Hyhy
Sami... daj mi gg tego kolegi to sie dowiem
Moderator: modTeam
Pierwsze co bym sobie pomyslal gdyby fajna dziewczyna sie usmiechnela i wyciagnela telefon to to, ze wlasnie pisze do swojego "lepszego" kolegi lub ze do swojego chlopaka
Hyhy pisze:Sami... daj mi gg tego kolegi to sie dowiem
hyhy pisze:Pierwsze co bym sobie pomyslal gdyby fajna dziewczyna sie usmiechnela i wyciagnela telefon to to, ze wlasnie pisze do swojego "lepszego" kolegi lub ze do swojego chlopaka
sami pisze: Z drugiej strony mówił mi, że nie chce się uzależniać od tel
bash pisze:"o my lol" Sami nie rośmieszaj mnie
bash pisze:Nie doszukuj sie dziury w całym - nie puszcza sygnałów - nie jest zainteresowany. A wymówka nt. uzaleznienia jest najmniej śmieszna
sami pisze:A więc po co mu było moje zdjęcie, po co pisze na gg i jeszcze parę zachowań dających do myślenia?
qbass17 pisze:Po prostu, dziewczyna narobiła sobie nadziei i się rozczarowala...
qbass17 pisze:Bash napisał/a:
doszłem
doszedłem
sami pisze:I co tu zrobić?
sami pisze:osoby obiektywnej
kknd pisze:Moze on z poczatku tego nie zauwazyl, mial jakis kryzys w swoim zwiazku a pozniej all sie unormowalo i probowal ale nie chcial Ciebie zbytnio zranic jednym slowem podeslal Ci kolege liczyl na to ze on zwroci na siebie Twoja uwage i bedzie mogl pojsc w odstawke.
Zajmij sie kolega z czasem kolega powie prawde jak bylo
Hyhy pisze:Moze to nie jest jego dziewczyna moze to wkret tylko?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 388 gości