Jak to jest dziewczyny

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
tweetuś_18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: tweetuś_18 » 01 maja 2006, 23:58

Bash pisze:A ci się "źle" uczą, to nie są normalni ?

nie, nie mają ochoty na seks... <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha>
aro pisze:jeszcze jedno miłość to miłość a seks to całkiem co innego

ciekawa teza, jesteś z laska i ona może dawać komu chce bo przeciez miłość nie wiaże sie w ogóle z seksem <hahaha> <hahaha>
aro pisze:Poco natura nas chłopaków obdarzyła takim gigantycznym popędem seksualnym w takim wieku 13-14 lat skoro i tak niemożemy z niego skorzystać . Przecież natura nie jest głupia i czemuś ma to służyć

za duzo o tym myślisz... na "recznym" mozesz sobie pojechać (chyba nie trzeba ci tłumaczyć jak to se robi?) <hahaha>
Ostatnio zmieniony 02 maja 2006, 00:03 przez tweetuś_18, łącznie zmieniany 2 razy.
Miłość jest dziką siłą.kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach!
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 01 maja 2006, 23:58

ej sory ja tez bylam w gimnazjum, mialam kolegow i raczej zaden w wieku 13 lat nie mial niewiadomo jakiego popedu :/ to sie dopiero zaczelo jak mieli 15, 16 :P wiec mnie to smierdzi sciema... no a zeby tak byl zainteresowany seksem i nie wiedzial, ze laski uwielbiaja penisy? :> PROWOKACJA!
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 01 maja 2006, 23:59

złotooka kotka pisze:Zdecydowały się ale żeby na nas policje nasłać.

Na policję możne zgłosić. A policje nasłać :0
aro pisze:Mówie o tychg kobietach z forum które się decydują na seks

Jakoś nie widze tu 14 letnich kobiet, które współzyją dla "wicu" na wycieczce szkolnej.
Co nie twierdze, ze tak nie ma.
qbass17 pisze:Może i tak, ale ubaw po same pachy...

qbass17, nie? :D
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
roxy
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: roxy » 02 maja 2006, 00:00

Bash pisze:A nie pociągają Cie :P ?

No jakby ci to powiedzieć .... NIE <pijak>

qbass17 pisze:aro, po to masz rozum, żeby nim myśleć a nie kierować się popędem...

rozum aro zastrajkował, bo nie używany był i spadł mu poniżej pasa ;)
aro
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: aro » 02 maja 2006, 00:04

fajnie było ?

Od wycieczki w zasadzie niema żadnych stosunków z dziewczynami one mówia że my jesteśmy zboczeńcami a my mówimy że są (różnie na nie mówimy)
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 02 maja 2006, 00:08

aro pisze:(różnie na nie mówimy)

A wiesz, kim Wy jesteście? Co Ci będę tłumaczyć, Twój mózg jest i tak nie w pełni wykorzystywany.
Wnoszę o zamknięcie tego tematu przez jakiegoś tam moda czy admina. Whatever.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
aro
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: aro » 02 maja 2006, 00:09

Dobra no nieważne. Mam naprawdę 14 lat. Mówię (piszę) o swoich i kolegów prawdziwych spostrzeżeniach i widze że narazie niema co żebym zakładał swoich tematów - najwyżej poczytam sobie to co wy piszecie.
pozdrawiam
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 02 maja 2006, 00:10

Olivia pisze:Wnoszę o zamknięcie tego tematu przez jakiegoś tam moda czy admina.
Jeszcze trochę, jeszcze trochę :) <diabel>
aro pisze:my mówimy że są (różnie na nie mówimy)
Tylko po co? Dlaczego? Bo nie chciały dać dupy?
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 02 maja 2006, 00:22

qbass17 pisze:Maciuś RULEZ(

kurna, dopiero teraz zauważyłem, że na avatarze TFA jest Maciuś :D :D
<hahaha> <hahaha>

aro, źle wyszło wam, po prostu. Ale - takie jest życie <diabel> <diabel> To nie jest takie proste, że pan poprosi, a pani od razu ściąga pantalony <diabel> <diabel>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
tweetuś_18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: tweetuś_18 » 02 maja 2006, 00:26

TedBundy pisze:To nie jest takie proste, że pan poprosi, a pani od razu ściąga pantalony <diabel> <diabel>

za dobrze byście mieli... troszeczke wysiłku Panowie:]
Miłość jest dziką siłą.kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach!
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 02 maja 2006, 00:49

