opisz osobę powyżej

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

zabawa:

głupawa i bez sensu
24
20%
może być zabawnie
84
68%
osohozi?
15
12%

Liczba głosów: 123
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 18 lut 2006, 23:40

Yas - można z nią pogadać na każdy temat... z wyjątkiem polityki ;) od samego początku wygadana, otwarta, namiętnie tu zagląda, namiętnie się udziela :) wtopiła się już w to forum, większość ją uznała za najsympatyczniejszego forumowicza :) I taka jest: wesoła i przyjacielska... Ale kłócić też się potrafi.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
betusia
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: betusia » 19 lut 2006, 19:58

ptaszek - mlodsza dwa lata ode mnie, ale o wiele bardziej doświadczona w tematach poruszanych na forum.. uznała mnie za beznadziejny przypadek, czego jej nigdy nie zapomne... Pobudziło mnie to jednak do rozmyślania o mojej martyrologii i jej skutkach..
Mam przeczucie, że to dziewczyna z dużym poczuciem humoru i z nieposkromionym tempramentem...
Jako, że od niedawna tu bywam mogę z pełną świadomością stwierdzić, że jest to ktoś kto od razu rzuca się w oczy... Ja przynajmniej pamiętam w jakich sytuacjach miałam z nią do czynienia...
:)
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 19 lut 2006, 20:06

betusia, do tej pory utkwila mi w pamieci jako kobieta dramatyzujaca z powodu biustu :]
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 20 lut 2006, 03:12

Wstreciucha, czasem grzebie patykiem w moich ukrytych fantazjach <diabel> Ma skłonność do wykładania kawy na ławę, aż się z tej kawy przelewa. Nie daje sobie zaplecza na tajemnicę. Akurat u Niej to nie wadzi, bo odkrywa się mocno, ale wnętrze ma kolorowe. I nudno nigdy nie będzie, co najwyżej irytująco dla tych, co zdzierżyć sexu we Wstrętnej nie mogą.
Wstręciucha z Gracją utworzyć komitywę może i gdyby zaistniała sytuacja w realu to widzę rozmowę z panną W. jako krótkie, treściwe rzucanie zdaniami, przerywane co chwila głośnym śmiechem :].
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 20 lut 2006, 09:52

Gracja - zawsze się zastanawiałem skąd ta ksywa - cóż, pasuje do niej (trudno zaprzeczyć ;-) ), ale dochodzi jeszcze parę innych cech. Kobieta z wyobraźnią, szczególnie tą seksualną, ale nie tylko, ponieważ sprawia wrażenie kogoś zbudowanego na zasadzie oksymoronu. Opanowana, lecz momentami spontaniczna, wesoła, choć zdarza się, że bardzo poważna, itd. Lubi zabierać głos we wszelkiej maści dyskusjach jednak mocno go nie akcentuje, nie chcąc na siebie zwracać koniecznie uwagi.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 20 lut 2006, 09:53

gracja, jest jak milosne wyznanie - szczera, zaskakujaca, intrygujaca i piekna. Rozbudza zmysly stylem jak rumba - porywa i pozostaje w krwiobiegu na dlugo . Zostawia niedosyt - nie trescia lecz niedopowiedzeniami. Mimo filigranowej postury bije od niej sila ktorej zrodla znalezc nie potrafie.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 20 lut 2006, 10:26

Wstreciucha pisze:Zostawia niedosyt - nie trescia lecz niedopowiedzeniami. Mimo filigranowej postury bije od niej sila ktorej zrodla znalezc nie potrafie.

Nie musi być źródła - są bowiem silne pola bezźródłowe. ;) <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 20 lut 2006, 10:30

Imperator...podeślij to w trzech kopiach wierszem ;-) To wybitnie w Twoim stylu, zresztą masz do tego talent. Powinni Cię na lekcje j. polskiego zapraszać.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 20 lut 2006, 10:36

Wstreciucha - bardzo bezpośrednia, nie lubi owijania w bawełnę, a przy tym jeszcze całkowicie bezpruderyjna. Wie czego chce i nie wstydzi się tego powiedzieć. Zwykle kończy się to czerwonymi uszami u czytających jej wypowiedzi panów <diabel>
Nie da się jej nie lubić, chyba że ktoś jest uczulony na powyższe cechy (panie świeć nad jego duszą). Ma w sobie wielkie pokłady empatii, a zarazem surowości dla głupoty. Pod tym sreberkiem, które błyszczy na forum kryje się pyszna czekoladka... z pikantnym nadzieniem <diabel>
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 20 lut 2006, 10:53

Forsaken :D

prawdę mówiąc, trudno Go jednoznacznie mi ocenić - może to z powodu krótkiego czasu bytowania na tym forum? :)
Inteligencji mu nie brak, umiejętności pisania konkretnych postów również - acha, zapomniałbym o najważniejszym - wierzy w wieczną miłość... <aniolek>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 20 lut 2006, 11:00

