[ Dodano: 2006-11-24, 10:00 ]
Bo jakbyscie Wy sie czuli spotykajac sie z kims , kto caly czas mysli tylko o swojej bylej?

Moderator: modTeam
Mysiorek pisze:Facet nie wystudził się jeszcze. Dalej ciągle bucha. Przydałaby mu się jakaś zamrażarka
Jeśli jest tego wart, to se bądź obok.
nie_zapominajka pisze:po co Ci duchy z Jego przeszlosci??
Ciekawski pisze:po co Ci duchy z Jego przeszlosci??
Gdybym miał takie podejście nigdy bym nie wszedł w związek. Przeszłość nas kształtuje, bez niej nie bylibyśmy tym, kim jesteśmy. Albo się ją akceptuje, albo nie. Tyle, że w tym drugim przypadku może być tak, jak kiedyś opisała to bodajże Sophie, że przeszłość stanie w gardle partenrowi/partnerce i tyle z tego będzie.
nie_zapominajka pisze:widze dwie opcje... choc moge sie myslic... albo Go z tej milosci wyleczy i beda zyli dlugo i szczesliwie...albo Ona sie zaangazuje a On wroci do bylej...w kazdym razie zycze Jej powodzenia i wytrwalosci.
soulvibrates pisze:bo facet sam moze nie wie czego chce i tylko bedzie Cie ranil
Mysiorek pisze:Facet nie wystudził się jeszcze. Dalej ciągle bucha.
biedronka00 pisze:to po jaką cholere mnie przytulał
Rafeek pisze:A ja wiem ze jak ona pstryknie to on sie natychmiast teleportuje do niej ...wiem bo ja czekam na takie pstrykniecie
moon pisze:A jak sie odezwie? Wahcnaia watpliowosci iw szystko wraca?Lilian pisze:byle sie nie odzywal...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 300 gości