brzanka pisze:Lecz to forum o seksie
Między innymi. Ten dział jest akurat o sexie. O obieraniu ziemniaków czy o myciu garów też się możesz wypowiedzieć, tylko w innym miejscu.

Moderator: modTeam
brzanka pisze:mogę sie tu wypowiedzieć w ramach seksu
brzanka pisze:zasikany o fuj
my sie widujemy srednio raz na 3-4 miesiace (1-2 na tydzien bylo by blogoslawienstwem) wiadomo wspolne spotkanie konczy sie seksem, i tak jest przewaznie przez nastepny tydzien w ktorym sie widzimy i nie przeszkadzja nam rodzice itd. z reszta oni chyba zdja sobie sprawe ze potrzebujemy prywatnosci. ostatnio sam sie na tym zlapalem ze najchetniej to bym sie tylko fakal co tez nie jest dobre czasami lepiej spauzowac, ale to nie ten tematbrzanka pisze:nie nie Pani_minister- to jest tak, że jak już się kochamy to jest bosko, cudownie, reaelacyjnie i rozkosznie i jestesmy mega dopasowani, nasze upodobania co do radzaju seksu są idealnie takie same. Tylko sprawa jest taka, że podobno ja mam zły humor jak tego nie robimy, a to nie prawda, ja mam zły humor bo muszę jechać do domu i tak rzadko się widujemy a nic się nie da zrobic żebyśmy widywali się częściej Wiec tu moja niekonsekwencja wlasnie na tym poleca, ze jak juz się kochamy to jest niebiańsko i jemu i mnie, ale czasem on ma takie wyskoki, że niby za często. Ale to jest tylko 2 razy w tygodniu a czasem raz. To własnie o to chodzi moi drodzy.
normalnie ręce opadają. masakra. Co za kultura bycia. Dzieki za takie dogadywanie. normalnie super fajnie. DziekiA On widać Tobie ma, skoro każe Ci się myć co chwilę...
Normalnego faceta Ci trzeba, to głupot nie będziesz pisała.
Ty oczywiście skaczesz z radości jak żegnasz się z facetem i nie wiesz kiedy go następnym razem zobaczysz. Zresztą koniec tego tematu, koniec o mnie bo nie taka treśc powinna być na tym temacie.Dzindzer pisze:no faktycznie logiczne
krótko sie widujecie a Ty psujesz te chwile zlym humorem
brzanka pisze:Dzieki za takie dogadywanie.
brzanka pisze:y oczywiście skaczesz z radości jak żegnasz się z facetem i nie wiesz kiedy go następnym razem zobaczysz.
Olivia pisze:Każdy normalny sexu chce zawsze, kręci Go, jak kobieta połyka Jego spermę
Nie?brzanka pisze:Prawda kobitki?
To mnie zalamalo.brzanka pisze:rzecież są mokre chusteczki higieniczne nie?
Ja od r azu wstaje i ide myc. Pierwsza rzecz rano do lazienki papieros zeby. Mojego tez gonie jak mi chce nieumyty jezyk do gardla wciskac. Jestem na to wyczulonaElspeth pisze:Co rano też bym miała się wzbraniać przed porannym całuskiem bo "fuuujjj nie myłeś jeszcze zębów"
Prawda ;Pprawda??
me19 pisze:że to przez szacunek dla mnie
moon pisze:. Pierwsza rzecz rano do lazienki papieros zeby. Mojego tez gonie jak mi chce nieumyty jezyk do gardla wciskac. Jestem na to wyczulona
me19 pisze:to mój jest chyba nienormalny. ja nie miałabym absolutnie nic przeciwko (chociaż walczyc o to nie mam potrzeby) ale on mówi NIE. Źle mu sie to kojarzy i twierdzi że to przez szacunek dla mnie.
wypluwanie jest dziwne.
aniooolka pisze:Jeśli naprawde sie kocha swoja 2 połowe to nic-zupełnie nic nie powinnonas obrzydzać itp...
aniooolka pisze:musze powiedziec zę ja też jej nie połykam ale wypluwam na podłoge choc nie wszystko-on tegoszczególnie nie chce ale tak szczerze to mi to wcale nie przeszkadza-choć ja mam takie skłonności żę mogłabym tozmymiotować dlatego włąsnie nie połykam w całości bo sie boje tego
aniooolka pisze:W 100% zgadzam sie z wypowiedzią kolegi ILUZJONISTY:)Jeśli naprawde sie kocha
[...]
musze powiedziec zę ja też jej nie połykam ale wypluwam na podłoge choc nie wszystko-on tegoszczególnie nie chce ale tak szczerze to mi to wcale nie przeszkadza-choć ja mam takie skłonności żę mogłabym tozmymiotować dlatego włąsnie nie połykam w całości bo sie boje tego-pgólnie towszystko jest zajebuiście jednym słowem-Kocham go i kochamteż to jak "spuszcze" sie na mój brzuch:)
iluzjonista pisze:jak jej nie smakuje - to niech nie pozwoli mi skonczyc w ustach
aniooolka pisze:nic nie powinnonas obrzydzać itp...
Bo to co jego to jest moje a to co moje to jest jego
aniooolka pisze:i ja kocham jego sperme
aniooolka pisze:musze powiedziec zę ja też jej nie połykam ale wypluwam na podłoge
Olivia pisze:No bo jak już połknie, to co ma pluć?
aniooolka pisze:ja bym to robiła z miłą chęcią ale po prostu nie moge-siły wyższe;/
aniooolka pisze:ale ja mam naprawde taki skłonności że mogę wymiotować...
natasza pisze:Swoją drogą, nie wyobrażam sobie jak można pluć spermą.
Dzindzer pisze:iluzjonista pisze:jak jej nie smakuje - to niech nie pozwoli mi skonczyc w ustach
poza smakiem jest jeszcze konsystencja tego, a przy takiej czesto samo połkniecie nie jest miłe, czasami powoduje odruch wymiotny.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 344 gości