TedBundy - osoba ktora rzeczywiscie bardzo wybija sie z tlumu nowych uzytkownikow, ale jak dla mnie jego poglady sa nie do przyjecia, baaardzo rzadko sie z nim zgadzam (nawet sobie teraz nie przypominam czy sie gdzies zgadzalismy ;) ). Generalnie staram sie przechodzic nad Twoimi wypowiedziami nie denerwujac i nie irytujac sie bo i tak wiem ze to nie ma sensu. Nie mam tyle cierpliwosci co po niektorzy aby wdawac sie z Toba w dluzsze dyskusje.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 20 lut 2006, 11:05

Elspeth, opiekuńcza, miła, milutka Istotka, taki w sumie Aniołek. :) Gdyby Znienacko lezało bliżej Dalekiej Północy, wtedy miałbym okazję częściej Ją widywać. <browar>
Można z nią o wszystkim pogadać, nie uznaje jakichś kwasów, a przynajmniej nie chce uznawać. I bardzo dobrze. <przytul>

Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 20 lut 2006, 12:02

Imperator kaprysny ostatnio sie zrobił. Raz chgce Nietoperka po buzi miziac a potem z kopa go, zupełnie jak . . .
Mam nadzieje, że jesdt w trakcie czyszczenia akwarium Imperatorskiego <diabel>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 20 lut 2006, 16:41

Dzindzer, flirtuje z Imperatorem :P. Podziwiam ja,ze w ogole potrafi zyc po 3 - 4 godzinach snu. Bardzo szybko zawiera znajomosci. Mowi bez owijania w bawelne, jest cholernie otwarta. Wydaje mi sie,ze nie przywiazuje szczegolnej wagi do ubran czy wygladu i czesto chodzi bez makijazu :>. Nie jest romantyczna.Ani rozwazna. Jest szalona :).
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 20 lut 2006, 16:57

[wtrącenie]
Yasmine pisze:Dzindzer, flirtuje z Imperatorem

nie prawda, ja mu tylko pokazuje zeby
Yasmine pisze:Wydaje mi sie,ze nie przywiazuje szczegolnej wagi do ubran

lubie ciuchy, ale nie umiem trzymac stylu. Maluje sie tylko jak mam ochote
a i :*
[/qtracenie]

Yasmine ma w avarterze sliczna babke która mi sie sniła. Kojazy mi sie z wizerunkiem z poprzedniego avartka. Taka zmysłowa i czuła, taki anioł z diabelskimi zapedami. ciepła, ale swojego bedzie bronic, zna swoja wartosc. dojrzała jak na swój wiek i nie pozbawiona młodzieńczego uroku.
Mam wrazenie, że to jedna wielak harmonia wewnetrzna, obok której kumuluje sie wiele namietnosci.
dobra juz wiecej nie pisze, bo moze jeszcze mi sie Yas trafi do opisania
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 20 lut 2006, 17:08

Dzindzer, jest w niej cos co przyciaga :) umiejetnosc pokazywanie zabkow to zaleta :) a Dzin ma to opanowane do perfekcji :) zlozona osobowosc, interesujaca baa nawet intrygujaca :) spontaniczna i bardzo mila :) a i czy dobrze pamietam ze lubi kolor rozowy? ;)
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 20 lut 2006, 17:10

Mia, o ile dobrze pamietam, swietnie wlada jezykiem hiszpanskim....
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 20 lut 2006, 17:24

[wtracenie]
Dzindzer pisze:i czy dobrze pamietam ze lubi kolor rozowy? ;)

bardzo lubie rózne odcienie różu i fioletu
[/wtracenie]
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 21 lut 2006, 06:37

Kermit, od pewnego czasu zaczął brać życie doodbytniczo. Takie ma okoliczności i już. Wygląda na to, że korzysta z nich sobie milusio. Na początku niczym nie podpadł, a potem robił sceny z powodu rzucenia jakiejś laski, albo rzucenia przez laskę, jeden ZBÓJ. :P
Rzucił zdjęcia, byśmy się naśmiewali z niej? :? No ale nic to, pozbierał się z tego denka. :]

Dzindzer, Imperatorek bardzo by chciał, żeby w końcu spała słodko. <przytul>

unick
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: unick » 21 lut 2006, 11:41

witam .Imperator--sarkastyczny,zagler slowem i emocjami, chyba nie lubi jak prosiaki chadzaja swobodnie bez strachu w oczach o swoja szyneczke..lubi wyborowa w slowie i czynie, ludzi o jednoznacznych pogladach ,, moze poplatany emocjonalnie jak macki jego osmiorniczki?? choc przeciez lubi proste sytuacje z milym finalem w....no wlasnie. ale cholera moge sie mylic....,,poczytam wiecej to dopisze smutny final
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 21 lut 2006, 11:44

unick - na razie powiem tyle, że stworzył wątek o poetyckim zacięciu :D

Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 21 lut 2006, 11:56

To ja się spytam: KE? :?:?:?
Smutny finał? :?:?

unick
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: unick » 21 lut 2006, 12:12

<hahaha> TedBundy,,,polozyles mnie na lopatki .....Imperator nie nerwuj,,,koncowka to wlasnie bylo poetyckie zaciecie <banan> z niedopowiedzeniem,,,TedBundy--konkretny obserwator jak konkretny,niezawodny i tyci tyci konserwatywny kalasznikow z foty,,,lubi serie niz pojedyncze dobitniej dzialajace slowa....poczytam was jeszcze nie przecze- jest co...
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 21 lut 2006, 12:13

unick - chyba nie bardzo moge cos powiedziec o tej osobie :] na razie, moze pozniej bede mogla to "nadrobic".

