Kim jest "dobry kochanek"?
Moderator: modTeam
Kim jest "dobry kochanek"?
Pytanie raczej skierowane do dziewczyn, podejrzewam, że ile osób, tyle definicji, ale może się mylę? Więc, waszym zdaniem jaki powinien być "dobry kochanek"?
Czy facet powinien domyślać się, czego pragnie dziewczyna, czy może ona powinna mu o tym powiedzieć?
Czy facet powinien domyślać się, czego pragnie dziewczyna, czy może ona powinna mu o tym powiedzieć?
Dobry kochanek to taki facet który mysli najprosciej piszac oczywiscie najpierw o zaspokojeniu potrzeb kochanki a dopiero potem swoich , to ktos kto zna nature kobiet ich potrzeby , i nie tylko fiyczne ale i te inne , to ktos kto uwielbia kobiety i uwielbia im dawac radosc w kazdej postaci , ale kobieta powinna powiediec czego oczekuje też od mezszczyzny , to nie powinno stanowuic problemuw zwiazku ,a wiem ze wy kobiety xciezko sie macie upomnac o cos w nim
bawcie sie jutro wspaniale , do siego roku !!

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
po prostu... Ja nim jestem
))
Moze tak moze nie moze ..pprrrryyykkk... kto to wie
http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=15837
krzys pisze:Dobry kochanek to taki facet który mysli najprosciej piszac oczywiscie najpierw o zaspokojeniu potrzeb kochanki a dopiero potem swoich , to ktos kto zna nature kobiet ich potrzeby , i nie tylko fiyczne ale i te inne , to ktos kto uwielbia kobiety i uwielbia im dawac radosc w kazdej postaci , ale kobieta powinna powiediec czego oczekuje też od mezszczyzny , to nie powinno stanowuic problemuw zwiazku ,a wiem ze wy kobiety xciezko sie macie upomnac o cos w nimbawcie sie jutro wspaniale , do siego roku !!
mimo, ze Krzys nie jest kobieta, doskonale to ujął;]
pozdro
2 zasady:
-nie byc egoistycznym
-miec ciekawa inwencje tworcza oraz checi
No kurcze ... jakbyscie mnie opisywali
)
Dobry kochanek to także taki, który po zakończeniu stosunku nie odwróci się dupą do kochanki i nie uśnie se tak po prostu 
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Dobry kochanek to taki facet który mysli najprosciej piszac oczywiscie najpierw o zaspokojeniu potrzeb kochanki a dopiero potem swoich , to ktos kto zna nature kobiet ich potrzeby , i nie tylko fiyczne ale i te inne , to ktos kto uwielbia kobiety i uwielbia im dawac radosc w kazdej postaci ,
zgadzam sie krzysiu z Tobą.. ladnie to napisales. dobry kochanek powinien rowniez wykazyac sie spora inwencja - nie tylko w sprawach lozkowych, powinien zaskakiwac...
Dobry kochanek to także taki, który po zakończeniu stosunku nie odwróci się dupą do kochanki i nie uśnie se tak po prostu
i z tym tez sie zgadzam.
Ten kto przestaje być (...) tak naprawde nigdy nim nie był ....
A co wy tylko z tym super kochankiem
? A jaka powinna byc Dobra Kochanka ... Bo facet to zawsze musi to musi tamto, musi tak i tak ! a wy kobiety to co
Tylko lezec i czekac az on cos zaproponuje, za wczesnie niedojdzie i sprezentuje wam orgazm wszechczasow ... Jak rowno uprawnienie to rownouprawnienie
P ( i zeby niebylo ze ja toz jakas kloda jestem , bo moja Kobieta to jest wspaniala kochanka)
dobry kochanek powinien byc czuly ale silny, wrazliwy ale twardy, pewny/staly ale nieobliczalny, powinien zaskakiwac i to nie tylko w lozku, powinien rozbawic kobiete, powinien umiec ja piescic, powinien miec czas dla niej - na rozmowy, przytulanie, zabawe i ostry sex.. Powinien byc wymagajacy ale troskliwy i wyrozumialy.. i TO DZIAL W OBIE STRONY.. OBOJE DODATKOWO POWINNI BYC OTWARCI NA NOWE proPOZYCJE..
-
- Uzależniony
Duszek pisze:dobry kochanek powinien byc czuly ale silny, wrazliwy ale twardy, pewny/staly ale nieobliczalny, powinien zaskakiwac i to nie tylko w lozku, powinien rozbawic kobiete, powinien umiec ja piescic, powinien miec czas dla niej - na rozmowy, przytulanie, zabawe i ostry sex.. Powinien byc wymagajacy ale troskliwy i wyrozumialy.. i TO DZIAL W OBIE STRONY.. OBOJE DODATKOWO POWINNI BYC OTWARCI NA NOWE proPOZYCJE..
no po prostu powinien byc ksieciem z bajki!!!! :556:
panowie co to dla nas?! do roboty!! sprostac tym malutkim wymaganiom kazdy potrawi.
duszku powiedz mi, spotkalas takiego kochanaka?
a jaka powinna byc dobra kochanka?? odpowiedz to byc kloda drewna, bron boze nie ruszac sie bo przeciez reszta nalezy do faceta, i nie wzdychac za glosno bo kochanek pomysli ze zrobil cos nie tak

