twojawiadomosc zostala odebrana - ależ nic nie dostalam !

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ministerPL
Entuzjasta
Entuzjasta
twojawiadomosc zostala odebrana - ależ nic nie dostalam !

Postautor: ministerPL » 20 sty 2006, 19:45

Czesc. mam taki klopot: sobie sms'uje z pewna panienką, tyle ze jak ja np sie zapytam co dzisiaj robisz jest STOP. sie nie odzywa wieczorem wysylam wiadomosc czemu nie odpisywalas i dostaje odpowiec ze nie dostalam sms'a zadnego ! myslalem ze moze siepomylilem nie dla niej wyslalem czy cos ale sprawdzilem i wyslalem do niej i dostalem powiadomienie ze odebrala wiadomosc. Oco chodzi ?? !! To juz nie pierwszy raz. Momentami czuje sie jakby miala moje wiadomosci w Dupie i nie odpisywala na nie bo sie jej nie chce. Zastanawiam sie nad zapytaniem jej wprost czy ma mnie w dupie i boi sie powiedziec lub chce sie bawic tylko moimi uczuciami.
Pumaa
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Pumaa » 20 sty 2006, 19:49

moim zdaniem cos jest z nia nie tak...
moze nie lubi pisac smsow w dzien? <aniolek>
chyba naprawde wprost sie jej zapytaj czemu mowi ze nie dostala smsow jak Ty dostajesz powiadomienia? - to chyba bedzie nalepsze wyjscie..
teofil
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: teofil » 20 sty 2006, 19:51

ta, ja bym sie jej zapytal o co chodzi. bo to nie jest normalne. wszakze jest ta minimalna mozliwosc ze nie dochodza twoje wiadomosci bo ma cos z providerem.
Awatar użytkownika
ministerPL
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ministerPL » 20 sty 2006, 19:52

to juz sie zapytalem jej ze dostalem powiadomienie ze odebrala nato ona ze nic nie odbierala i nie wie czemu
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 20 sty 2006, 22:50

ministerPL pisze:, tyle ze jak ja np sie zapytam co dzisiaj robisz jest STOP

Nie wiedzisz tego? Nie chce się z Toba umówić, ale też nie chce Ci tego wprost powiedzieć...
Nie wierze, ze co drugi smses do niej nie dochodzi, jeden na 10000 to bym zrozumiał :)
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
___ToMeK___
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: ___ToMeK___ » 20 sty 2006, 22:54

no nie...
a czemu nie wpadles na "genialny" pomysl, zeby do niej zadzwonic??? Wtedy mialbys odpowiedz na talerzu. Ale nie, musiales skorzystac tylko z SMS'ow, a nastepnie zakladac caly nowy temat...
Niektorzy potrafia sobie zycie utrudniac :]
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 20 sty 2006, 23:04

___ToMeK___ pisze:a czemu nie wpadles na "genialny" pomysl, zeby do niej zadzwonic?

Zawsze może się wyłaczyc i powiedziec, że bateria się skończyła:)
A tak serio, bardzo dobry pomysł, bedziesz wiedział na czym stoisz =) lepsza okrutna prawda, niż zycie w niepewności
Awatar użytkownika
gargando
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: gargando » 20 sty 2006, 23:06

mopim zdaniem to ona cos kreci :| miej ją na oku... bo to za normalne to nie jest :|
Nie Trać Czasu Z Kimś Kto Nie Ma Go, Aby Spędzać Go Z Tobą...
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 20 sty 2006, 23:14

Może jest wstydliwa i sama nie wie czego chce. "co dzisiaj robisz?" to jak propozycja spotkania, więc może jej się blokada włącza, tchórzy i potem głupio udaje, że nie dostała smsa.
Ach jej....
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 20 sty 2006, 23:17

ptaszek pisze:"co dzisiaj robisz?"

Może napiszesz "masz ochotę się gdzies przejść" albo "chciałbym wyjśc gdziś z Tobą" Prymitywne ale działa :)
Awatar użytkownika
gargando
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: gargando » 20 sty 2006, 23:36

nalepszy sposob na wyjasnienie tego to przycisnac ja lekko..... jak nieodpisze to zadzwon !! wtedy niebedzie miala wyjscia .. bedzie musiala sie odezwac... ;)
Nie Trać Czasu Z Kimś Kto Nie Ma Go, Aby Spędzać Go Z Tobą...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 20 sty 2006, 23:41

ministerPL pisze:Momentami czuje sie jakby miala moje wiadomosci w Dupie

Bo najwyraźniej i je i CIebie ma ;P
Olewa Cie notorycznie wiec generalnie jej zwisasz i powiewasz ;P
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 21 sty 2006, 00:07

moon pisze:Olewa Cie notorycznie wiec generalnie jej zwisasz i powiewasz jezor2

zgadzam sie
nawet gdyby cudem do niej wiadomosci czasem nie dochodziły, to co stoi na przeszkodzie by napisala, zadzwoniła do ciebie, odwiedziła.
Widac panna ma cie w głebokim powazaniu, a nie wie jak inaczej to wyrazic
landryna
Bywalec
Bywalec
Postautor: landryna » 21 sty 2006, 08:18

