zwiazek ze starszym facetem...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 29 gru 2005, 10:44

frer pisze:eśli dziewczyna chce tracić szacunek puszczając się z trzydziestoparoletnim facetem to jej sprawa

A co Ty, censored, wiesz o miłości?

Kiedyś usłyszałam tylko, że jak się ludzie kochają, to pieprzyć różnicę wieku.

Jest to miłość trudna, ale jaka nie jest łatwa? Wszystko zależy od ludzi...
frer pisze:Mi chodziło o to, że dziwką jest dziewczyna która pieprzy się z dwa razy starszym facetem i nie wiąże z nim żadnych planów na przyszłość tylko po prostu daje mu dupy.

To precyzuj swoje myśli od razu. Zresztą, jak daje dupy i młodszemu nie wiążąc żadnych planów, wychodzi na jedno...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 29 gru 2005, 10:50

frer pisze:Zapomniałem o tym jeszcze. Mi chodziło o to, że dziwką jest dziewczyna która pieprzy się z dwa razy starszym facetem i nie wiąże z nim żadnych planów na przyszłość tylko po prostu daje mu dupy. Pozatym nie wiem w jakim wieku ta twoja ciotka spotkała faceta który został jej mężem, ale jeśli ona miała 16-17 lat to niewiele brakuje do pedofilii i rzadko można mówić o prawdziwej miłości.

o precyzuj swoje myśli od razu. Zresztą, jak daje dupy i młodszemu nie wiążąc żadnych planów, wychodzi na jedno...

to po pierwsze....
po drugie dla mnie zadna roznica ile miala wtedy lat, wazne ze sie kochaja i ich milosc przetrwala....
po trzecie ciekawe co bys napisal, radzil jakby ten post napisal 34-letni facet....ze ma panne ktora ma lat 17....i ma ja zeby sie z kims zabawic, ze tylko sie z nia sexi....prawdopodobnie bys napisal, ze ten facet ma fajnie, ze to jest oki....pisze prawdopodbonie bo nie wiem tego....
A po czwarte po tych postach ktore piszesz to ja juz Cie tez moge ocenic......ale tego nie zrobie- na razie
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 29 gru 2005, 10:56

kina pisze:nie ma w tym nic zlego dopoki nie obraza sie danej osoby, mowiac o niej zle, a w ogóle jej nie znajac!!

Mi właśnie chodzi o to, że ja bym tak myślał, ale bym tego nie powiedział. po prostu olewałbym taką osobe.

kina pisze:jezeli on faktycznie placi jej za to ze ona z nim spi, to wtedy pokusilabym sie o powiedzenie "dziwka"

W sumie w tym przypadku się pomyliłem, wszystko zależy tu czy jej płaci wprost (na zasadzie czystego sponsoringu) czy pośrednio prezenciki itp. wszystko czego chłopak w jej wieku nie byłby w stanie zapewnić. Jeśli wprost to taka dziewczyna jest prostytutką, jeśli pośrednio to dziwką. Wkońcu prostytutka to zawód, a dziwka to cecha charakteru. Nie zmienia to oczywiście faktu, że nie chciałbym być ani z jedną ani z drugą.

Olivia pisze:Kiedyś usłyszałam tylko, że jak się ludzie kochają, to pieprzyć różnicę wieku.

Bujda na resorach... Kolejny temat jakim powinni zająć się Pogromcy Mitów. To po prostu kolejny slogan z jakiś romansideł itp.

Olivia pisze:To precyzuj swoje myśli od razu. Zresztą, jak daje dupy i młodszemu nie wiążąc żadnych planów, wychodzi na jedno...

Masz racje. :)
The one thing, that guarantees our freedom and independence, is responsibility.

