Kim jest "dobry kochanek"?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Tomasz
Pasjonat
Pasjonat
Kim jest "dobry kochanek"?

Postautor: Tomasz » 30 gru 2003, 11:02

Pytanie raczej skierowane do dziewczyn, podejrzewam, że ile osób, tyle definicji, ale może się mylę? Więc, waszym zdaniem jaki powinien być "dobry kochanek"?
Czy facet powinien domyślać się, czego pragnie dziewczyna, czy może ona powinna mu o tym powiedzieć?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 gru 2003, 17:57

Dobry kochanek to taki facet który mysli najprosciej piszac oczywiscie najpierw o zaspokojeniu potrzeb kochanki a dopiero potem swoich , to ktos kto zna nature kobiet ich potrzeby , i nie tylko fiyczne ale i te inne , to ktos kto uwielbia kobiety i uwielbia im dawac radosc w kazdej postaci , ale kobieta powinna powiediec czego oczekuje też od mezszczyzny , to nie powinno stanowuic problemuw zwiazku ,a wiem ze wy kobiety xciezko sie macie upomnac o cos w nim !! bawcie sie jutro wspaniale , do siego roku !!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
sps
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: sps » 06 lip 2004, 12:31

po prostu... Ja nim jestem :)))
Moze tak moze nie moze ..pprrrryyykkk... kto to wie :) http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=15837
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 lip 2004, 13:27

chciał byś !!! :562:
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 06 lip 2004, 14:31

krzys pisze:Dobry kochanek to taki facet który mysli najprosciej piszac oczywiscie najpierw o zaspokojeniu potrzeb kochanki a dopiero potem swoich , to ktos kto zna nature kobiet ich potrzeby , i nie tylko fiyczne ale i te inne , to ktos kto uwielbia kobiety i uwielbia im dawac radosc w kazdej postaci , ale kobieta powinna powiediec czego oczekuje też od mezszczyzny , to nie powinno stanowuic problemuw zwiazku ,a wiem ze wy kobiety xciezko sie macie upomnac o cos w nim !! bawcie sie jutro wspaniale , do siego roku !!

mimo, ze Krzys nie jest kobieta, doskonale to ujął;]
pozdro

2 zasady:
-nie byc egoistycznym
-miec ciekawa inwencje tworcza oraz checi
sps
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: sps » 06 lip 2004, 14:35

No kurcze ... jakbyscie mnie opisywali :))
Moze tak moze nie moze ..pprrrryyykkk... kto to wie :) http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=15837
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 06 lip 2004, 20:10

Dobry kochanek to także taki, który po zakończeniu stosunku nie odwróci się dupą do kochanki i nie uśnie se tak po prostu :P
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Kaska
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Kaska » 07 lip 2004, 13:23

Dobry kochanek to taki facet który mysli najprosciej piszac oczywiscie najpierw o zaspokojeniu potrzeb kochanki a dopiero potem swoich , to ktos kto zna nature kobiet ich potrzeby , i nie tylko fiyczne ale i te inne , to ktos kto uwielbia kobiety i uwielbia im dawac radosc w kazdej postaci ,

zgadzam sie krzysiu z Tobą.. ladnie to napisales. dobry kochanek powinien rowniez wykazyac sie spora inwencja - nie tylko w sprawach lozkowych, powinien zaskakiwac...

Dobry kochanek to także taki, który po zakończeniu stosunku nie odwróci się dupą do kochanki i nie uśnie se tak po prostu

i z tym tez sie zgadzam. :D
Ten kto przestaje być (...) tak naprawde nigdy nim nie był ....
sps
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: sps » 07 lip 2004, 13:36

A co wy tylko z tym super kochankiem ??? A jaka powinna byc Dobra Kochanka ... Bo facet to zawsze musi to musi tamto, musi tak i tak ! a wy kobiety to co ?? Tylko lezec i czekac az on cos zaproponuje, za wczesnie niedojdzie i sprezentuje wam orgazm wszechczasow ... Jak rowno uprawnienie to rownouprawnienie :PP ( i zeby niebylo ze ja toz jakas kloda jestem , bo moja Kobieta to jest wspaniala kochanka)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 07 lip 2004, 14:29

