O jakiej porze?
Moderator: modTeam
mnie roznie nachodzi ochota, tez kiedys kochal;ismy sie tylko wieczorami, przed snem, pozniej to sie zmienialo i teraz po prostu keidy jest okazja i ochota. czasem caly dzien jestesmy razem a dopiero w pewnym czasie cos sie 'zalacza', w sumie niby bez konkretnej przyczyny
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
-
- Weteran
- Entuzjasta
- Administrator
- Weteran
Tommy Gavin pisze:A co do informowania, to nigdy tego nie robiłem. Jestem ciekaw co myśli o tym moje Słonko, będę się musiał podpytać...
Hyhyhy... normalnie rozmawiając z Tobą zaczynam się czuć jak ostatni zboczeniec

I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy...
(Zbigniew Herbert)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Tommy Gavin
- Entuzjasta
Tommy Gavin pisze:Ale ja nie chciałem żebyś się czuła jak zboczeniec i to w dodatku ostatni
Masz po prostu parę ciekawych pomysłów, to nie znaczy że jesteś zboczona![]()
Nie no, tragedii nie ma.... poczucie zboczoności w końcu aż tak tragiczne nie jest. Ale dzięki za pogłskanie i pocieszczenie verbalne - tego nigdy za wiele

Mati_00 pisze:a ja Wam powiem, że najgorsza pora gdy przychodzi ochota na seks to godziny od 8:00 do 14:00...wtedy gdy jesteśmy w szkolei najczęściej kończy się to wagarami
No, faktycznie, szkoła sexowi nie sprzyja. Może młodzież szkolna powinna wystąpić do Ministra Edukacji o findusze na budowę darkroomów, coby się skumulowane pożądanie na efektach nauki nie odbijało?

I niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda, dla katów, szpiclów, tchórzy...
(Zbigniew Herbert)
- Tommy Gavin
- Entuzjasta
tank girl pisze:oże młodzież szkolna powinna wystąpić do Ministra Edukacji o findusze na budowę darkroomów, coby się skumulowane pożądanie na efektach nauki nie odbijało?
Obawiam się, że to miałoby dopiero zły wpływ na naukę - bo kto zostałby w sali z nauczycielem bądź wykładowcą?
A jak najdzie ochota to cóż, nie ma rady
"Idąc w deszczu, oddać wszystko za nic..." 
Tommy Gavin pisze:tank girl pisze:oże młodzież szkolna powinna wystąpić do Ministra Edukacji o findusze na budowę darkroomów, coby się skumulowane pożądanie na efektach nauki nie odbijało?
Obawiam się, że to miałoby dopiero zły wpływ na naukę - bo kto zostałby w sali z nauczycielem bądź wykładowcą?
Ee, nie - darkroomy byłyby dostępne tylko na przerwach

A jak najdzie ochota to cóż, nie ma rady
Wiesz co, skoro da się zrobić sobie dobrze na wahcie w porcie, to i w szkole nie może być tak aż źle. Grunt to odpowiednio silna motywacja

(Zbigniew Herbert)
- Tommy Gavin
- Entuzjasta
Tommy Gavin pisze:Wszystko jest kwestią motywacji![]()
Dokładnie tak. W końcu, od biedy da radę zrobić sobie dobrze w zatłoczonym autobusie, pod plecakiem (mając siedzące miejsce) więc cóż dopiero z takim luxusowym zapleczem infrastrukturalnym jak toaleta

A co do darkroom'ow to skoro w przerwach uczniowie/studenci to kiedy nauczyciele?
Zaraz, to nauczyciele uprawiają sex....

(Zbigniew Herbert)
- Tommy Gavin
- Entuzjasta
- Entuzjasta
agna 24 pisze:jak bylam w podobnym wieku tez tak mialam. z czasem jednak zmienil sie moj stosunek do seksu i sens jego uprawiania.
ale nie jestes...jak ma sie dobrego partera to nie chce sie wychodzic z lozia...ale czasami trzeba, chociazby po to zeby nakarmic, prze3brac czy pobawic sie z "Owocem milosci"
-
- Weteran
Magiczna pisze:ale nie jestes...jak ma sie dobrego partera to nie chce sie wychodzic z lozia...ale czasami trzeba, chociazby po to zeby nakarmic, prze3brac czy pobawic sie z "Owocem milosci"
albo wyjsc do pracy....
albo zamowic pizze zeby miec sile na dalsze igraszki....
albo zapalic papieroska.... bo PO podobno najlepiej smakuje.
kochanego cialka nigdy za wiele.
- Tommy Gavin
- Entuzjasta
Uhm, niech zgadnę - pewnie taki dzień, który Zaczyna Się O Północy? 

Ostatnio zmieniony 25 maja 2007, 22:17 przez tank girl, łącznie zmieniany 1 raz.
(Zbigniew Herbert)
- Tommy Gavin
- Entuzjasta
- Entuzjasta
- Początkujący
- Bywalec