spier.dolić, wypier.dolić,odpie.rdol się, wypie.rdalaj, spier.dalaj itd
Nie wydaje się Wam, że często nadużywanie tych słów, typu ruchać, czy chociażby pieprzyć czy chociażby posuwać - obrzuca błotem tą piękną sferę życia?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
TedBundy pisze:Nie wydaje się Wam, że często nadużywanie tych słów, typu ruchać, czy chociażby pieprzyć czy chociażby posuwać - obrzuca błotem tą piękną sferę życia?
TedBundy pisze:Nie wydaje się Wam, że często nadużywanie tych słów, typu ruchać, czy chociażby pieprzyć czy chociażby posuwać - obrzuca błotem tą piękną sferę życia?Bo mi jak najbardziej tak się właśnie wydaje.
TedBundy pisze:adużywanie tych słów, typu ruchać, czy chociażby pieprzyć czy chociażby posuwać - obrzuca błotem tą piękną sferę życia? Bo mi jak najbardziej tak się właśnie wydaje.
Mona pisze:Jednak, ja w tym temacie, jak i często w innych, rzeknę - co kto lubi ;DD Poza tym, jak pomiędzy ludźmi, którzy kochają się, może w ogóle istnieć pojęcie: "obrzucać się błotem"? To, co dla kogoś jest błotem, dla innej osoby może być ambrozją - ZAKODOWAĆ
Mona pisze:chyba już o tym było i nawet dość długo prowadziliśmy dysputę, choć w innym temacie (chyba)Masz z tym problem, wciąż?
![]()
TedBundy pisze:nie chodzi wyłącznie tylko o wulgarne określanie stosunkuJednak nie przeczę, mimo że klnę sam dosyć często, te określenia właśnie w w/w strefie rażą. Nawet bardzo.
TedBundy pisze:paradoksalnie mój przypadek nie był inspiratorem tego tematu
TedBundy pisze:Ale ogólnie, w zwykłej rozmowie
TedBundy pisze:wypie.rdalaj
TedBundy pisze:te określenia właśnie w w/w strefie rażą.
pisze:wypie.rdalaj
tarantula pisze:(widac jestem przeslodzona i mdla na maxa ale jakos nie kreci mnie zeby "kochany" facet powiedzial do mnie - choc sie jebac, pierdo.lona suko-)
Elspeth pisze:Rozśmieszyłoby mnie to tak samo jak słodzenie. Od razu by mi odeszła wszelka ochota. To już lepiej niech siedzi facet cicho.
Imperator pisze:Krzyknij "Zamknij się wreszcie, pier.dolony romantyku i zerżnij mnie jak burą sukę".
Maverick pisze:Do przeklinania podczas seksu i tego typu ostrych slow trzeba dojrzec
Imperator pisze:Lepiej by zabrzmiało "choć się chędożyć, niegrzeczna dziewczynko"
Imperator pisze:pier.dolony romantyku
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 80 gości