Olivia pisze:Jak miałam 14 lat, to penis nie był obiektem moich żadnych zainteresowań.
Coz moich byl, ale jakby jakis 14letni gowniarz do mnie podlazl z jakim tektem to by juz tego penisa dureń nie mial <diabel>
aro pisze:a nie jestem wyjątkiem z tego co zdążyłem zaobserwować to wszyscy normalni moi męscy rówieśnicy mają ogromny popęd seksualny i ochote na seks.
3 Dziewczyny są zupełnie oziębłe i biorą nas wszystkich za zboczeńców
No bo tak jest i co w tym wielkiego?To ze Wam sie chce to nie znaczy ze im. Bawienie sie roaczka Wam zostaje.
aro pisze:Poco natura nas chłopaków obdarzyła takim gigantycznym popędem seksualnym w takim wieku 13-14 lat skoro i tak niemożemy z niego skorzystać . Przecież natura nie jest głupia i czemuś ma to służyć.
Spytaj natury :] Moze odpowie :]
aro pisze:Czy możecie mi powiedzieć dlaczego dziewczyna decyduje się na seks skoro uważają penisa za coś obrzydliwego??.
Mysle ze taka normalna dziewczyna sie nie decyduje :] Bo rozne bywaja w sensie roznych przezyc presji zmuszanie - rozne rzeczy sie dzieja na swiecie.
aro pisze:widze że narazie niema co żebym zakładał swoich tematów - najwyżej poczytam sobie to co wy piszecie.
A nie latwiej napisac do osob, ktore Cie zrozumieja?Najlepiej by CI chyba to wyjasnila jakas 14latka, ale tu takiej nie znajdziesz :] Poszukaj forum dla osob w swoim wieku, z podobnymi problemami :]
Awatar użytkownika
Christoferus
Początkujący
Początkujący
Postautor: Christoferus » 02 maja 2006, 10:03

Chłopak to ma problem ==". Ja mam dziewczyne która ma 18 lat, a i tak sie nie uprawiamy seksu samego w sobie bo po co bieżemy na wstrzymanie. W zasadzie ona nawet jeżeli bawi sie moim penisem to tylko w spodniach, nie wyciagnie go bo po prostu coś ja jeszce odpycha i nie marudze tylko czekam. Wiem, ze w końcu sie przekon,a nawet staram sie ją delikatnie przekonywac :D Nie po to sie męczyłem zeby ją zdobyć, zeby przez poped ja stracić co nie ? :/
"...you cannot kill what you have not create..."
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 02 maja 2006, 10:09

złotooka kotka pisze:Bo dla starszej dziewczyny penis nie jest obrzydliwy, a podniecajacy
dla starszych też jest obrzydliwy, większość dziewczyn to by w ogóle nie weszła do tego działu bo to dla nich już byłoby zboczeniem
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 02 maja 2006, 10:32

tanebo, skad Ty takie dziewczyny bierzesz? O_o? Wsrod wszystkich moich znajomych, normalnych dziewczyn, czesc jeszcze bez faceta nie ma zadnej, ktora uwazalaby penisa za cos obrzydliwego.
Istnieja na pewno takie co sie do konca zycia nie przekonaja, ale wiekszosci potrzeba po prostu czasu.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 02 maja 2006, 10:44

tanebo pisze:dla starszych też jest obrzydliwy, większość dziewczyn to by w ogóle nie weszła do tego działu bo to dla nich już byłoby zboczeniem

Niech bedzie obrzydliwy dla kogo chce. Ale nie ulega wątpliwości, ze przez te "świństwo" powstał. I mówcie sobie co chcecie...
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 02 maja 2006, 12:33

Jaki fajny temat... Od razu lepszy nastrój mam. ;)

Ale się na tym świecie pozmieniało. Jak ja miałam 14 lat to koledzy w głowie mieli bicie się i dokuczanie dziewczynkom a nie przyjemności cielesne :P
Obrazek
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 02 maja 2006, 13:34

Joasia pisze:Jak ja miałam 14 lat to koledzy w głowie mieli bicie się i dokuczanie dziewczynkom a nie przyjemności cielesne
Pojadę klasykiem: Wszystko się zmienia <diabel> <diabel> <diabel>
tanebo pisze: większość dziewczyn to by w ogóle nie weszła do tego działu bo to dla nich już byłoby zboczeniem
Nie mów, że większość, bo ja żadnej takiej nie znam (a dziewczyn dużo znam) :]
Niech bedzie obrzydliwy dla kogo chce. Ale nie ulega wątpliwości, ze przez te "świństwo" powstał. I mówcie sobie co chcecie...
I o to chodzi :) W końcu nie byłoby penisau synka, gdyby tatuś jego nie miał-proste <aniolek>
aro
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: aro » 05 maja 2006, 13:16

Patrzcie piszą o tym co wam próbowałem przekazać:

http://kobieta.onet.pl/1332677,0,1,felietony.html

Kobiety pragną dużo seksu z mężczyzną, którego kochają. Mężczyźni chcą po prostu dużo seksu...