The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

If we stop living because we fear death then we have already died.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 29 gru 2005, 11:01

frer pisze:bo wszystko to mieści się pod pojęciem dziwki.

przesadzasz. a jak by byyła dla seksu z rówiesnikiem to by było cos innego
dla mnie nie ma róznicy. Najwazniejsze, że sa jasne zasady, że nikt nikomu oczu nie mydli. a po co oceniac. Staram sie nie oceniac moralnosci innych ludzi
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 29 gru 2005, 11:01

kina pisze:ciekawe co bys napisal, radzil jakby ten post napisal 34-letni facet....ze ma panne ktora ma lat 17....i ma ja zeby sie z kims zabawic, ze tylko sie z nia sexi....prawdopodobnie bys napisal, ze ten facet ma fajnie, ze to jest oki....pisze prawdopodbonie bo nie wiem tego....

Napisałbym, że jest gnojem i też bym nie chciał mieć z takim nic wspólnego.

kina pisze:po tych postach ktore piszesz to ja juz Cie tez moge ocenic......ale tego nie zrobie- na razie

No i sama widzisz, nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz (w sumie nawet lepiej, bo jeszcze gorzej byś mnie oceniała), a oceniasz mnie po paru postach wyrażających nikłą część mojego światopoglądu.

[ Dodano: 2005-12-29, 11:05 ]
Dzindzer pisze:Staram sie nie oceniac moralnosci innych ludzi

Nie mieszajmy do tego moralności, ja nie w tych kategoriach to oceniam, bo ani mi to oceniać, ani mnie taka ocena nie obchodzi. Kwestia moralności to już całkiem inne zagadnienie.

Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 29 gru 2005, 11:12

frer pisze:No i sama widzisz, nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz (w sumie nawet lepiej, bo jeszcze gorzej byś mnie oceniała), a oceniasz mnie po paru postach wyrażających nikłą część mojego światopoglądu.

nie rozumiesz tu pewnej sprawy, napisalam ze moge Cie tez ocenic...chodzilo mi o to ze ocenie cie w ten sam sposob jak ty oceniasz tamta dziewczyne!!Nie znam cie tak jak ty nie znasz jej. Wiec tez Cie ocenie po paru wypowiedziach. po prostu moge napisac ze jestes glupim i naiwnym dzieciakiem, ktory gowno wie o zyciu....do tego masz jakas niska samoocene i dlatego probujesz oceniac innych by poprawic sobie humor pokazujac i udowadniajac sobie ze sa ludzie gorsi od ciebie....
frer pisze:wyrażających nikłą część mojego światopoglądu.

i nie chce znac wiekszej czesci twojego swiatopogladu, bo w Twoim mniemaniu dziewczyna ktora uprawia sex dla przyjemnosci to dziwka...
frer pisze:Zapomniałem o tym jeszcze. Mi chodziło o to, że dziwką jest dziewczyna która pieprzy się z dwa razy starszym facetem i nie wiąże z nim żadnych planów na przyszłość tylko po prostu daje mu dupy.

a jak nazwiesz dziewczyne ktora ma faceta w wieku 25 lat a ona ma 17?? Czy to bedzie mniejsza dziwka, moze lepsza dziwka??
Dziewczyna ma 17 facet 29?? wtedy jaka jest dziwka??
Dziewczyna ma 17 facet 22....wtedy to juz nie jbedzie dziwka??
Jaki masz wyznacznik tego ?? ile lat powinien miec facet ktory bedzie z 17 letnia dziewczyna zebys nie nazwal jej dziwka?

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 29 gru 2005, 11:31

frer pisze:Bujda na resorach...

Hmmm Może fakt. A sam próbowałeś, że jesteś taki pewien?
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 29 gru 2005, 11:40

kina pisze:do tego masz jakas niska samoocene i dlatego probujesz oceniac innych by poprawic sobie humor pokazujac i udowadniajac sobie ze sa ludzie gorsi od ciebie....

