opisz osobę powyżej

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

zabawa:

głupawa i bez sensu
24
20%
może być zabawnie
84
68%
osohozi?
15
12%

Liczba głosów: 123
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 09 cze 2007, 00:11

tarantula, pajączek o złotym sercu. Super figurka. Świetnie się z nią gada... Łukasz84, kiedyś jedna z iekawszych postaci na forum... ostanio reaktywowany. Ciekawe czy będzie miał takie cochones jak kiedyś...
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 09 cze 2007, 00:11

Łukasz84, dlugo go nie bylo ale jak byl to pamietam ,ze czyms mnie tam wkurzal...Ogolnie spokojny chlopaczek, wiekszej krzywdy bym mu nie zrobila...narazie <evilbat>

Blazej30 pisze:pajączek o złotym sercu.
<hmm> serio? Bo ja bym glowy za to nie dala.

Blazejo zeby tak mu sie chcialo jak mu sie nie chce...Wkurza mnie jego biadolenie,wkurzaja jego przyjaciolki.Widzialam go na zywo i nawet wypilam z nim piwo <pijaki> Lubie go po prostu (pomimo tego wkurzania) 8)
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 09 cze 2007, 11:50

Mati_00 pisze:Dżizus...czemu wszyscy tak na mnie mówią??

bo ta mlodosc to az wyłazi z ciebie. no taki radosny młody.

tarantula wydaje mi sie, że ma dystans do siebie. Rzadko jednak bywa. na pewno ma w sobie sporo cipła i z cala peenoscia jest dosc ciekawa osoba. Fajnie było by poznac w realu <browar>
soulvibrates
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: soulvibrates » 09 cze 2007, 11:55

ja Dzindzer lubie ,jest chyba najmniej zlosliwa ze wszystkich forumowych zlosnic :) mimo to fajnie sie ja czyta bo madrze pisze
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 09 cze 2007, 12:14

soulvibrates, szczerze mówiąc nie kojarzę Cię. A tak bardzo chciałem kogoś opisac :)
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
soulvibrates
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: soulvibrates » 09 cze 2007, 12:17

Bash ja Ciebie kojarze....troszke troszke ;) bo jestes osoba ktorej avatar mnie baaardzo zastanawia nie wiem co tam jest .. to samo zdaje sie widzialam u Ciebie na gronie
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 09 cze 2007, 12:39

Bash,
na avie ma chyba miśka z Warcrafta 3 Frozen Throne :P a przynajmniej ja mam takie spaczenie :P jego nick kojarzy mi się z 2 rzeczami...z jakimś językiem w linuksie oraz z miłą stronką z cytatami różnych debili :P
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 cze 2007, 12:50

Mati_00, taki mlody zwykly nijaki i wkurzajacy 17latek.
Nie wie kiedy skonczyc, czasem jak cos powie nie wiadomo czy smiac sie czy plakac.
Nie mozna go nazwac charakterystycznym.
Mysle, ze moze sie wyrobi kiedys.
Dziecko popkultury stanowczo :)
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 09 cze 2007, 13:03

moon lubię, nawet bardzo. Mimo że często Jej docinam i jadę, gdy coś wkurzającego napisze :) Ale rozumiem zabawę konwencją <diabel>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Golly Gee
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Golly Gee » 09 cze 2007, 13:20

TedBundy, Jak dla mnie bardzo kontrowersyjna postać. Ale to chyba dobrze :) Powoli się do niego przekonuję... nie wiem czy to Ted się zmienia, czy moje podejście do wszystkiego...
Jeśli można tak napisać to w ogóle mi nie pasuje wizerunek Teda rzeczywistego (patrz ostatnie foto do dowodu) do tego "wizerunku" stworzonego na forum. To tak na marginesie...
Coraz częściej pisze coś z czym się zgadzam :? Stworzył (albo zapożyczył :> ) na tyle specyficzny język, że trudno go z kimś pomylić.
ale wkoło jest wesoło
Awatar użytkownika
tank girl
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: tank girl » 09 cze 2007, 15:03