Dla mężczyzn seks to seks a miłość to miłość
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 05 maja 2006, 13:38

Dla mężczyzn seks to seks a miłość to miłość
Ale Ty nie jestes mezczyzna.... I zupelnie sie mylisz w swoich tezach.
Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 05 maja 2006, 13:55

co do penisa moje kochanie nie uwaza go za cud natury jesli chodzi o wyglad tak samo jak kilka innych kolezanek, nie jest obrzydliwy tylko maja po prostu do niego obojetny stosunek
Ja jako facet stwierdzam to samo cipka jest ladna-nie mowie o tych rozjechanych co wszystko z nich wisi, natomias penis nie
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 05 maja 2006, 13:57

DaKID pisze:o do penisa moje kochanie nie uwaza go za cud natury jesli chodzi o wyglad tak samo jak kilka innych kolezanek, nie jest obrzydliwy tylko maja po prostu do niego obojetny stosunek
A ja mam wybitnie nieobojetny stosunek. Panis [przynajjmniej mojego] jest taki cudowny milusi, tak fajnie sie majata a to stoi . Boski jest. :D
aro
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: aro » 05 maja 2006, 13:59

zupelnie sie mylisz w swoich tezach.

To co mówie to są moje uczucie - głos duszy albo inaczej popędu. I co on ma się mylić??
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 05 maja 2006, 14:01

Dusza to nie poped.
Weź Ty w koncu zapoznaj sie z terminem "nauka" - potem bedziesz dopiero dla mnie partnerem do rozmowy.
Awatar użytkownika
DaKID
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DaKID » 05 maja 2006, 14:13

moon-ja nie mowie o chwili podniecenia bo to juz inna bajka jak to mowi moje slonko on jest jak "chomiczek" <hahaha> taki mieki gladki mily a pozniej staje- zauwazylem ze to ja fascynuje to jest dla niej takie dziwne :)
Awatar użytkownika
smutny
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: smutny » 05 maja 2006, 15:34

O lol co to sie wyprawia teraz <hahaha> z roku na rok coraz gorzej, naprawde dziwne, ze 14 latka nie chciala dac brzydka mowiac dupy. Jak ja mialem 14 lat to prawie calymi dniami latalem za pilka[wtedy wyszlo, ze mam smykalke do biegania teraz 17 lat, mniej niz 2:40 na 1000m <banan>] lub po prostu siedzielismy na dworze z kolegami, ale nie przychodzily nam do glowy takie "zajebiste" pomysly. Poczekaj troche az Ci pitolek urosnie - bez obrazy. <diabel>
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 05 maja 2006, 19:47

TedBundy pisze:To nie jest takie proste, że pan poprosi

ja jeszcze tak, dla przekroczenia linii absurdu, chciałabym wiedzieć, jak zostało postawione to pytanie <hahaha>
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
WidMo
Początkujący
Początkujący
Postautor: WidMo » 06 maja 2006, 16:51

ubaw po pachy;] no kosmos<hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> <hahaha> ....nie wiem, ale to chyba kolejna prowokacja....na sex sobie poczekajcie i dorosnijcie do tego, a nie chce mi sie umorlaniac...
Świat się kręci a ja z nim:D:P\motylek;*/
Tomi17
Początkujący
Początkujący
Postautor: Tomi17 » 07 maja 2006, 23:53

Hahahahaah!!!!! Dobre!!! Spojrz na to z innej strony....poczekaj jeszcze pare lat a dziewczyny same do Ciebie zaczna przychodzic:) Teraz maja 14....dla nich penis jest obrzydliwy bo widzialy go w jakims tanim swierszczyku.....Jak beda mialy 17 lat.....to zaczna sie tym interesowac tym co trzeba;p....a jak beda mialy 19 alt....to same beda go szukaly:) Taki jest mniej wiecej schemat.... Nie ma co namawiac malolat na seks.....w ogóle....qrde seks w gimnazjum.....Troche zal mi tych ludzi.... Ale historyjka niezla jest....jest sie z czego posmiac;p
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 08 maja 2006, 12:58

Zlinczować go!
Witam po krótkiej przerwie ;)
Ten temat powinien zostać zamknięty, bo od samego czytania można zejść z tego świata (twice): albo z powodu śmierci ze śmiechu, albo z politowania.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
jaska
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: jaska » 08 maja 2006, 15:09

co tu się dziwić!!!!
obecnie jesteśmy bombardowani erotyzmem z każdej strony
tV, reklamy, czasopisma...
stąd zainteresowanie dzieci w wieku 13, 14 lat seksem.....
...kiedyś było inaczej

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”