.TFA pisze:Dla mnie dobro to nie jest bycie "milym i cieplym", tylko po prostu uczciwym czlowiekiem.
księżycówka pisze:A jeszcze inni wola to co jest po srodku
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 274 gości