Łukasz84.... nie kojarzę go z postów. Umieszczony w avatarze kadr z videoklipu Money For Nothing można uznać za przesłankę ku swoistemu rodzajowi muzycznego konserwatyzmu. Fakt, że zgadza się z poglądami Teda, każe przypuszczać, iż ze mną w wielu kwestiach zgadzał się nie będzie ;d
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy... :] (Zbigniew Herbert)
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 09 cze 2007, 16:21

tank girl,
Cenię ludzi. z którymi można podyskutować. Na przeróżne tematy. Tutaj jednak zauważam przerost formy nad treścią. Aż chciałoby się powiedzieć z rozentuzjazmowanego tłumu wyindywidualizował się niezidentyfikowany prestidigitator. Tylko po co :| Jak brak mi w tym człowieka i dyskusji na poziomie, miast besztania czy udawadniania sobie i innym racji.
Dziękuję. Pozdrawiam Mamę i Tatę. <hyhy>
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Awatar użytkownika
tank girl
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: tank girl » 09 cze 2007, 19:14

Koko
Pseudonim nasuwa nieodparte skojarzenia z postacią występującą w filmie Kill Bill.

Mimo zacięcia do pisania, o którym świadczy chociażby duża ilość postów na liczniku, najwyraźniej nie przepada za dłuższymi słowami, tudzież zdaniami wielokrotnie złożonymi. Ich obecność przytłacza ją i dehumanizuje interlokutora w jej oczach.

Co więcej, Koko nie jest świadoma, iż treść jest formą, a forma treścią i że bardzo trudno rozpatrywać je w oderwaniu od siebie nawzajem, o jednoznacznym zdefiniowaniu ich, nie wspominając.

Ma dość specyficzne pojęcie konceptu "dyskusji na poziomie". Mianowicie, według Koko, dyskusja takowa najwyraźniej wyklucza polemikę i ścieranie się odmiennych poglądów.

Wbrew zapewnieniom o tym, że lubi rozmawiać na najróżniejsze tematy, Koko woli zapewne tak naprawdę wątki, w których kolejni użytkownicy po prostu dopisują swoje opinie, nie komentując wypowiedzi pozostałych w żaden sposób.

Czasem popada w filozoficzny ton i zaczyna roztrząsać nękający ludzi od zarania wieków temat sensu naszego istnienia....

Stosuje emotikony.

I z grubsza tyle ;d
I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy... :] (Zbigniew Herbert)
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 09 cze 2007, 19:23

tank girl, nie rozumiem o co biega z tym ,ze nikt jej tu nie lubi i ,ze wszystkich wkurza...Mnie nie wkurza (chyba ,ze ominelam jakas afere). Co wiecej, jada po niej ile sie da a ona i tak stoicko sie trzyma i za to uklon w jej strone. Jedynie ten avarat...przeraza mnie jakos <aniolek>

inne."
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 09 cze 2007, 19:55

tank girl, postaram się nie zasłużyć na warna, a jedynie zasygnalizować właścicielce owego pseudonimu i miłośniczce "króla królów, boga bogów i krokodyla nad krokodylami" z avataru pewne frapujące conajmniej mnie rzeczy. od tego w końcu jest ten topic, right?

Aby wypowiedź nie nabrała charakteru pracy magisterskiej, ograniczę się do tezy z wypowiedzi Koko na temat podmiotu. Otóż ów przerost formy nad treścią w przypadku tank girl bierze się (w moim przekonaniu) z tego, iż:
1) jest zadufana w sobie; utożsamia bycie oczytanym z inteligencją. Jakkolwiek tego pierwszego odebrać jej nie sposób, tak "to drugie conajmniej nie dorównuje temu pierwszemu" (jeśli już jedziemy odniesieniami do filmów :) )
2) ową formą nadrabia ewentualny brak i/lub słabą jakość argumentów obalających tezy konkurenta
3) traktuje rozmowę głównie z erytystycznego punktu widzenia; celem nie jest wymiana poglądów, doradzenie komuś, dojście do wspólnego zdania, a wygrana w dyskusji, która staje się pojedynkiem. Ponadto liczy się dla niej wygrana zarówno na płaszczyźnie merytorycznej, jak i estetycznej.

I tyle o tank girl. Może jeszcze, że ukrywa/nie ma własnego zdania. Wszystko co jest jej zdaniem musi być zbadane, udowodnione, opisane i opublikowane w literaturze czy czasopismach fachowych. I oczywiście przeczytane przez Nią :) Smutne to.
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 09 cze 2007, 20:02

POZA KOLEJNOSCIA, OPISUJTA Shamana

shaman pisze:jest zadufana w sobie

Nie zauwazylam.

shaman pisze:celem nie jest wymiana poglądów, doradzenie komuś, dojście do wspólnego zdania, a wygrana w dyskusji, która staje się pojedynkiem. Ponadto liczy się dla niej wygrana zarówno na płaszczyźnie merytorycznej, jak i estetycznej.

