Gosia... pisze:Niby drogi w eksploatacji
tak samo jak każdy inny...trzeba umieć go używać po prostu

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Gosia... pisze:Ale dużo pali
Gosia... pisze:dośc drogie części ma.
Mati_00 pisze:no jak się nie umie normalnie jeździć to owszem dużo pali...każdym autkiem da się ekonomicznie śmigać...a nie od razu gaz do dechy... poza tym to zależy od pojemności silniczka...
Gosia... pisze:więc nie potrzebuję silnika 3,0
Mati_00 pisze:no chyba, że chcesz większą beemkę
Mati_00 pisze:ten program to dla pozerów to raz...
Mati_00 pisze:1.8 w zupełności starcza przy BMW 3
Gosia... pisze:że podobają mi się terenowe autka
Gosia... pisze:prowadzący matiza bardzo zachwalał
Gosia... pisze:Małe silniki jak 0,7 ; 1,1
Mati_00 pisze:1.8 w zupełności starcza
Mati_00 pisze:to w autach typu smart...równie dobrze możesz sobie do koszyka z tesco doczepić silnik od kosiarki...ten sam komfort, te same wymiary, to samo przyspieszenie
Haro pisze:Odpowiesz szczerze czy zatrollisz i powiesz, ze smigales?
Mati_00 pisze:nie, nie jeździłem smartem, ale zobacz jak to wygląda...mówię o zwykłym smarcie...bo roadstery mnie nie interesują...on jest szerszy niż dłuższy...
Gosia... pisze:akurat bym się nie zdziwiła, bo smart jest leciutki, nie potrzebuje mieć dużego silnika, by mknąć do przodu. Biorę na logikę, zgadza się Haro?
Mati_00 pisze:a jakbym Ci powiedział, że śmigałem to co?? nie uwierzyłbyś??...
Mati_00 pisze:nie, nie jeździłem smartem, ale zobacz jak to wygląda...mówię o zwykłym smarcie...bo roadstery mnie nie interesują...on jest szerszy niż dłuższy...
Oczywiscie, ze nie.
Haro pisze:Dodam jeszcze, ze skoro nie masz zadnego potwierdzenia swoich slow, to nie pisz takich bzdur, bo gdybac to mozesz sobie w Wyraz to, nie w topicu w ktorym ludzie szukaja profesjonalnej porady, nie pierdzenia nastolatka ktory liznal troche motoryzacji. Teksty o lexusach i mercedesach rowniez mozesz sobie miedzy ksiazki wsadzic.
Haro pisze:Czy to sprawia, ze takie auto ma gorsze odejscie? Nie! Co najwyzej moze sie na plecy wywrocic.
Mati_00 pisze:to niby dlaczego? myślisz, że jak mam 17 lat to znaczy, że jestem gówniarz i nic nie wiem?? haha...smutne
Mati_00 pisze:tu akurat chodziło mi o jego wygląd...
Mati_00 pisze:to w autach typu smart...równie dobrze możesz sobie do koszyka z tesco doczepić silnik od kosiarki...ten sam komfort, te same wymiary, to samo przyspieszenie
Mati_00 pisze:to niby dlaczego? myślisz, że jak mam 17 lat to znaczy, że jestem gówniarz i nic nie wiem?? haha...smutne
Mati_00 pisze:haha...smutne
Haro pisze:Iloma Lexusami i Mercedesami w zyciu jezdziles?
Haro pisze:Ja tu widze ewidentna polewke z przyspieszenia auta, ktorym nawet nie jezdziles.
Haro pisze:Gdzie masz potwierdzenie swoich slow, bo w doswiadczeniu to szczerze watpie.
cos wiesz ale nie wszystko.
Mati_00 pisze:ale może siedziałem w jakimś??
Mati_00 pisze:to jest akurat polewka z pojemności samochodu wynosząca 0.7, lub 1.1 ...
Mati_00 pisze:komforcie jazdy
Mati_00 pisze:z patrzenia i siedzenia
Wlewam Twoja polewke do czary cynizmu i obalam ja przykladem, ktory sam podales.Mati_00 pisze:to jest akurat polewka z pojemności samochodu wynosząca 0.7, lub 1.1 ...
Mati_00 pisze:porównuje ich wygląd...
Haro pisze:Patrzeniem i siedzeniem chcesz ze mna rozmawiac o komforcie jazdy? Nie osmieszaj sie...
Mati_00 pisze:Gosia... pisze:Gosia... napisał/a:
Małe silniki jak 0,7 ; 1,1
to w autach typu smart...równie dobrze możesz sobie do koszyka z tesco doczepić silnik od kosiarki...ten sam komfort, te same wymiary, to samo przyspieszenie
Haro pisze:Starasz sie byc fajny
Haro pisze:Porozmawiamy jak juz zrobisz prawko i dostaniesz od rodzicow wymarzonego malacza czy innego Tico
st4r pisze:1. Z ktorej strony Lexus jest podobny do Mercedesa? Przeciez Lexus to koncern Toyoty... nie widze zadnego podobienstwa w stylistyce tych samochodow...
2. A istnieje cos takiego jak Volkswagen Group... ktos tam napisal ze wzieli sobie swietny silnik z Audi 1.8T... ten sam silnik montowany jest tez w skodach... Skoro silnik jest dobry i sprawdzony to dlaczego nie ma byc jednostka napedowa dla calej grupy? Chyba obopolne dobro z tego wynika...
3. Co ma pojemnosc silnika do przyspieszania samochodu? Slyszales o silnikach VW z nazwa TSI? Tam gdzie jednoczesnie pracuje i kompresor i turbina? Takie silniki maja pojemnosc 1.4 litra i osiagaja moce 170 KM... albo silniki Vankla w mazdach rx7, rx8 ? Tam pojemnosc jest rowna 1.3 a autko ma 230 KM....
st4r pisze:1. Z ktorej strony Lexus jest podobny do Mercedesa? Przeciez Lexus to koncern Toyoty... nie widze zadnego podobienstwa w stylistyce tych samochodow...
st4r pisze:3. Co ma pojemnosc silnika do przyspieszania samochodu? Slyszales o silnikach VW z nazwa TSI? Tam gdzie jednoczesnie pracuje i kompresor i turbina? Takie silniki maja pojemnosc 1.4 litra i osiagaja moce 170 KM... albo silniki Vankla w mazdach rx7, rx8 ? Tam pojemnosc jest rowna 1.3 a autko ma 230 KM....
Haro pisze:Staram sie dopasowac do poziomu.
Skoncz dyskusje, na prawde nie kompromituj sie.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 318 gości