Znalezione...pkt G...:D

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 02 sty 2006, 11:07

wikipedia.pl pisze:Do tej pory nie udało się ani potwierdzić ani zaprzeczyć istnienia takiego punktu. Według pewnych wyjaśnień jest tak prawdopodobnie z powodu rzadkości występowania tego punktu.

Możnaby jednak odnieść wrażenie, że nie każda. Zresztą nie tylko Wikipedia o tym donosi...
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 02 sty 2006, 14:58

Kazda ma , tyle ze niektóre mogą go miec ze tak powiem ,uspiony

Nie kazda. Tak jak i nie kazda ma błone.
Awatar użytkownika
solar
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: solar » 02 sty 2006, 17:43

a ja mam pytanie co do pkt. G :) ... czy jak dziewczyna jest dziewica to szukanie punktu G jest bezpieczne ? znaczy czy mozna naderwac albo uszkodzic przypadkiem blone dziewicza przez takie poszukiwania ? ; o
Awatar użytkownika
Max
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Max » 02 sty 2006, 18:12

solar pisze:a ja mam pytanie co do pkt. G usmiech ... czy jak dziewczyna jest dziewica to szukanie punktu G jest bezpieczne ? znaczy czy mozna naderwac albo uszkodzic przypadkiem blone dziewicza przez takie poszukiwania ? ; o

Zależy gdzie będziesz szukał :>
''Zwyciężać mogą ci, którzy wierzą, że mogą''

Wergiliusz
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 02 sty 2006, 18:52

solar pisze:a ja mam pytanie co do pkt. G :) ... czy jak dziewczyna jest dziewica to szukanie punktu G jest bezpieczne ? znaczy czy mozna naderwac albo uszkodzic przypadkiem blone dziewicza przez takie poszukiwania ? ; o

Wszystko zależy od formy jaką przyjęła błona. Bywa że jest to np. 'siateczka' i wtedy prawie na pewno łączyło by się to z naderwaniem...
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
ministerPL
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ministerPL » 03 sty 2006, 13:33

nie pamietam gdzie ale albo w OZON albo w Wprost przeczytalem ze kobiecy orgazm to tylko błąd biologiczny i ze 10 % dziewczyn wogle nie moze go miec. Czy to ma cos wspoolnego z tym punktem G ?
Awatar użytkownika
Max
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Max » 03 sty 2006, 13:49

ministerPL pisze:nie pamietam gdzie ale albo w OZON albo w Wprost przeczytalem ze kobiecy orgazm to tylko błąd biologiczny i ze 10 % dziewczyn wogle nie moze go miec. Czy to ma cos wspoolnego z tym punktem G ?

Takich gazet się nie czyta, bo z mózgu sieczke robią <browar> . Wg mnie orgazm z pkt G nie są powiązane, bo niektóre go nie mają a orgazm przechodzą...

Wergiliusz
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 03 sty 2006, 13:52

ministerPL pisze:nie pamietam gdzie ale albo w OZON albo w Wprost przeczytalem ze kobiecy orgazm to tylko błąd biologiczny i ze 10 % dziewczyn wogle nie moze go miec.

bzdura..każda może mieć trzeba chcieć :)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
ministerPL
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ministerPL » 03 sty 2006, 14:15

tam bylo napisane a poco kobietom orgazm ? :)
Awatar użytkownika
CiEkAwA
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: CiEkAwA » 03 sty 2006, 16:12

Max pisze:Czy naprawde wam to sprawia taką przyjemność, a może jeszcze większą?

taaaaak, coś pęknego! <banan> <aniolek2>
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 03 sty 2006, 16:33

ministerPL pisze:a poco kobietom orgazm ?

A po to zeby doszlo szybciej do zaplodnienia, bo gatunek musi trwac! A skurcze orgazmu, unoszenie macicy w trakcie etc. ulatwiaja plemnika droge do jajeczka. Wszystko ma swoj cel, nie boj sie...
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 03 sty 2006, 18:41

Max pisze:Wg mnie orgazm z pkt G nie są powiązane, bo niektóre go nie mają a orgazm przechodzą...

Ale jego posiadanie (tudzież odkrycie) pomaga ;)
Co do czystej biologii, to punkt G nie służy tylko dobrej zabawie, jego głowna funkcja jest ściśle powiązana z porodem.
Trochę to smutne kiedy okazuje się, że wszystko co sprawia nam przyjemność jest tylko takim pierwotnym chwytem natury, służącym do podtrzymania gatunku. Dopiero inteligencja stawiająca nas ponad małpami sprawiła, że zaczęliśmy te mechanizmy wykorzystywać dla własnej rozkoszy :)
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 03 sty 2006, 18:44

To chyba dobrze, prawda? :)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 03 sty 2006, 18:49

No oczywiście że tak, ale fajnie by było mieć coś takiego od natury zupełnie bezinteresownie. Np. seks dla seksu, a rozmnażanie przez pączkowanie na zawołanie <serce2>
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 03 sty 2006, 18:51