Wiecej takich tu by sie znalazlo, nie widze (nie doczytalam) zeby dziewczyna jakos specjalnie sie tym wyrozniala na tle INNYCH :]
Ostatnio zmieniony 09 cze 2007, 20:09 przez tarantula, łącznie zmieniany 1 raz.

inne."
middleweight
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: middleweight » 09 cze 2007, 20:08

tank girl - jest bardzo inteligentną osobą, jej wypowiedzi i poglądy na większość kwestii odpowiadają mi. jakoś polubiłem ją. <kwiatek>
Awatar użytkownika
tank girl
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: tank girl » 09 cze 2007, 20:41

Tarantula
Groźnie brzmiący pseudonim mocno kontrastuje z sympatycznym avatarem.

Osoba obdarzona dobrą intuicją, czego dowodem np. przypisanie middleweightowi uprawiania boxu (notabene sportu, w którym, wbrew pozorom, bez myślenia łatwo nie jest).

Wyraża się w sposób zwięzły i lakoniczny, niemal surowy, ale w razie potrzeby nie waha napisać bardziej obszernie.

Obcy jest jej konformizm i owczy pęd. Nie idzie ślepo za stadem. Nie daje sobie narzucać cudzych opinii. Myśli samodzielnie. Nie obawia się stanąć po stronie osób niepopularnych.

A ponieważ szaman opisał mnie poza kolejnością, opiszę i ja jego.

Indywiduum notorycznie mylące charyzmę z brakiem wychowania.

Lubi oceniać innych i besztać ich w mało wyszukany sposób. Gdy poglądy adwersarza mu się mu nie podobają, zarzuca mu niedobory inteligencji uciekając się do różnej maści niekulturalnych odzywek.

Jednocześnie, sam miewa problemy z trzymaniem się tematu i rozumieniem textu pisanego, toteż często zdarza mu się imputować rozmówcom te, czy inne przekonania, brane chyba z sufitu.

Dokonuje projekcji swoich motywacji na innych. Pozwala też sobie co i rusz na wycieczki osobiste. Trafność argumentów jest dla niego pochodną sympatii, jaką żywi do danej osoby.

Zdarza mu się mylić słowa i nietrafnie je dobierać (np. konkurent zamiast oponent).

Okrasza swoje wypowiedzi wtrąceniami z obcych języków, najwyraźniej nieświadom, że praktyka owa jest, eufemistycznie ujmując, w nader złym guście.

Podsumowując, typowy dwudziestoletni chłopak, któremu wydaje się, że taki sposób bycia przydaje mu męskości.

Middleweight
Podobnie jak tarantula - typ non-konformisty. Ma otwarty umysł, nie ocenia ludzi pochopnie. Wyobraźnią sięga poza utarte szablony i mające mało wspólnego z rzeczywistością schematy.

Nie stroni od sportów walki. Umie przyłożyć ;d

Typ retrosexualny, tj. męski w klasycznym stylu, lecz przy tym dbający o siebie.

Tym wszystkim zaskarbił sobie moją sympatię :)
Ostatnio zmieniony 09 cze 2007, 20:47 przez tank girl, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 09 cze 2007, 20:45

tank girl, inteligentna, zadziorna kobieta. Nie wiem czemu na innych działa jak płachta na byka. Mnie jej posty ciekawią, potrafi się łatwo i rzeczowo wysławiać, a często też pisze cięte riposty, odważna, mówi to co myśli bez strachu że ją "zjadą". Tyle.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 09 cze 2007, 20:55

Marissa.. hmm obserwuje ją od czasu zmiany miejsca zamieszkania.. i jakby bardziej wyluzowana od tego czasu :) W każdym sympatyczna :)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 09 cze 2007, 21:01

Pegaz mój kolega kawowy. Bardzo tajemnicza osoba a i miły bardzo i sympatyczny ale w takim przyjemnym wydaniu. Wydaje sie dosc samodzielny a teraz wraz ze zmiana miejsca zamieszkania mysle, ze bedzie jeszcze bardziej samodzielny. mysle, ze jest zaradny. Generalnie bardzo lubie <browar>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 09 cze 2007, 21:05