Daj sobie z nia spokój to proste kłamie ze nic nie dostala a kiedy odzywasz sie wieczorem i pytasz i kiedy odpisze to zaproponuj jej kiedys spotkanie jescze raz wieczorem , jak Ci napisze, że no gdyby wiedziala wczesniej bo teraz juz ma plany albo spi to juz chyba wiesz:) Dobry bajer to połowa sukcesu
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 21 sty 2006, 10:13

Jest to Twoja dziewczyna? Z tego, co piszesz chyba nie, więc po prostu sobie odpuść... Niektórzy nie umieją wprost powiedzieć, że z daną osobą nie chcą się spotkać. A Ty zamiast się domyślić, to jeszcze się narzucasz! Żenada...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
ministerPL
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ministerPL » 21 sty 2006, 13:46

qrcze znowu rozpoczela rozmowe na gg wiec widac ze chyba lubi ze mna gadac... . I sie zastanawiam wlasnie czy jej nie powiedziec wprost ze czuje sie jakby mnie miala w dupie i tylko z jakis glupich powodow niechciala o tym powiedziec.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 sty 2006, 16:17

ministerPL pisze:qrcze znowu rozpoczela rozmowe na gg wiec widac ze chyba lubi ze mna gadac... .

Ja pierdziel. Czy Ty 10 lat masz?Postaw sprawe jasno i niech powie o co jej chodzi a nie sie jajczysz nad jakas kretynka co nie umie powiedziec censored albo lubie Cie.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 21 sty 2006, 16:37

ministerPL zachowujesz sie jak dzieciak, któremu lizaka pokazali, jesszce nie lizał a juz chwali sie na pół podwórka jakie pysznosci ma.
No i co, że napisała, moze cos chciała. zreszta nie widze p[owodu dla którefgo nie mozesz powiadomic ja o tym co czujesz, myslisz, tylko na boginie zrób to taktownie ale jasno, tak by wiedziała, że moze powiedziec szcerze, że po tym nie zachowasz sie jak gówniarz
Awatar użytkownika
mrTea
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: mrTea » 21 sty 2006, 16:40

Dobre pytanie, ile Ty masz właściwie lat?

Ja stawiam na jakieś 14-15 bo mając czystą sytuację nie jesteś sobie w stanie z nią poradzić.

To już kolejna osoba, która myśli że nawiązywanie kontaktów z dziewczyną polega na wysłaniu do niej SMS’a lub napisaniu czegoś na GG.

Dawno dawno temu.... gdy ludzie jeszcze ze sobą normalnie rozmawiali.... nie było takich problemów. A jaki morał z tej bajeczki: albo się z nią umówisz (lub raczej spróbujesz umówić) albo przestań płakać, że Cię panna zlewa. Już przecież ktoś pisał żebyś zadzwonił, a Ty dalej upierasz się przy takich rzeczach jak rozmowa na GG. Jak się z nią nie spotkasz, to się nigdy nie dowiesz o co jej chodzi. <zalamka> <zalamka> <zalamka>

[ Dodano: 2006-01-21, 16:44 ]
Dzindzer pisze:mozesz powiadomic ja o tym co czujesz, myslisz, tylko na boginie zrób to taktownie ale jasno, tak by wiedziała, że moze powiedziec szcerze,

Nie wiem czy to jest dobry pomysł na rozpoczęcie rozmowy Dzindzer. Zwłaszcza, że trzeba by to umiejętnie powiedzieć. Może lepiej niech na początku się spotkają i porozmawiają o czymkolwiek.... Tak będzie bezpieczniej.
żyj teraźniejszością, dzień wczorajszy przeminął, jutrzejszy może nigdy nie nadejść...
Awatar użytkownika
ministerPL
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ministerPL » 22 sty 2006, 21:23

juz sie spotykalismy nie raz. Pozatym jest na to malo czasu gdyz ona ma w 5 dni zajecia pozalekcyjne ktoore konczy zazwyczaj o godz 19. Tutaj jeszcze trzeba znalezc czas na nauke.
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 22 sty 2006, 21:45

ministerPL pisze:juz sie spotykalismy nie raz. Pozatym jest na to malo czasu gdyz ona ma w 5 dni zajecia pozalekcyjne ktoore konczy zazwyczaj o godz 19.