Chyba raczej powinnaś napisać, że cierpie na kompleks wyższości i uważam się za pępek świata.

kina pisze:nie chce znac wiekszej czesci twojego swiatopogladu, bo w Twoim mniemaniu dziewczyna ktora uprawia seks dla przyjemnosci to dziwka

No dokładnie, wkońcu zrozumiałaś o co chodzi. Ciekaw jestem co ty myślisz o facetach co np. pieprzą się z przypadkowymi laskami poznanymi na dyskotekach, pewnie chciałabyś takiego chłopaka... Wkońcu oni tylko uprawiają seks dla przyjemności.

kina pisze:Jaki masz wyznacznik tego ?? ile lat powinien miec facet ktory bedzie z 17 letnia dziewczyna zebys nie nazwal jej dziwka?

Moim zdaniem wystarczy, żeby dziewczyna dawała mu dupy dla samego tego faktu lub dla korzyści dodatkowych, a im większa różnica wieku tym większe prawdopodobieństwo, że o to chodzi, więc statystycznie rzecz biorąc jeśli facet jest od niej dwa razy starszy to raczej nie ma co mówić o prawdziwej i szczerej miłości, bo albo ona leci na jego kase, albo po prostu na to, że jest starszy, czy pośrednio czy bezpośrednio to nie ma większego znaczenia. Jeśli jednak dziewczyna mówi wprost, że nic ją w facecie nie interesuje poza seksem to na pewno jest dziwką, chyba, że mi wytłumaczysz czemu niby nie jest.

Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 29 gru 2005, 11:57

frer pisze:Chyba raczej powinnaś napisać, że cierpie na kompleks wyższości

raczej powinnam powiedzeic jeszcze co innego ale to przemilczalam...
frer pisze:No dokładnie, wkońcu zrozumiałaś o co chodzi. Ciekaw jestem co ty myślisz o facetach co np. pieprzą się z przypadkowymi laskami poznanymi na dyskotekach, pewnie chciałabyś takiego chłopaka... Wkońcu oni tylko uprawiają seks dla przyjemności.

wali mnie co oni robia....skoro znajduja takie naiwne do tego to niech to robia....tylko ze Ty tu gadasz a przygodnym sexie na dyskotece a temat byl zuelnie inny!! Ona jest z tym kolesiem, spotyka sie z nim, to chyba cos innego niz sex z dyskoteki!!!!!!! Probujesz ta dziewczyne jakos pograzyc, pokazac w jak najgorzszym swietle....po za tym nie wazne teraz czy ona bedzie dluzej z tym kolesiem czy nie....dla ciebie i tak pozostanie dziwka.
Twoje myslenie wg mnie jest jakies glupie i dziwne....wiekszosc dziewczyn tu na forum i nie tylko mialo faceta starszego od siebie, jedne 5 lat inne np 10lat jeszcze inne 20 lat...czyli rozumiem ze wiekszosc dziewczyn dla ciebie to dziwki...a ciekawe co bys zrobil jakbys sie dowiedzial ze Twoja siostra (nie wiem czy masz) jest z kolesiem 15llat starszym od siebie?? nazwalbys ja dziwka?? A jakby twoja mama w mlodosci byla tez ze straszym kolesiem?? Tez by byla w twoich oczach dziwka??

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 29 gru 2005, 12:23

kina pisze:wali mnie co oni robia...

Ale chodzi o to, że takiego chłopaka pewnie byś nie chciała mieć. Na początku pisałem właśnie o tym, że ja bym nie chciał mieć dziewczyny która dla samego seksu była z dwa razy starszym facetem to nie wiadomo czemu na mnie najeżdzałaś.

kina pisze:tylko ze Ty tu gadasz a przygodnym sexie na dyskotece a temat byl zuelnie inny!!

Prawda, temat był inny, ale pozwól, że cię zacytuje:
kina pisze:nie chce znac wiekszej czesci twojego swiatopogladu, bo w Twoim mniemaniu dziewczyna ktora uprawia seks dla przyjemnosci to dziwka...

Ja podałem tylko przykład, gdy facet uprawia seks dla przyjemności, bo byłem ciekaw co ty o tym myślisz i jaki stosunek miałabyś do takiego faceta.

kina pisze:po za tym nie wazne teraz czy ona bedzie dluzej z tym kolesiem czy nie....dla ciebie i tak pozostanie dziwka.

