Moderator: modTeam
negrita pisze:aki jest "odpowiedni" czas aby nie nazwac ich latwymi...Wiec jak to jest z wami facetami co o tym myslicie??
negrita pisze:Od pewnego czasu zastanawiam sie czemu faceci jesli kobieta pojdzie z nim do lozka po krotkim okresie znajomosci to odrazu mysla sobie " łatwa jest, skoro zemna zrobila to tak szybko to z innymi pewnie tez " i najczewciej wycofuja sie ...
negrita pisze:Witam wszystkichOd pewnego czasu zastanawiam sie czemu faceci jesli kobieta pojdzie z nim do lozka po krotkim okresie znajomosci to odrazu mysla sobie " łatwa jest, skoro zemna zrobila to tak szybko to z innymi pewnie tez " i najczewciej wycofuja sie ...
Wiec jak to jest z wami facetami co o tym myslicie??
TFA pisze:No wiesz, zalezy do czego facet szuka kobiety, skoro latwo jemu dala tylka, to wystarczy ze facet wyjedzie na kilka dni to moze tez latwo innemu dac "bo miala na niego ochote". Mnie to nie dziwi. Zalezy jaki kto ma system wartosci i priorytety, z dziewczyna ktora dala mi dupy pierwszego dnia znajomosci na pewno bym sie nie zwiazal, bo zaczynanie od razu od najlepszego mnie nie bawi, ja lubie stopniowe odkrywanie kobiety, a nie ze po pierwszej randce rozklada mi nogi.
lecter pisze:Rozumiem że kto� może mieć niesamowitšnie zwiazal bym sie z taka dziewczyna bo skoro ze mna to zrobila tak szybko to nie mam pewnosci czy jesli mnie nie bedzie to czy nie powtorzy tego z kims innym . spoko mozna zrozumiec ze ktos ma duze zapotrzebowanie na sex ale bez przesady . Moze i masz racje ze faceci wol chcicę na figa-fago ale bez przesady....dla mnie to jest zwykłe puszczanie.O
Ciekawski pisze: Słowo 'Kocham' nie jest przecież równej wagi co 'Kiełbasa'.
Maciej pisze:ForsakenXL pisze:Niemniej jednak jak już przedmówcy wspominali i ja miałbym pewne obawy, gdybym myślał o takiej osobie nieco poważniej - przynajmniej dopóki nie poznałbym jej lepiej... o wiele lepiej. Z tego właśnie powodu ja jednak wolę najpierw poznać, ale nie mieszam z błotem kogoś, kto ma nieco odmienne poglądy.
A wiec zgadzam sie z moimi przedmowcami ze jesli kobitka na pierwszej randce/spotkaniu juz pojdzie z kims do lozka to to jes zwykle puszczanie sie...
TFA pisze:z dziewczyna ktora dala mi dupy pierwszego dnia znajomosci na pewno bym sie nie zwiazal
Mysiorek pisze:negrita napisał/a:
"odpowiedni" czas
Tzw. "łatwa" nie jest określeniem czasu. Jest określeniem w wyniku relacji wkładu wysiłków (autora określenia) "w stuknięcie"
KyLu pisze:Logicznie interpretujac Twoja wypowiedz w stosunku do calego topicu mozna wywnioskowac, ze facet jest tu o wiele "latwiejszy" niz kobieta, gdyz jej calym wysilkiem jest jedynie rozlozenie nog
Jaki jest "odpowiedni" czas aby nie nazwac ich latwymi
KyLu pisze:Rozumie, ze traktujesz to rowniez w takiej kategorii, ze w tym hipotetycznym przypadku rowniez Ty "dales dupy" i jestes rownie "latwy" jak ona
viktus pisze:Tak pozatym to pytanie było troche inne .. i pomiedzy waszymi "logicznymi interpretacjami" sie zagubiło. Brzmiało ono:
Cytat:
Jaki jest "odpowiedni" czas aby nie nazwac ich latwymi
a nie kto komu daje i dlaczego... tak jak mozna wywnioskowac z kilku poprzednich postów...
Koko pisze:KyLu napisał/a:
Logicznie interpretujac Twoja wypowiedz w stosunku do calego topicu mozna wywnioskowac, ze facet jest tu o wiele "latwiejszy" niz kobieta, gdyz jej calym wysilkiem jest jedynie rozlozenie nog
Eee...
Logicznie interpretując wypowiedź Mysiorka... można jedynie stwierdzić, zresztą słusznie, iż określenie "łatwa" nie zależy od czasu lecz od wysiłku jaki trzeba było włożyć w "zdobycie" danej kobiety czy mężczyzny, a to wszystko z punktu widzenia "określającego"/podsmuwującego starania
TFA pisze:nigdy nie spalem z laska po pierwszej randce, po prostu takie zachowanie przekresla pewne cechy kobiety, ktorych ja wymagam i tyle.
TFA pisze:A pozatym wszyscy tutaj obrali postawe ze bycie latwym to cos zlego, nikt przeciez tak nie twierdzi, moim zdaniem autorka postu jest latwa, ale wcale jej nie krytykuje, ale po prostu takie zachowanie ze tak powiem nie jest w moim typie.Nie rozumiem czemu latwi ludzie sie tak bulwersuja, ze nazywa sie ich latwymi, jesli spotka sie dwoje latwych to wszystko jest ok i ja to szanuje. Jedni lubia rznac sie po godzinie inni lubia sie odkrywac stopniowo i jest git,
moon pisze:normalny facet a nie jakis palant kobiety w ten sposob oceniał nie bedzie
facet ze zdrowym podejściem!ForsakenXL pisze:Uważam, że ludzie którzy tak postępują są po prostu świadomi swoich potrzeb i nie kryją tego w sobie.
Wstreciucha pisze:nic nie zrozumiales z wypowiedzi "kobiecej czesci tego forum"
Mia pisze:Jak dla mnie to dziewczyna ktora idzie do lozka z dopiero co poznanym facetem (w dodatku ma 17 lat ) jest latwa
Olivia pisze:A facet, który sypia z byle kobietą, też może być uznany jako casanova i skreślony w oczach kobiet!!!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 230 gości