Imperatorek - co ja Ci tu bede slodzic ?? po prostu facet do wszystkiego (mimo ze nie w kazdej kwesti go wykorzystalam ;) ) Nie wiem czemu ale taki moj forumowy braciak :D Lubie Cie przeogromnie i chyba sobie z tego zdajesz sprawe.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 22 lut 2006, 01:01

<off top>
Ciekawski pisze:Kobieta z wyobraźnią, szczególnie tą seksualną

:> Ja tylko parę słów.
Ciekawski, nie wiem po czym wnosisz, gdyż mocno się ograniczam :]. Mam jednak pewien wniosek :]: w tematach 'erotycznych' często podczepiam się pod Twoje posty, bo tak się składa, że akurat Twoje fantazje najsilniej trzymają mnie za biodra...
<aniolek>
unick
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: unick » 22 lut 2006, 12:12

elspeth,,,,chetnie nadrobie zaleglosc i w twoja strone <diabel> <aniolek>
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 22 lut 2006, 13:50

gracja, !!

Kobieta-tajemnica, kobieta-cięta riposta, kobieta-idea...

Zbyt dojrzała by pozwalać sobie na infantylizm, zbyt młoda, by nie tryskać witalnością. Dystans do wszystkiego, a przede wszystkim do własnej osoby i to rzędu lat świetlnych. Natchnienie ironiczne, którego największą zaletą jest to, że często nie przejmując się aktualną lotnością otoczenia wystrzela nagle ponad wszelkie poziomy abstrakcji, będąc w pełni ogarnialne po ładnych paru chwilach - tworzy to momentami niepowtarzalną aurę autoironicznego dyskursu wewnętrznego wypełniającego poetyckie zawołanie "Eviva l'arte!". Gracja nie musi wcale być obecna na forum w sposób widoczny - często jej duch wznosi się ponad topiki i działy tematyczne dając jedynie dwuznaczne sygnały obecności - niczym heglowska idea jest po troszę w nas wszytkich, by nagle dokonując syntezy zamknąć klamrą spór, który wydawał sie nierozstrzygalny. Tę duchową naturę potęgują jeszcze godziny jej logowania się - najczęściej w porze, gdy nawet dla duchów wybiła już godzina duchów. :D
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 22 lut 2006, 13:57

Ja Charliemu takiej laurki jak Jamaica nie wysmażę, co nie znaczy że tego drania nie darzę sympatią :)
Tolerancyjny (czasem aż za bardzo), inteligentny skubaniec, często jednak popada w swoistą manierę takiego typu, iż przed oczyma staje mi Geremek czy inni pogrobowcy UW - czasem jak coś napisze, jestem pod wielkim wrażeniem (posiadł talent przelewania myśli w interesujące słowa i zdania), czasem skłonność do mądrzenia się bierze górę :D Złożona, nietuzinkowa postać, trudna do opisania jedną, uniwersalną miarą. Składnie pisze, szanuje język polski - i nie pisze "po prostu" :D (jak widzę taką formę bezczeszczenia języka polskiego, to dostaję białej gorączki) :D A to ważne, ważne...... <browar>

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 22 lut 2006, 14:10

Tedziu...

Czasem dochodzę do wniosku, że gdyby zawrzeć z nim pakt o nieagresji pod tytułem "ani słowa o polityce", to moglibyśmy być całkiem niezłymi kumplami. Trochę obrażony na życie po otrzymaniu od niego paru kopów, potrzebuje czasu by się pogodzić z faktem, że kopie ono wszystkich, w kolejności losowej, z takimiż siłą i częstotliwością i że trzeba nad tym po prostu przejść do porządku dziennego. Ted ma manierę bycia intelektualnym guru "swoich kumpli", czyli ludzi, których przeciętny forumowicz, a także obywatel, nie miałby raczej ochoty spotkać po zmroku w ciemnym zaułku. Ale wiem z drugiej strony, że to człowiek, który wyznaje pewne ponadczasowe wartości, że - chociaż czasem nieprzyjemnie najeżdża na tych, którzy myślą/czynią inaczej - to jednak jego zasady prowadzą do wniosku, że na Teda można liczyć. Zwłaszcza gdy akurat jest się jego kumplem. Ted to taki nieoszlifowany diament w kupie błota, głośno się wydzierający, że jemu tam dobrze i żeby go przypadkiem nie próbować z stamtąd wyciągać. Ja mimo tego wrzasku i gróźb chętnie bym ro zrobił ;)
soul of a woman was created below
zadra

Postautor: zadra » 22 lut 2006, 20:21

Uważa, że jest inteligentny

Podobają mu się umięśnione kobiety

Wróć do „Wszystkie inne tematy”