Jeśli chodzi jej tylko o seks to według mnie jest dziwką.

kina pisze:Twoje myslenie wg mnie jest jakies glupie i dziwne....wiekszosc dziewczyn tu na forum i nie tylko mialo faceta starszego od siebie, jedne 5 lat inne np 10lat jeszcze inne 20 lat...czyli rozumiem ze wiekszosc dziewczyn dla ciebie to dziwki...

Dla mnie dziwkami są te które są ze starszym facetem tylko i wyłącznie dla seksu, szpanu, kasy itp. Jeśli dziewczyna naprawde sądzi, że może związać przyszłość ze starszym facetem traktując seks jako dodatek to dziwką w moim mniemaniu nie jest. Zresztą sama sobie odpowiedz dlaczego byłaś ze starszym facetem i dlaczego inne dziewczyny wolą starszych facetów szczególnie w wieku 16-20 a nawet później. Część może naprawde z uczucia, ale na pewno dla większości liczyło się bardzo po prostu to, że facet był starszy...

kina pisze:a ciekawe co bys zrobil jakbys sie dowiedzial ze Twoja siostra (nie wiem czy masz) jest z kolesiem 15llat starszym od siebie?? nazwalbys ja dziwka??

Siostry nie mam, ale jakbym miał i byłaby z kolesiem starszym tylko dla seksu to według mnie byłaby dziwką.

Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 29 gru 2005, 12:28

frer pisze:ale jakbym miał i byłaby z kolesiem starszym tylko dla seksu

To się zdecyduj, czy w ogóle związek ze starszym facetem, czy tylko dla sexu? Bo to robi jednak znaczną różnicę...

Powtarzam pytanie-byłeś w takim związku?
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 29 gru 2005, 12:40

Olivia pisze:Powtarzam pytanie-byłeś w takim związku?

Jakoś mnie nie kręcą 9-latki...

Olivia pisze:To się zdecyduj, czy w ogóle związek ze starszym facetem, czy tylko dla sexu? Bo to robi jednak znaczną różnicę...

A o czym ja od początku pisze... Chodzi właśnie o związki głównie dla seksu bez jakiejkolwiek przyszłości. Nie twierdze, że każdy związek ze starszym facetem na tym się opiera, ale większości facetów którzy spotykają się z dziewczynami młodszymi dwa razy zależy właśnie na tym i do tego się to sprowadza.

Olivia pisze:Idź się lepiej poonanizuj, jak to masz w podpisie!

W podpisie mam pewien tekst który jest pewnego rodzaju alegorią, a czego dotyczy to już nie powiem. To o czym piszesz mam w tytule i ma charakter humorystyczny. :)

Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 29 gru 2005, 13:05

frer pisze:Ale chodzi o to, że takiego chłopaka pewnie byś nie chciała mieć. Na początku pisałem właśnie o tym, że ja bym nie chciał mieć dziewczyny która dla samego seksu była z dwa razy starszym facetem to nie wiadomo czemu na mnie najeżdzałaś.

A jakbym takiego wlasnie miala to co??
Ludzie sie zminiaja moj drogi....
Ja bylam z facetem dla sexu i przyjemnosci i jakos sie za dziwke nie uwazam...bylo milo, ale sie skonczylo!! To byl taki maly epizod w moim zyciu, ktory mnie wiele nauczyl...
frer pisze:Ja podałem tylko przykład, gdy facet uprawia seks dla przyjemności, bo byłem ciekaw co ty o tym myślisz i jaki stosunek miałabyś do takiego faceta.

