Czy poprzez sex ....
Moderator: modTeam
Czy poprzez sex ....
Mam pytanko, bo juz sam zglupialem, czy poprzez spotkania z kims kogo sie bardzo lubi, wczesniej sie spotykalo normalnie jako para potem na stopie przyjacielskiego spedzania czasu i wyrafinowanych pieszczot i sexu mozna sie zauroczyć?? Okropnie lubie ja, jestem nawet zazdrosny jak Ona opowiada mi o swoich nowych znajomosciach, ale i chyba Ona jest zazdrosna troszke o mnie. Niewiem moze to tylko zauroczenie, przywiazanie sie, tesknota, moze cos wiecej?? Moze zwarjowalem na jej punkcie, poradzcie cos, moze jakas mądra głowa ma jakies rozsadne rozwiazanie.............. 

mialem w liceum podobna kolezanke... z tym ze nas laczyl TYLKO seks. Nie gadalo nam sie swietnie itp. liczyl sie tylko kontakt fizyczny...Ja nigdy o nia zazdrosny nie bylem...
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Re: Czy poprzez seks ....
PRZYTULAK pisze:Mam pytanko, bo juz sam zglupialem, czy poprzez spotkania z kims kogo sie bardzo lubi, wczesniej sie spotykalo normalnie jako para potem na stopie przyjacielskiego spedzania czasu i wyrafinowanych pieszczot i sexu mozna sie zauroczyć?? Okropnie lubie ja, jestem nawet zazdrosny jak Ona opowiada mi o swoich nowych znajomosciach, ale i chyba Ona jest zazdrosna troszke o mnie. Niewiem moze to tylko zauroczenie, przywiazanie sie, tesknota, moze cos wiecej?? Moze zwarjowalem na jej punkcie, poradzcie cos, moze jakas mądra głowa ma jakies rozsadne rozwiazanie..............
Jakie rozwiazanie ? twoj post jest troche zakrecony , póki go nie wyprostujesz , odpowiem tylko na zadane w jego pierwszej czesci pytanie
Tak mozna sie zauroczyć <browar>
Ostatnio zmieniony 29 gru 2005, 15:55 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:Jakie rozwiazanie ? twoj post jest troche zakrecony , póki go nie wyprostujesz , odpowiem tylko na zadane w jego pierwszej czesci pytanie
Byl z dziewczyną. Zerwali. Teraz są na stopie przyjacielskiej. Oboje są troszke zazdrosni o nowe znajomosci bylego partnera. Czy poprzez takie przyjacielskie spotkania mozna se ponownie zauroczyć?
Czujesz pustkę po zerwaniu i starasz sie ja jakoś wypelnić. Nie sądzę, aby ponowne zauroczenie w tej samej osobie bylo mozliwe. W koncu przeciez z jakiegos powodu zerwaliscie, nie?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
ja się zakochałam przez seks bez zobowiązań i wiesz, zazdroszczę Ci, bo u mnie nie jest tak różowo jak u Ciebie
Ale mij nadzieję, bo jesteś już bardzo blisko. Mój brat rozstawał się z dziewczyną 8 razy, robili sobie na złość i w końcu stwierdzili, że nie mogą bez sibie żyć
Trzymam kciuki, potrzym też za mnie 

paddy pisze:Mój brat rozstawał się z dziewczyną 8 razy, robili sobie na złość i w końcu stwierdzili, że nie mogą bez sibie żyć
heheh niezle
zalezy jeszcze czy seks na trzezwo
sluchajcie nei chce nikogo obrazic nei mam takiego zamiaru tylko takie jakies mam uczucie ze o was - PRZYTULAK, ifajna82,chodzi?
So understand;
- ksiezycowka
- Weteran
jakos taki zakrecony ten post jak dla mnie... zauroczyc sie mozna jak cos wczesniej sie czulo do tej osoby, to normalne ze takie emocje wracacaja... ale z roznych powodow 

kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”