Byleby tylko nie orgazm na zawołanie :)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Fresh
Początkujący
Początkujący
Postautor: Fresh » 03 sty 2006, 21:24

CiEkAwA pisze:taaaaak, coś pęknego! <banan> <aniolek2>

rozumiem że jesteś tą co pisada go? i tą co czerpie z niego przykład? <aniolek2>
...West Side...
Awatar użytkownika
CiEkAwA
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: CiEkAwA » 03 sty 2006, 21:29

Fresh pisze:rozumiem że jesteś tą co pisada go? i tą co czerpie z niego przykład

taaaaaaaak <aniolek2> ;)
Awatar użytkownika
Tomson
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tomson » 03 sty 2006, 22:19

Mimo ze postanowiliśmy z moja Myszka nic nie robić(zupełnie) do ślubu (może to dla niektórych śmieszne, ale wieszcie mi związek jest silniejszy, większe zaufanie) ale nie o tym to w nowy rok nie wytrzymaliśmy i znó był peetnig i udało mi się chyba znależc ten punkt, wszytskie poprzednie podniecenia sumując chyba nie dały tego co przezyła wtedy. takiej jej jeszcze nie widziałem:P ale jak mowicie kazda ma gdzie indziej ten punkt to chyba moja ma go moze przy wejściu
Bądź zawsze uśmiechnięty.
Nie ma to jak to tamto.
Uwierz w siebie, a będzie dobrze.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 sty 2006, 04:20

ForsakenXL pisze:punkt G nie służy tylko dobrej zabawie, jego głowna funkcja jest ściśle powiązana z porodem

Moze rozwiniesz?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 04 sty 2006, 09:07

ja tez posłucham zaciekawiłes mnie
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 04 sty 2006, 12:55

Mnie to również interere...ciekaw jestem jak to działa - naciskasz punkt/guziczek i cyk, dziecko urodzone? ;)
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 04 sty 2006, 19:01

U mojego maleństwa na przykład punkt G jest blisko wejścia. Owszem, trzeba się bardzo napracować, żeby osiągnąć porządany rezultat, ale kiedy się pojawia, to jest spektakularny. Jedynym problemem jest konieczność wytrenowania sobie palców, bo, w każdym razie u mnie, dość szybko się męczą, a i skurcze wokół potrafią utrudniać. Połączenie z pracami, achem, lingwistycznymi, też jest niczego sobie, choć czasem lepiej skoncentrować się na jednym rodzaju pieszczot.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Awatar użytkownika
Max
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Max » 04 sty 2006, 19:37

Moja też ma blisko wejścia, a paluszki mam juz wytrenowane <aniolek2>

Wergiliusz
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 06 sty 2006, 18:23

Maverick pisze:
ForsakenXL pisze:punkt G nie służy tylko dobrej zabawie, jego głowna funkcja jest ściśle powiązana z porodem

Moze rozwiniesz?

Działa jak narkotyk, może być bardzo pomocny w walce z bólem.
<browar>
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 07 sty 2006, 10:37

Koko pisze:
Maverick pisze:

Moze rozwiniesz?

Działa jak narkotyk, może być bardzo pomocny w walce z bólem.
<browar>

Otóż to. Ponadto rozluźnia i powoduje odruch "wypychania", można to zresztą czasem wyczuć ;)
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
jelonek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: jelonek » 07 sty 2006, 10:53

No ja podobno tez mamw miare blisko wejscia, ale tym palcem trzeba robic dzikie akrobacje, zeby porzadnie stymulowac :P Sama tak nie umiem :P
Awatar użytkownika
nata
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: nata » 07 sty 2006, 16:10

a ja mam dosyć głęboko
co nieraz powoduje ból podczas sexu :(
Awatar użytkownika
Paraskoczek
Bywalec
Bywalec
Postautor: Paraskoczek » 07 sty 2006, 16:30

Eisenritter pisze:Jedynym problemem jest konieczność wytrenowania sobie palców, bo, w każdym razie u mnie, dość szybko się męczą, a i skurcze wokół potrafią utrudniać. .

Polecam pompki na palcach i ćwiczenia na chwytotablicy. W sumie są to ćwiczenia wzamcniające place do wspinaczki.Ale w tych sprawach też się przydadzą. <banan>
"Nie czuj strachu w obliczu swych wrogów. Mów zawsze prawdę, nawet,
jeśli może to prowadzić do twej śmierci. Wspieraj bezbronnych i nie czyn zła.
Oto twoja przysięga..."
Awatar użytkownika
krackowiaczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: krackowiaczek » 07 sty 2006, 18:23

a moze gra na gitaze? ;].
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 08 sty 2006, 09:56

Paraskoczek - cholera, aż się za tym obejrzę. Nie lubię zostawiać mojego kochania... niedopieszczonego.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”