A jaki mialabym miec?? Mialabym go wyzywac ,nie rozmawiac z nim, wysmiewac sie ?? Powiem ci tak, mam jednego bardzo dobrego kolege...ma 30 lat,i czesto zdarzaja mu sie jednonocne przygody, nie pochwalam tego, ale to moj kolega, przecierz mu nie zabronie sypiac z 17 czy 18.....kazdy ma rozum, i wie co robi!!

frer pisze:Dla mnie dziwkami są te które są ze starszym facetem tylko i wyłącznie dla seksu, szpanu, kasy itp. Jeśli dziewczyna naprawde sądzi, że może związać przyszłość ze starszym facetem traktując seks jako dodatek to dziwką w moim mniemaniu nie jest. Zresztą sama sobie odpowiedz dlaczego byłaś ze starszym facetem i dlaczego inne dziewczyny wolą starszych facetów szczególnie w wieku 16-20 a nawet później. Część może naprawde z uczucia, ale na pewno dla większości liczyło się bardzo po prostu to, że facet był starszy...

przecierz znajomosc musi miec jakis charakter, na poczatku nie mozna sie odrazu okreslic....ona teraz jest z tym facetem dla sexu, ale moze za rok lub dwa stwierdza ze sa dla siebie stworzeni i nie wyobrazaja sobie zycia bez siebie....
Moze ona sadzi ze jednak cos z tego bedzie?? Przecierz pyta forumowiczow o to co mysla na ten temat??
Dla mnie liczylo sie to ze byl przystojny!! nie sponsorowal mnie, ani razu nawet grosza od niego nie dostalam, ani w gotowce ani w postaci prezentu...
Nie wstydze sie tego zwiazku, bo wspominam go milo i duzo sie w nim nauczylam!!
i nazywanie kogos dziwka tylko dlatego ze jest z facetem starszym z jakiegos powodu jest cholernie dziwnym mysleniem!! Nienawidze takie glupiego gadania bez sensu....nie byles w takim zwiazku wiec co ty mozesz o tym powiedziec!!?? Co Ty wiesz o wogle jakims zwiazku nie opartym tylko na milosci!! Nie dla wszystkich sex wiaze sie z miloscia....
Widocznie dla ciebie sex to tylko łóżko i zadnych urozmaicen....dla mnie i dla wiekszosci sex to dobra zabawa z kims kogo sie kocha badz tez sie nie kocha....
Bylam w zwazkach ktore opieraly sie na sexie i nie bylo miedzy nami milosci.....pewnie tutaj tez nazwalbys mnie dziwka.....
Eh szkoda mi slow na takich ktorzy wypowiadaja sie na temat jakis sytuacji w ktorych nigdy sie jeszcze nie znalezli, a wymadrzaja sie jakby byli namadrzejsi!! <browar>

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 gru 2005, 14:20

No to rozpisaliscie sie troche <aniolek2> wleje tu oliwy do tego ognia , jak spotkałem moją myszkę nie miała lat 17 a ja mialem 37 , razem jestesmy do dzis ja mam 41 juz lat , no to teraz sobie posłucham , aż mnie ciekawi bo sie zrobi ciekawa lektura do czytania <aniolek2>
Frer .. powiem Ci tylko jedno ! bo ja z nią wiecznie nie bedę , kiedys na pewno odejdzie , ale szczesciem dla Ciebie by było gdyby potem trafiłś na tego typu dziewczynę , zaś z kolei Ona, w zyciu by Cie nie chciała , dlaczego ....wszystko masz w swojej pisaninie tu na tej stronie i nie tylko , jesli naprawde tak myslisz :> klasyfikujesz ludzi według własnego jakiegos widzi mi sie , uwazasz iz jesli dziewczyna była z facetem o 15-20 lat starszym to jest jak piszesz dziwką , szmatą itd. OCZYWISCIE są i takie dziewczyny , które tak robia , jednak tu w tym momencie ten post jest nie o takich , a ty ciagle wypisujesz jakbys był urazony , dlaczego taka wybrała 35 latka a nie Ciebie np. uwazasz to za złe i sam nie wiesz dlaczego , jakies problemy z tym masz ?> :> <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 29 gru 2005, 14:25

kina pisze:Ludzie sie zminiaja moj drogi....

Bardzo rzadko...

kina pisze:Ja bylam z facetem dla sexu i przyjemnosci i jakos sie za dziwke nie uwazam...bylo milo, ale sie skonczylo!! To byl taki maly epizod w moim zyciu, ktory mnie wiele nauczyl...

Nie zawsze to za kogo się uważamy pokrywa się z tym kim jesteśmy lub za kogo nas inni uważają...

kina pisze:kazdy ma rozum, i wie co robi!!

Każdy też ma prawo myśleć co chce o postępowaniu innych.

kina pisze:przecierz znajomosc musi miec jakis charakter, na poczatku nie mozna sie odrazu okreslic....ona teraz jest z tym facetem dla sexu, ale moze za rok lub dwa stwierdza ze sa dla siebie stworzeni i nie wyobrazaja sobie zycia bez siebie....

Mo(r)ze jest szerokie i głębokie...

kina pisze:Nienawidze takie glupiego gadania bez sensu....

A ja nienawidze szpinaku... i co z tego?

kina pisze:Eh szkoda mi slow na takich ktorzy wypowiadaja sie na temat jakis sytuacji w ktorych nigdy sie jeszcze nie znalezli, a wymadrzaja sie jakby byli namadrzejsi!!

Zadam ci proste pytanie: Czy terroryzm jest złem?? Każdy odpowie, że tak (poza terrorystami oczywiście), chociaż mało kto stanął w obliczu terroryzmu, więc analogicznie myśląc tak jak ty można powiedzieć, że wszyscy się wymądrzają...

[ Dodano: 2005-12-29, 14:32 ]
Andrew pisze:dlaczego taka wybrała 35 latka a nie Ciebie np. uwazasz to za złe i sam nie wiesz dlaczego , jakies problemy z tym masz ?

Nie mam problemów, próbuje bronić swoich racji tylko. Ja mam już taki charakter i już, cóż moge powiedzieć, złym człowiekiem jestem po prostu. :)

Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 29 gru 2005, 14:40

frer pisze:Bardzo rzadko...

nie zabronie Ci mowic i myslec....mamy wolnosc slowa!! Wiec gadaj zdrow...
frer pisze:Nie zawsze to za kogo się uważamy pokrywa się z tym kim jesteśmy lub za kogo nas inni uważają...

a za kogo ty sie uwazasz??
frer pisze:Mo(r)ze jest szerokie i głębokie...

a takze nieprzewidywalne...nie mozna wykluczyc zadnej ewentualnosci!!
frer pisze:A ja nienawidze szpinaku... i co z tego?

bez komentarza....
frer pisze:Czy terroryzm jest złem??

A czy sex z facetem starszym jest zlem?? Pewnie wiekszosc dziewczyn odpowe ze NIE, wiec analogicznie myslac wszystkie ktore odpowiedza NIE to dziwki!!
Andrew pisze:dlaczego taka wybrała 35 latka a nie Ciebie np. uwazasz to za złe i sam nie wiesz dlaczego , jakies problemy z tym masz ?>

najwyrazniej na to wyglada...broni swoich jego zdaniem racji i nie potrafi za bardzo argumentowac!!

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 29 gru 2005, 14:52

kina pisze:a za kogo ty sie uwazasz??

To moja mała tajemnica. :)

kina pisze:a takze nieprzewidywalne...nie mozna wykluczyc zadnej ewentualnosci!!

Ale można przewidzieć prawdopodobieństwo.

kina pisze:najwyrazniej na to wyglada...broni swoich jego zdaniem racji i nie potrafi za bardzo argumentowac!!

Ty też nie potrafisz podać porządnych argumentów, więc jest sytuacja patowa.

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 gru 2005, 15:02

frer pisze:

Zadam ci proste pytanie: Czy terroryzm jest złem?? Każdy odpowie, że tak (poza terrorystami oczywiście), chociaż mało kto stanął w obliczu terroryzmu, więc analogicznie myśląc tak jak ty można powiedzieć, że wszyscy się wymądrzają...
)

jak to kazdy powie ze tak > ja powiem ze nie , i terorystom nie jestem , bo jak ktos walczy o swoje racje i nie ma innej drogi to kazda droga w tym przypadku teroryzm jest dobra ! teroryzm to jest dobro , dla tego kto rozumie przeslanki terorystów .
teroryz dla osiagniecia kozysci majatkowych jest złem , Jak widzisz wszystko jest biała i czarne , nie tylko jak Ty twierdzisz białe , trzeba znac przesłanki ...dlaczego i czemu to ma słuzyc
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 29 gru 2005, 15:05

frer pisze:Ale można przewidzieć prawdopodobieństwo.

a co Ty jasnowidzem jestes?? A moze droga dedukcji wysnules jakis wniosek??
Chlopie po pierwsze jezeli jestes facetem z zasadami, ktory ma szacunek do kobiet to uzylbys jaiegos bardziej przyzwoitego slowa niz dziwka!! Słyszales kiedys takie słowo jak eufemizm??
Po drugie dla mnie jestes nic nie wartym facetem, nie potrafisz sprecyzowac dokladnie kiedy i kto, w jakim wieku bedzie nazywany przez Ciebie dziwka!! Na razie wiem tylko ze im starszy tym gorzej :D
Po trzecie jezeli sie nie wie co odpowiedziec najlepeij to przemilczec niz wypisywac bzdury nie zwiazane z tematem...
frer pisze:Mo(r)ze jest szerokie i głębokie...
A ja nienawidze szpinaku... i co z tego?

frer pisze:Ale można przewidzieć prawdopodobieństwo

no to dalej przewiduj.....
frer pisze:sytuacja patowa

wiec juz sie nie wypowiadaj :D:D <browar> <pijak>

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 29 gru 2005, 15:23

kina pisze:Chlopie po pierwsze jezeli jestes facetem z zasadami, ktory ma szacunek do kobiet to uzylbys jaiegos bardziej przyzwoitego slowa niz dziwka!! Słyszales kiedys takie słowo jak eufemizm??

szacunek nigdy nie jest dany z góry-nikomu. Prosta zasada-chcesz być szanowana przez otoczenie-szanuj siebie sama....Na szacunek trzeba sobie zasłużyć, wiele razy o tym pisałem. To tak słowem wstępu:) A teraz ad rem
Przeczytałem ostatnie 20 postów w tym wątku i stwierdzam, że Frer ma sporo racji. Zapodam ciekawy przykład z autopsji. Znam dobrze kobitkę prawie 25-letnią, która niedługo będzie się wiązać małżeńskim węzłem:) z facetem prawie 40-letnim. To ciekawy przypadek. Przyzwyczajona do pieniędzy, do jedwabnego życia, nie pobrudziła nigdy swoich rączek pracą....tak Frer....tu chodzi tylko i wyłącznie o kabonę, o szelest, o pieniądze....wyłącznie...są takie, które polują na fagasów w takim wieku by się odpowiednio ustawić, czują peeleny nosem, hehehehe.....lubią być utrzymywane, a potem co? Siedzieć w domku i bachora chować, hihihi:)
O tych układach z bardzo dużą różnicą wieku Frer już napisał sporo i ma sporo racji, zatem powtarzać się nie będę, o co chodzi. O kasę, szpan, "pokazanie się", zaspokojenie chorej próżności, każdej zachcianki.....o szeroko pojęte PIENIĄDZE
i tyle - maxymalna granica wieku dla mnie to 5 lat różnicy - in plus i in minus (niezależnie od partnera czy partnerki). To wszystko co mam do powiedzenia.
logout

PS. Bubel miał sporo racji ze swoją sentencją, że "Prostytutka to tylko zawód, a censored....." papatki!!!
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 29 gru 2005, 15:30

kina pisze:Chlopie po pierwsze jezeli jestes facetem z zasadami, ktory ma szacunek do kobiet to uzylbys jaiegos bardziej przyzwoitego slowa niz dziwka!!

