Olivia pisze:Jak miałam 14 lat, to penis nie był obiektem moich żadnych zainteresowań.
Coz moich byl, ale jakby jakis 14letni gowniarz do mnie podlazl z jakim tektem to by juz tego penisa dureń nie mial
aro pisze:a nie jestem wyjątkiem z tego co zdążyłem zaobserwować to wszyscy normalni moi męscy rówieśnicy mają ogromny popęd seksualny i ochote na seks.
3 Dziewczyny są zupełnie oziębłe i biorą nas wszystkich za zboczeńców
No bo tak jest i co w tym wielkiego?To ze Wam sie chce to nie znaczy ze im. Bawienie sie roaczka Wam zostaje.
aro pisze:Poco natura nas chłopaków obdarzyła takim gigantycznym popędem seksualnym w takim wieku 13-14 lat skoro i tak niemożemy z niego skorzystać . Przecież natura nie jest głupia i czemuś ma to służyć.
Spytaj natury
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moze odpowie
aro pisze:Czy możecie mi powiedzieć dlaczego dziewczyna decyduje się na seks skoro uważają penisa za coś obrzydliwego??.
Mysle ze taka normalna dziewczyna sie nie decyduje
Bo rozne bywaja w sensie roznych przezyc presji zmuszanie - rozne rzeczy sie dzieja na swiecie.
aro pisze:widze że narazie niema co żebym zakładał swoich tematów - najwyżej poczytam sobie to co wy piszecie.
A nie latwiej napisac do osob, ktore Cie zrozumieja?Najlepiej by CI chyba to wyjasnila jakas 14latka, ale tu takiej nie znajdziesz
Poszukaj forum dla osob w swoim wieku, z podobnymi problemami