Z calym szacunkiem dla ambitnych ludzi. Ale zawalnie się całego tygodnia jakimiś consored jest conajmniej śmieszne. Sam chodze do dobrego liceum, ale nie przeginam w żadną stronę...
Zakładajmy, że bedziesz z nią, i co dalej... NIe bedzie miała do Ciebie czasu na spotkanie, czy rozmowę. Myślisz, że dla Ciebie zmieni swój rozkład dnia ?
Awatar użytkownika
ministerPL
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ministerPL » 22 sty 2006, 22:40

nie uwazam tak ale są pary które mieszkają w 2 roznych miastach oddalonych od siebie np 100km i tez sie zadko widzą i jakos im to nie przeszkadza (np moja siostra z swoim obecnym mężem przez okolo rok zanim on sie nie przeprowadzil)
Awatar użytkownika
mrTea
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: mrTea » 22 sty 2006, 23:50

ministerPL pisze:są pary które mieszkają w 2 roznych miastach oddalonych od siebie np 100km i tez sie zadko widzą i jakos im to nie przeszkadza

Chyba nazbyt optymistyczne twierdzenie....
A może to ja jestem dziwny bo mi odpier... jak się przez parę dni nie widzę z moją dziewczyną.

Lepiej się zastanów nad tym, nie łatwo jest żyć w takim związku, oj nie....
żyj teraźniejszością, dzień wczorajszy przeminął, jutrzejszy może nigdy nie nadejść...
Awatar użytkownika
Pituś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Pituś » 23 sty 2006, 07:10

zadzwon z zastrzezonego i loziq ;] jak odbierze, i sie zaraz rozlaczy, jak zobaczy ze to Ty, albo znow cos sciemni ze z kom cos nie tak, ma Cie w ... :>
.: "Kobieto, jesteś otchłanią, piekłem, tajemnicą,
i ten kto powiedział, że cię poznał, jest po trzykroć głupcem" :.
Awatar użytkownika
pszczółka maja
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: pszczółka maja » 23 sty 2006, 15:49

no to skoro tak jest to dzwon do niej a nie piszesz a potem sie martwisz
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 23 sty 2006, 17:20

mrTea pewnie, że to nie temat na rozpoczęcie rozmowy. Najpierw trzeba by na neutralne powiedzieć, masz racje do takich rzeczy trzeba miec wyczucie
Awatar użytkownika
ministerPL
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ministerPL » 23 sty 2006, 19:45

nom sie rozgozala gadaninka na temat: chcesz zebym sie odczepil? i co sie okazalo ? ze wcale nie chce ze ja jestem przewrazliwiony i ze ona czasem nie bieze telefonu do szkoly i wogle zadko ma go przy sobie.
Awatar użytkownika
Pan Zet
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pan Zet » 23 sty 2006, 19:56

Mi sie wydaje ze chlapka juz dawno odp. sobie na pytanie nim je zadal na forum. Fakt, wydje mi sie ze blednie to zorbil.
Wy mowice ze daj sobie spokoj lub zadzwon , a on ze to ma sens i ze woli romwaiac na gg lub przez sms-y.

P.S. Do autora nie szkoda ci czasu (na tak oschle i bezduszne rzeczy) i pieniedzy (ktre mozez przeznaczyc na spedznie milo chwili z nia- o ile sie uda?)?

ZaK
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 23 sty 2006, 20:05

ministerPL pisze:nom sie rozgozala gadaninka na temat: chcesz zebym sie odczepil? i co sie okazalo ? ze wcale nie chce ze ja jestem przewrazliwiony i ze ona czasem nie bieze telefonu do szkoly i wogle zadko ma go przy sobie.

Ja też tak myslałem przez pewien czas. Ale intiucja mówi swoje, laska mnie olawała.
Tobie jak zawsze życzę powodzenia =)
Awatar użytkownika
milenka :)
Bywalec
Bywalec
Postautor: milenka :) » 23 sty 2006, 21:07

ministerPL pisze:nie uwazam tak ale są pary które mieszkają w 2 roznych miastach oddalonych od siebie np 100km i tez sie zadko widzą i jakos im to nie przeszkadza

Ja jestem w zwiazku na odleglosc... :(, i widze sie z moim Miskiem co dwa ,trzy tygodnie. Ale to kwestia przyzwyczajenia :). Mysle ze powinienes z nia porozmawiac ,a jezeli powtorzy sie sytuacja ,ze nie bedzie odpisywac ,to zadzwon.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”