mrt pisze:Kto powiedział, że zdrowsze i lepsze? Ba! Ja nawet przyznałam, że u mnie to może wynikać z jakichś ukrytych, nieuświadomionych kompleksów. Zatem bardzo proszę czepnąć się kogoś innego

Miło, że wyznałaś na forum prawdę o swoich "ukrytych, nieuświadomionych kompleksach"

Ale bardzo proszę, pomimo "gorącej temperatury i afektów" zachowaj spokój i nie rzucaj się na mnie z młotkiem, dobrze?
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
<browar>
PS. Wiem, że z tą temperaturą za bardzo sobie pochlebiam, ale nie mogłam się powstrzymać

.
mrt pisze:Co nie zmienia faktu, że nie rozumiem, jak można być z kimś, kogo uważamy za gorszego od siebie. I nie chodzi tu o wiedzę z określonej dziedziny (tu akurat ja mam przekręcone, ale to wiem), ale o coś, czego jest się nosicielem bez większego wpływu na to, co się nosi.
Podziwiam Promyczka, imponuje mi innymi cechami, które Ty zapewne uznałabyś za poślednie. Nie uważam go za gorszego, w ogóle co to za pomysł, snu mi z oczu też nie spędza rozmyślanie o tym, kto z nas dwojga jest inteligentniejszy. On daje mi to wszystko, czego potrzebuję i jeszcze więcej. Ja też w tym temacie dałam już z siebie wszystko. Do zobaczenia w innym topicu
[ Dodano: 2007-01-06, 23:04 ]TedBundy pisze:mrt napisał/a:
Co nie zmienia faktu, że nie rozumiem, jak można być z kimś, kogo uważamy za gorszego od siebie.
cóż, o ile wiem, jeżeli kochasz, w żadnym wypadku nie nazwiesz drugiej osoby gorszą od siebie

Tutaj zupełnie nie o to chodzi.
Tedy, mnie juz zabrakło sił na tłumaczenia

// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //