Czy poprzez sex ....

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

PRZYTULAK
Bywalec
Bywalec
Czy poprzez sex ....

Postautor: PRZYTULAK » 29 gru 2005, 15:00

Mam pytanko, bo juz sam zglupialem, czy poprzez spotkania z kims kogo sie bardzo lubi, wczesniej sie spotykalo normalnie jako para potem na stopie przyjacielskiego spedzania czasu i wyrafinowanych pieszczot i sexu mozna sie zauroczyć?? Okropnie lubie ja, jestem nawet zazdrosny jak Ona opowiada mi o swoich nowych znajomosciach, ale i chyba Ona jest zazdrosna troszke o mnie. Niewiem moze to tylko zauroczenie, przywiazanie sie, tesknota, moze cos wiecej?? Moze zwarjowalem na jej punkcie, poradzcie cos, moze jakas mądra głowa ma jakies rozsadne rozwiazanie.............. :?
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 29 gru 2005, 15:07

mialem w liceum podobna kolezanke... z tym ze nas laczyl TYLKO seks. Nie gadalo nam sie swietnie itp. liczyl sie tylko kontakt fizyczny...Ja nigdy o nia zazdrosny nie bylem...
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
PRZYTULAK
Bywalec
Bywalec
Postautor: PRZYTULAK » 29 gru 2005, 15:51

Wlasnie ja cos ciekawego napisałem i bylbym dzwieczny za inna odpowiedz niz zmiana nicka i takie tam ble ble ble
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Re: Czy poprzez seks ....

Postautor: Andrew » 29 gru 2005, 15:55

PRZYTULAK pisze:Mam pytanko, bo juz sam zglupialem, czy poprzez spotkania z kims kogo sie bardzo lubi, wczesniej sie spotykalo normalnie jako para potem na stopie przyjacielskiego spedzania czasu i wyrafinowanych pieszczot i sexu mozna sie zauroczyć?? Okropnie lubie ja, jestem nawet zazdrosny jak Ona opowiada mi o swoich nowych znajomosciach, ale i chyba Ona jest zazdrosna troszke o mnie. Niewiem moze to tylko zauroczenie, przywiazanie sie, tesknota, moze cos wiecej?? Moze zwarjowalem na jej punkcie, poradzcie cos, moze jakas mądra głowa ma jakies rozsadne rozwiazanie.............. :?

Jakie rozwiazanie ? twoj post jest troche zakrecony , póki go nie wyprostujesz , odpowiem tylko na zadane w jego pierwszej czesci pytanie
Tak mozna sie zauroczyć <browar>
Ostatnio zmieniony 29 gru 2005, 15:55 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 29 gru 2005, 21:00

Andrew pisze:Jakie rozwiazanie ? twoj post jest troche zakrecony , póki go nie wyprostujesz , odpowiem tylko na zadane w jego pierwszej czesci pytanie

Byl z dziewczyną. Zerwali. Teraz są na stopie przyjacielskiej. Oboje są troszke zazdrosni o nowe znajomosci bylego partnera. Czy poprzez takie przyjacielskie spotkania mozna se ponownie zauroczyć?

Czujesz pustkę po zerwaniu i starasz sie ja jakoś wypelnić. Nie sądzę, aby ponowne zauroczenie w tej samej osobie bylo mozliwe. W koncu przeciez z jakiegos powodu zerwaliscie, nie?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Paula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Paula » 29 gru 2005, 22:15

Chciałes wyjasnień- to je masz.....
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 30 gru 2005, 10:11

Znam takie związki, które zaczęły się od związków bez zobowiązań, później wkradła się zazdrość i zanim się obejrzeli, uczucie...

Rób co Ci serce podpowiada i rozum zarazem... ;)
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 30 gru 2005, 12:03

Olivia pisze:Rób co Ci serce podpowiada i rozum zarazem...

dokładnie
przeciez serce nie sługa zakochac sie lub zauroczyc mozna w kazdym bez wzgledu co sie działo w przeszłosci, no moze prawie w kazdym
zycze powodzenia
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 30 gru 2005, 13:12

ja się zakochałam przez seks bez zobowiązań i wiesz, zazdroszczę Ci, bo u mnie nie jest tak różowo jak u Ciebie :( Ale mij nadzieję, bo jesteś już bardzo blisko. Mój brat rozstawał się z dziewczyną 8 razy, robili sobie na złość i w końcu stwierdzili, że nie mogą bez sibie żyć :) Trzymam kciuki, potrzym też za mnie :)
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 30 gru 2005, 13:19

paddy pisze:Mój brat rozstawał się z dziewczyną 8 razy, robili sobie na złość i w końcu stwierdzili, że nie mogą bez sibie żyć

heheh niezle :)
zalezy jeszcze czy seks na trzezwo :)

sluchajcie nei chce nikogo obrazic nei mam takiego zamiaru tylko takie jakies mam uczucie ze o was - PRZYTULAK, ifajna82,chodzi?
So understand;

Don't waste your time always searching for those wasted years,

Face up...make your stand,

And realise you're living in the golden years.
paddy
Maniak
Maniak
Postautor: paddy » 30 gru 2005, 13:40

na trzezwo, niestety :/ bo moze tak byloby inaczej
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 30 gru 2005, 22:54

Zawsze sie mozna zauroczyć I po raz 10 ty wtej samej osobie!
Paula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Paula » 02 sty 2006, 14:51

Kermit pisze:sluchajcie nei chce nikogo obrazic nei mam takiego zamiaru tylko takie jakies mam uczucie ze o was - PRZYTULAK, ifajna82,chodzi?

Bystrzak z Ciebie.
Ja juz też sama nie wiem o co chodzi.
landryna
Bywalec
Bywalec
Postautor: landryna » 02 sty 2006, 18:37

moim zdaniem można sie zauroczyć, zakochać, ja kiedys kochałam tak jednego faceta przez 2 lata i to byla miłość bo jak go widze do tej pory mam motylki w brzuchu a łączyły nas tylko przyjemności, oczywiście czasem rozmawialiśmy ale w jednym tylko dogadywaliśmy sie najlepiej:)
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 02 sty 2006, 20:47

jakos taki zakrecony ten post jak dla mnie... zauroczyc sie mozna jak cos wczesniej sie czulo do tej osoby, to normalne ze takie emocje wracacaja... ale z roznych powodow ;)
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”