Powiem krótko: dobry kochanek to taki, z którym kochanka chce się często spotykać, wiedząc czego może od niego oczekiwać.
To samo dotyczy dobrej kochanki.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 07 lip 2004, 15:54

dobry kochanek powinien byc czuly ale silny, wrazliwy ale twardy, pewny/staly ale nieobliczalny, powinien zaskakiwac i to nie tylko w lozku, powinien rozbawic kobiete, powinien umiec ja piescic, powinien miec czas dla niej - na rozmowy, przytulanie, zabawe i ostry sex.. Powinien byc wymagajacy ale troskliwy i wyrozumialy.. i TO DZIAL W OBIE STRONY.. OBOJE DODATKOWO POWINNI BYC OTWARCI NA NOWE proPOZYCJE..
sallvadore
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: sallvadore » 07 lip 2004, 16:37

Duszek pisze:dobry kochanek powinien byc czuly ale silny, wrazliwy ale twardy, pewny/staly ale nieobliczalny, powinien zaskakiwac i to nie tylko w lozku, powinien rozbawic kobiete, powinien umiec ja piescic, powinien miec czas dla niej - na rozmowy, przytulanie, zabawe i ostry sex.. Powinien byc wymagajacy ale troskliwy i wyrozumialy.. i TO DZIAL W OBIE STRONY.. OBOJE DODATKOWO POWINNI BYC OTWARCI NA NOWE proPOZYCJE..

no po prostu powinien byc ksieciem z bajki!!!! :556:
panowie co to dla nas?! do roboty!! sprostac tym malutkim wymaganiom kazdy potrawi.
duszku powiedz mi, spotkalas takiego kochanaka? :P :D
a jaka powinna byc dobra kochanka?? odpowiedz to byc kloda drewna, bron boze nie ruszac sie bo przeciez reszta nalezy do faceta, i nie wzdychac za glosno bo kochanek pomysli ze zrobil cos nie tak ;)
Idac Twoim tokiem rozumowania kobieta ma tylko przyjmowac....
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 07 lip 2004, 21:50

Salvadore - to chyba skręciłeś i to ostro z toku rozumowania Duszka :P

Duszek ma rację - taki powinien być! Lecz to multum słów wcale nie oznacza, że niemożliwe jest bycie kimś takim. :)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.

Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.

Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.

Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 08 lip 2004, 16:27

Duszek pisze:dobry kochanek powinien byc czuly ale silny, wrazliwy ale twardy, pewny/staly ale nieobliczalny, powinien zaskakiwac i to nie tylko w lozku, powinien rozbawic kobiete, powinien umiec ja piescic, powinien miec czas dla niej - na rozmowy, przytulanie, zabawe i ostry sex.. Powinien byc wymagajacy ale troskliwy i wyrozumialy.. i TO DZIAL W OBIE STRONY.. OBOJE DODATKOWO POWINNI BYC OTWARCI NA NOWE proPOZYCJE..

No właśnie. Bardzo dobrze to podsumowałaś. Właśnie taki powinen być "dobry kochanek".

Choć taki wspaniały facet to tylko marzenie to mimo wszystko większość facetów posiada niektóre z tych cech. No i dobrze.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 lip 2004, 20:45

A czym sie powinna cechowac dobra kochanka , interesuja mnie wypowiedzi kobiet , ale mężczyzn tez przeczytam ! :564:
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 12 lip 2004, 00:52

Sallvadore przeciez napisalam ze to ma dzialc w obie strony.. czyli kobieta tez ma przejmowac inicjatywe, tez musi byc cierpliwa, czula, wyrozumiala, otwarta na propozycje i powinna sie rowniez wykazywac inwencja.. Oboje powinnie wiedziec czego chca i na czym im zalezy i dazyc do tego.. razem.. czesto dochodzac do kompromisow..
Moj facet gdy przeczytal moj poprzedni post zapytal czego go opisuje :-) - WARIAT, ma wysokie mniemanie lub DUZE POCZUCIE HUMORU i za to go kocham..
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 12 lip 2004, 17:33

krzys pisze:A czym sie powinna cechowac dobra kochanka , interesuja mnie wypowiedzi kobiet , ale mężczyzn tez przeczytam ! :564:

jak dla mnien dobra kochanka to perwersyjna kochanka
Awatar użytkownika
nata
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: nata » 13 lip 2004, 09:42

niedawno spotkalam takiego "dobrego kochanka"
dluuuugo dochodzilam do siebie... :) wciaz jestem w szoku ze bylo mi AZ TAK dobrze (tylko pieszczoty)
ogolnie dobry kochanek i dobra kochanka to para ludzi ktorzy stawiaja na partnerstwo
wymieniaja sie wzajemnymi wrazeniami oczuciami sugestiami no i propozycjami
misiek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: misiek » 18 lip 2004, 00:02