Dzindzer, normalnie mam wrazenie, ze ten papieros jej z buzi zaraz wypadnie :). Generalnie uwazam, ze avatar idealnie dobrany, bo zmyslowy, a od kiedy Dzindzer na gronie zobaczylam to sie zakochalam <zakochany>.
Czasem mnie totalnie rozbraja, uwazam, ze potrafi wczuc sie w sytuacje kazdego. Nie znosi glupoty. I w poprzednim zyciu byla chyba wiewiorka, bo wcina wszystkie "orzeszkowe" rzeczy jakie istnieja :D.
Awatar użytkownika
Lies
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Lies » 12 cze 2007, 13:45

Dzindzer i Yasmine, zawsze kojarzyły mi się z małą drupą trzymającą władzę na tym forum.
Nic więcej nie powiem, bo nie wyrobiłem sobie zdania :)
Wszyscy są teraz dla mnie bardzo podobni.
Obrazek
"To Rockersi. Odziana w skórzane kurtki młodzież na grzmiących, brytyjskich, rzędowych "dwójkach".
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 12 cze 2007, 15:29

Lies, z uporem maniaka broni swojego zdania, kojarzę tylko z topiku o fajkach :>
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 12 cze 2007, 19:36

Ąlaki - boi się pająków i przepaści. Ale któregoś dnia uciekając przed brzydkim złym zbójem dobiegnie na skraj przepaści. Widząc, że zbliża się ów zbój pomyśli, że pójdzie w ślady Wandy(tej, która nie chciała Niemca) i skoczy tam gdzie sie tak bardzo boi. A wtedy uratuje ją przystojny Spiderman, który spuści się ze skały 100 m wyżej. I tak wyleczy się z owych fobii... ;) <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 12 cze 2007, 19:52

Impek - ma wyobraźnię i lubi podróżować góry. wg. dziewczyn z forum jest, cytuję "ciachem", czyli najchętniej by go "schrupały" :P lubi mieć na avie alkohole i jak dzwonią do niego laski z górnej półki...czyli takiej do której niekoniecznie dosięga xD

poza tym

IMPEK ZDOBYWCA xD (damskich serc?? :> )
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 12 cze 2007, 20:09

Mati_00, jeszcze go nie opisywalam .Pierwsza mysl, nastepny mlodociany, zbyt entuzjastycznie podchodzacy do milosci i ktory plecie trzy po trzy. I na poczatku tak bylo. Zdzierzyc go nie moglam. Ale dzielnie sie trzyma, przyjmuje wszystko na klate, nawet najwieksza krytyke. I co najwazniejsze jest przeze mnie rozpoznawalny, a wiekszosc nowych zupelnie nie :/. Oczywiscie dalej mnie drazni niezmiernie czasem, ale mam dla niego duza doze sympatii, w koncu ma te 17 lat (odezwala sie stara :P). I jestem ciekawa jak wyglada.
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 12 cze 2007, 20:13

Yasmine, w moich oczach zyskuje bardzo, kiedy widze jej upór w uczeniu się tych wszystkich haseł, roślinek, zwierzątek. Ta to jest uparta. Również zadziwia mnie swoją wiedzą dotyczącą diet, kosmetyków, ćwiczeń i w ogóle.
No sympatyczna jest, ale troche za łagodna i nie umie się postawić w pewnych sytuacjach :D
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 12 cze 2007, 21:18

dobra,włączam się po raz pierwszy w dyskusję.Marissy,pomimo tego,że jest bardzo aktywna,nie kojarzę za bardzo. myli mi się cały czas z madziorka.m.właściwie to ją pamietam tylko dlatego,że się mnie dopytuje o pilates :) chyba ma ostatnio jakieś poważne problemy.wydaje mi się,że jest bardzo rozważna i samodzielna.nic więcej powiedzieć nie mogę.
Chaos is a friend of mine
soulvibrates
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: soulvibrates » 12 cze 2007, 23:06

c-f kojarze glownie z postow z dzialo "zdrowie i uroda" i z tego avatarku z powazna pania ( to m.belluci chyba ) i tak po postach widac ze tez taka jest powazna znaczy sie :)

Wróć do „Wszystkie inne tematy”