Idac Twoim tokiem rozumowania kobieta ma tylko przyjmowac....
Salvadore - to chyba skręciłeś i to ostro z toku rozumowania Duszka
Duszek ma rację - taki powinien być! Lecz to multum słów wcale nie oznacza, że niemożliwe jest bycie kimś takim.
Duszek ma rację - taki powinien być! Lecz to multum słów wcale nie oznacza, że niemożliwe jest bycie kimś takim.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Duszek pisze:dobry kochanek powinien byc czuly ale silny, wrazliwy ale twardy, pewny/staly ale nieobliczalny, powinien zaskakiwac i to nie tylko w lozku, powinien rozbawic kobiete, powinien umiec ja piescic, powinien miec czas dla niej - na rozmowy, przytulanie, zabawe i ostry sex.. Powinien byc wymagajacy ale troskliwy i wyrozumialy.. i TO DZIAL W OBIE STRONY.. OBOJE DODATKOWO POWINNI BYC OTWARCI NA NOWE proPOZYCJE..
No właśnie. Bardzo dobrze to podsumowałaś. Właśnie taki powinen być "dobry kochanek".
Choć taki wspaniały facet to tylko marzenie to mimo wszystko większość facetów posiada niektóre z tych cech. No i dobrze.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Sallvadore przeciez napisalam ze to ma dzialc w obie strony.. czyli kobieta tez ma przejmowac inicjatywe, tez musi byc cierpliwa, czula, wyrozumiala, otwarta na propozycje i powinna sie rowniez wykazywac inwencja.. Oboje powinnie wiedziec czego chca i na czym im zalezy i dazyc do tego.. razem.. czesto dochodzac do kompromisow..
Moj facet gdy przeczytal moj poprzedni post zapytal czego go opisuje :-) - WARIAT, ma wysokie mniemanie lub DUZE POCZUCIE HUMORU i za to go kocham..
Moj facet gdy przeczytal moj poprzedni post zapytal czego go opisuje :-) - WARIAT, ma wysokie mniemanie lub DUZE POCZUCIE HUMORU i za to go kocham..
niedawno spotkalam takiego "dobrego kochanka"
dluuuugo dochodzilam do siebie...
wciaz jestem w szoku ze bylo mi AZ TAK dobrze (tylko pieszczoty)
ogolnie dobry kochanek i dobra kochanka to para ludzi ktorzy stawiaja na partnerstwo
wymieniaja sie wzajemnymi wrazeniami oczuciami sugestiami no i propozycjami
dluuuugo dochodzilam do siebie...
ogolnie dobry kochanek i dobra kochanka to para ludzi ktorzy stawiaja na partnerstwo
wymieniaja sie wzajemnymi wrazeniami oczuciami sugestiami no i propozycjami
natasza pisze:krzys pisze:A czym sie powinna cechowac dobra kochanka , interesuja mnie wypowiedzi kobiet , ale mężczyzn tez przeczytam ! :564:
jak dla mnien dobra kochanka to perwersyjna kochanka
dokladnie, na co dzien dama a w lozku dziwka

kobieta powinna byc otwarta na wszelkie eksperymenty, wyczuc potrzeby faceta, jego upodobania.......i nie mam pojecia co jeszcze. nie potrafie tego ujac sensownie. :570:
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
-
- Uzależniony
foxy_lady pisze:natasza pisze:krzys pisze:A czym sie powinna cechowac dobra kochanka , interesuja mnie wypowiedzi kobiet , ale mężczyzn tez przeczytam ! :564:
jak dla mnien dobra kochanka to perwersyjna kochanka
dokladnie, na co dzien dama a w lozku dziwka
kobieta powinna byc otwarta na wszelkie eksperymenty, wyczuc potrzeby faceta, jego upodobania.......i nie mam pojecia co jeszcze. nie potrafie tego ujac sensownie. :570:
eh foxy lady.... zazdroszcze Twojemu facetowi
gracja pisze:Dobry kochanek to taki mężczyzna, który nie mówi o swoich umiejetnościach, nie obiecuje, a zapytany tajemniczo się uśmiechaKtóry weźmie Cię za ręke i bez słów zaprowadzi tam, gdzie juz nic się nie liczy...
dajcie mi takiego !!
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
- lord dream
- Entuzjasta
gracja pisze:Dobry kochanek to taki mężczyzna, który nie mówi o swoich umiejetnościach, nie obiecuje, a zapytany tajemniczo się uśmiechaKtóry weźmie Cię za ręke i bez słów zaprowadzi tam, gdzie juz nic się nie liczy...
:520:
A dobra kochanka?...
Dobra kochanka to taka Kobieta, która nie mówi o swoich obawach ani nic nie obiecuje, a zapytana, tajemniczo się uśmiecha

KOCHAJ...i rób co chcesz!
TAK
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
quote="gracja"] Cytat:
Dobry kochanek to taki mężczyzna, który nie mówi o swoich umiejetnościach, nie obiecuje, a zapytany tajemniczo się uśmiecha Który weźmie Cię za ręke i bez słów zaprowadzi tam, gdzie juz nic się nie liczy...
TAK????????????? pod warunkiem ze jak ja tam zaprowadzi , to Ona nie wydyga !albo nie ucieknie ! ze strachu .Bo do tanga trzeba dwojga !
Krzyś, mówimy o cechach statystycznych, a nie o studium przypadku
foxy_lady pisze:dokladnie, na co dzien dama a w lozku dziwka
to świetnie opisuje moją kobietkę.
Pozatym, te opisy tutaj wyglądają mi na opisy przyjaciela, nie kochanka. Dobry kochanek według mnie? Skrajnie pewny siebie, całkowicie egoistyczny, z nutką szowinizmu, wie czego chce i to po prostu bierze. Taki, który potrafi się obejśc bez kobiet, totalnie otwarty i bezczelnie szczery. Z doświadczeniem, wie czego pragną kobiety, bo one nie mają o tym pojęcia. Pan i Władca.
A rewelacyjny kochanek? Dobry Pan i Władca.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”