...............................a chodzi o rzecz blacha jest, trywialna.............. historia odkurzona , przerobiona i nuuuuuuuudna bédzie az od poczátku
AKCJA1: ......SMOCZYCA
AKCJA2 dupa blada......... bo sie kocham w smoczycy..... ale spoko , niby bez emocji ............ ja juz stary , juz mádry , juz po przejsciach ...... nio i oczywiscie doswiadczony spier....... przyjazniami czy romansami juz dawno jej o tym powiedzialem , tak zeby nie bylo udawania chorego
AKCJA3 gdzie solá sypiá i boli .......... nio a bolec zaczelo ostatnie tygodnie bo , bo gadzina zaczela mi opowiadac jak to ostatnio spedza czas na flirtowaniu z roznymi........ a mnie jeb siekierá po glowie choc udaje , ze nie boli............... i tu tez niby problemu miec alien nie powinien no bo wie on ze............ co by sie czuc lepiej to trza rane lizac i powiedziec smokowi : -nie opowiadaj, nie opowiadaj juz bo boli....wiesz smoku ja sie na pare tygodni wyalienuje od cia i wyleczé........ ale tez nie chce sié tej nadzieji tracic ze moze jednak............ ze moze ot ona tak opowiada co by na siebie zwrócic uwagé.....ze jest nadzieja...... ze sobie jej nie odbierac............................. motam sié chyba
AKCJA4 ktos to czyta????????????????????
AKCJA5 a soli jest cale morze.......... i lád soli caly .......... bo sól tak pomiédzy belfastem a rybnikiem , ja tu ona tam a ja tu a ona nie......... wiec rozmawiamy sobie codziennie prawie na gg i skype tez sie grzeje i.................. boli boli boli boli