AMX pisze:nagle pojawi się twoja była
ja tego sie nie boje ja o tym maze:( censored jaki censored jestem nic nie dociera
AMX pisze:awet jesli wrócilibyście do siebie, to i tak wasze relacje będą juz
diamteralnie inne od tych ,które pamiętasz
za duzo sie chyba naczytalem ...cztalem kiedys ze wrucili do siebie po 2 atach i faktycznie nie bylo tak samo bylo 100 razy lepiej ona i on dojrzeli...kurde za duzo czytalem i wszedzie widze nadal szanse...
za duzo wspomnien..za duzo zalu...pamiatki po niej wykasowalem na amen.tyle ze codziennie widze jej dom jej okno z mojego okna jej biednego( juz dlugo nie pozyje przez censored ojca) psa...musze przejezdzac obok plazy codziennie, no nie musze ale na okolo mam jezdzic..widze jej mame i ojca..strasznie ciezko...
I nie bede ukrywal ze przytlacza mnie tez falt ze ona teraz z nim jest i robia te zeczy...ze szczesliwa jest...teraz z nim a pamietam jaka byla szczesliwa jeszzce 4 miechy temu..razem kupowalismy rozne rzeczy do "naszego" domu
Staralem sie jak mowiliscie zajac soba ..byc egoista
Codziennie cos robie jak nie basen to silka albo bieganie spotykam sie strasznie duzo...no w sumie nie duzo ale duzo biarac czasy spedzone z kasia..staralem sie patrzec i robic nawet wszystko na co mialem ochote..nie liczylem sie z za bardzo z nikim przez pewien czas.Robilem tylko to co ja chcialem.i co?co sie zmienilo?
-Placze zadko
- lzy juz nie leca jak kiedys sa jakies male:)
-jak ide na impre to o niej nie mysle (pierwszy raz w tamtym tygodniu..sam nie wiem jak to zrobilem..moze zbyt zalany bylem)
-no tabletki nadal biore hihi (kupilem sobie deprim hihi)
- spac moge i jesc w miare normalnie
-i czytam i czekam na odpisy na forum nalogowo..
Kazda odpowiedz jest dla mnie..mam poczucie ze nie jestem sam
no tyle czy duzo po 3 miechach? nie wiem...cierpie tak samo ale sie wygadalem , wyplakalem, nasledzilem i ch..ja mi to dalo, zal jakos tam wylalem i jestem spokojniejszy
Jak ktos mnie widzi teraz to mysli ze prawie jest ok...ale tak nie jest, po prostu nie mam sil na placz i inne...pozdrawiam..
ps nie wiem jak zrobic czym karmic swoj umysl zeby przestal czekac na nia...co sobie wmawiac zeby bylo skuteczne
...TYSIACE FAKTOW POUKLADANYCH W WERSACH...