Dobry kochanek .....??????
...... to ja.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 19 lip 2004, 12:09

natasza pisze:
krzys pisze:A czym sie powinna cechowac dobra kochanka , interesuja mnie wypowiedzi kobiet , ale mężczyzn tez przeczytam ! :564:

dokladnie, na co dzien dama a w lozku dziwka ;)
kobieta powinna byc otwarta na wszelkie eksperymenty, wyczuc potrzeby faceta, jego upodobania.......i nie mam pojecia co jeszcze. nie potrafie tego ujac sensownie. :570:
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

sallvadore
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: sallvadore » 19 lip 2004, 15:37

foxy_lady pisze:
natasza pisze:

dokladnie, na co dzien dama a w lozku dziwka ;)
kobieta powinna byc otwarta na wszelkie eksperymenty, wyczuc potrzeby faceta, jego upodobania.......i nie mam pojecia co jeszcze. nie potrafie tego ujac sensownie. :570:

eh foxy lady.... zazdroszcze Twojemu facetowi :D :D
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 19 lip 2004, 15:43

eh foxy lady.... zazdroszcze Twojemu facetowi

Przyłączam się :D
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 19 lip 2004, 15:57

a kto powiedzial ze ja pisze o sobie....... :diabel2:
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 21 lip 2004, 01:25

po prostu... Ja nim jestem
Dobry kochanek .....??????
...... to ja.

Dobry kochanek to taki mężczyzna, który nie mówi o swoich umiejetnościach, nie obiecuje, a zapytany tajemniczo się uśmiecha :) Który weźmie Cię za ręke i bez słów zaprowadzi tam, gdzie juz nic się nie liczy... :)
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 21 lip 2004, 09:02

gracja pisze:Dobry kochanek to taki mężczyzna, który nie mówi o swoich umiejetnościach, nie obiecuje, a zapytany tajemniczo się uśmiecha :) Który weźmie Cię za ręke i bez słów zaprowadzi tam, gdzie juz nic się nie liczy... :)

dajcie mi takiego !! :D
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
lord dream
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: lord dream » 21 lip 2004, 09:20

Zdecydowanie się zgadzam :)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 25 lip 2004, 10:02

gracja pisze:Dobry kochanek to taki mężczyzna, który nie mówi o swoich umiejetnościach, nie obiecuje, a zapytany tajemniczo się uśmiecha :) Który weźmie Cię za ręke i bez słów zaprowadzi tam, gdzie juz nic się nie liczy... :)

:520:
A dobra kochanka?...

Dobra kochanka to taka Kobieta, która nie mówi o swoich obawach ani nic nie obiecuje, a zapytana, tajemniczo się uśmiecha :) Która poda Ci rękę i bez słów da się zaprowadzić tam, gdzie już nic się nie liczy... :)

;)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 lip 2004, 19:39

gracja pisze:
Dobry kochanek to taki mężczyzna, który nie mówi o swoich umiejetnościach, nie obiecuje, a zapytany tajemniczo się uśmiecha :) Który weźmie Cię za ręke i bez słów zaprowadzi tam, gdzie juz nic się nie liczy... :)

TAK ??????????????? pod warunkiem ze jak ja tam zaprowadzi , to Ona nie wydyga !albo nie ucieknie ! ze strachu .Bo do tanga trzeba dwojga !
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 25 lip 2004, 20:36

quote="gracja"] Cytat:

Dobry kochanek to taki mężczyzna, który nie mówi o swoich umiejetnościach, nie obiecuje, a zapytany tajemniczo się uśmiecha Który weźmie Cię za ręke i bez słów zaprowadzi tam, gdzie juz nic się nie liczy...

TAK ??????????????? pod warunkiem ze jak ja tam zaprowadzi , to Ona nie wydyga !albo nie ucieknie ! ze strachu .Bo do tanga trzeba dwojga !

Krzyś, mówimy o cechach statystycznych, a nie o studium przypadku :D
Awatar użytkownika
Rama
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Rama » 18 cze 2006, 22:15

foxy_lady pisze:dokladnie, na co dzien dama a w lozku dziwka

to świetnie opisuje moją kobietkę.
Pozatym, te opisy tutaj wyglądają mi na opisy przyjaciela, nie kochanka. Dobry kochanek według mnie? Skrajnie pewny siebie, całkowicie egoistyczny, z nutką szowinizmu, wie czego chce i to po prostu bierze. Taki, który potrafi się obejśc bez kobiet, totalnie otwarty i bezczelnie szczery. Z doświadczeniem, wie czego pragną kobiety, bo one nie mają o tym pojęcia. Pan i Władca.
A rewelacyjny kochanek? Dobry Pan i Władca.
;)
Czy jesteś już gotowa zrobić to, na co masz naprawdę ochotę...?
Obrazek

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”