Ale Ty chcesz miec psa ! nie kobiete i mammtylko nadzieje ze wiesz o czym pisze , jak nie Miltonia Ci wyjasni <browar>
bez urazy

Moderator: modTeam
Odpowiem po kolei, bo nie wszyscy czują tok mojego rozumowania. A więc, dlaczego niedoświadczona? Dlatego, boBlazej30 pisze:czero, a co ci po niedoświadczonej?? Zanim ona coś załapie to mina wieki. Traktujesz kobiety jak przedmioty a nie jak osoby. Co to znaczy jeden właściciel?? Tym sposobem dehumanizujesz swoje związki. czy liczy się to że miała kogoś?? Dla mnie nie bardzo. Rzecz drugorzędna. Nikt nie karze ci zadawać się z 50-latką. może one nie są niezdycydowane a po prostu nie potrafisz ich przekonać?? Myślę że za bardzo przeżywasz swoje porażki. Zajmij się swoim życiem a nie porażkami. Bo co chcesz przekazać kobiecie??
Andrew pisze:a co jest złego w 50 -tce z dwojką dzieci ? wszak chodzi chyba o miłosc ?! czyż nie
Psa mam, i nie wiem do czego pijesz. Jak widzisz, że mam g... a nie problem to napisz mi co mam zrobić. Jeśli coś robiłęm napiszę Ci, jeśli coś przeoczyłem i wskażesz mi drogę, to sowicie wynagrodzę - kasa nie gra roli.Ale Ty chcesz miec psa ! nie kobiete i mammtylko nadzieje ze wiesz o czym pisze , jak nie Miltonia Ci wyjasni <browar>
bez urazy
Andrew pisze:Kobiety po przejsciach (wiekszosc) ma ta przewagę nad pannami , dewotkami i coreczkami mamusi , iz zycie im juz troche w jakis tam sposób w dupe dało , wiec szukają normalnosci , czułosci , stałosci , jesli jestes oki i spotkasz kobietę tą co mala 7 -miu partnerów , a zas ci partnezy byli do bani , bedzie Cie kochac do konca zycia iz kazdemu kto bedzie zagrazał jej zwiazkowi udanemu oczy wydrapie .Ja nie zmienią byle głupstwa , ona nie bedzie reagować impulsywnie jak panienka , która to uniesie sie dumą , tupnie nuzką i wruci za namową mamusi do niej samej .
Nie wiem co masz zrobic , za mało Cie znam , a to co piszesz nie wystarczy , ale zas pozwala mi na napisanie tego co napisalem .
Poddałes sie swym niepowodzeniom , wiecej odwagi do kobiet i wyrozumialosci <browar>
Wiesz, widocznie tak już musi być. Należy się pogodzi z tym stanem i zająć się innymi sprawami, a baby zostawić dla innych facetów. Najwyżej trzeba się przemóc i spróbować z... chłopcami. Może to jest mi pisane?[/scroll]Blazej30 pisze:czero, Niewiem co ci powiedzieć. ostatnio gadałem z przyjaciółką i tak mnie pocieszała i radziła co mam w sobie zmienić i że mam unikać jej wybrednych kolerzanek że pomyślałem że ze mna jednak jest coś nie tak...
I co że się wezmę w garść, mam być dumny z faktu siedzenia samemu? Jak o tym pomyślę to mnie coś trafia. Załamka gwarantowana, nie mogę sobie znaleźć miejsca.tanebo pisze:Czero ja to sie nie dziwie że nie możesz znaleźć dziewczyny. Weź ty sie w garść wkońcu bo żal Ciebie słuchac.
AlfaRomeo1939 pisze:Właśnie chodzi mi o gości oni to sobie poużywają
qbass17 pisze:Nie wiem, może nie łapię dziś wszystkiego, bo jakiś jestem zwalony
AlfaRomeo1939 pisze:Ale jak gość ma kase to w wieku 21 lat nie szuka pann na stałe zam takich mają teraz po 30 i w żeńaczke idą (z miłości nie dla hajsu czy coś takiego) a stare czasy mile wspominają
AlfaRomeo1939 pisze:Ale jak gość ma kase to w wieku 21 lat nie szuka pann na stałe zam takich mają teraz po 30 i w żeńaczke idą
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 384 gości