Powiedz mi co znaczy "facet z zasadami", ja swoje zasady mam, ale według ciebie nie jestem facetem z zasadami, bo pewnie moje zasady nie pokrywają się z twoimi oczekiwaniami i obrazem "faceta z zasadami". Zresztą ja mówie co myśle, jeśli według ciebie "facet z zasadami" powinien kłamać tylko żeby ci się przypodobać to współczuje...

kina pisze:wiec juz sie nie wypowiadaj

Już nie będe, tylko nie pisz już nic prowokującego do dyskusji, bo znowu się nie będe mógł powstrzymać i będziemy to ciągnąć bóg jeden wie jak długo. :)

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 gru 2005, 15:35

Nastepny urazony iż wolą starszych niż jego samego i wszystko wiaze z kasa , a jesli nawet to co w tym złego?, zawsze wybieramy , zawsze mamy jakies widzi mi sie ! dlaczego sobie Bandy nie wezmiesz dziewczyny na wózku inwalidzkim ? kalekę ?, albo brzydka ? wybierasz ta która ci sie podoba fizycznie i nie tylko , wiec marudzisz , nie patrzysz na samo wnetrze , tylko na cos innego też , słowem jestes dziwką i szmata , i wcale sie nie roznisz od tej co wybiera faceta z kasą , bo dla samej kasy go nie wybiera to jest tylko dodatek , taki sam jak uroda .Ty masz jakiś kompleks z tą kasą ! obserwuje to w kazdym watku o podobnej tresci .Przyznaj sie Bandy , jakas dziewczyna wybrała goscia z kasa , zamiast ciebie ? i to dlatego ? <aniolek2>
Mysle ze Kinia sie" przesłowiła " chodziło jej klase , napisała zasady <browar>
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 29 gru 2005, 15:38

Kazdy a jakies zasady....kazdy inne oki.....
Hehehe w takim razie ja nie bede wiecej prowokowac oki.....mamy inne zdania na dany temat....co nie zmienia faktu ze nie masz racji :D mala zlosliwosc na koniec <browar>
Ostatnio zmieniony 29 gru 2005, 15:39 przez kina, łącznie zmieniany 2 razy.

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 gru 2005, 15:38

jaki koniec ...tak fajnie było ! wracac mi tu zaraz <aniolek2>
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 29 gru 2005, 15:40

Andrew pisze:chodziło jej klase

klase i nie tylko...

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 29 gru 2005, 15:45

Jeszcze na koniec słowem wyjaśnienia, żeby nie było, że ja jestem jakimś wrednym męskim szowinistą czy coś (chociaż nie, ja jestem wrednym męskim szowinistą, ale i tak wyjaśnie). Nie wykluczam w ogóle, że mogą się zdarzyć wyjątki, ale wszystkie dziewczyny jakie miałem wątpliwą przyjemność znać (odrazu mówie, że tylko znać, żeby nikt mi nie sugerował czegoś więcej) które były ze starszymi facetami to praktycznie były z nimi dla szpanu, kasy itp. Niestety taka jest smutna prawda, że większość takich związków opiera się na sponsoringu, seksie itd. a dziewczyny albo chcą kasy, albo chcą pokazać, że są lepsze bo mają starszego faceta, albo (pewnie w większości przypadków) chcą udawać bardziej dojrzałe niż są naprawde mając starszego faceta. To już wiadomo od dawien dawna, że młode dziewczyny lecą na starszych facetów szczególnie w wieku dojrzewania, a ci faceci to po prostu wykorzystują i takie związki nie mają przyszłości...

Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 29 gru 2005, 15:51

takie związki nie mają przyszłości...

ble ble ble....nie od dzis tez wiadomo ze facet ktory nigdy nie probowal sexu bez milosci gada tak jak gada, ze to jest zle do momentu az nie sprobuje :D
Nie masz ochoty na taki szybki numerek z jakas panna?? Strsza od Ciebie i doswiadczona( no przypuscmy by miala 29lat)?? Taka ktora moglaby Cie czegos nauczyc?? Taka obrzydliwie bogata, piekna i wolna??

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 29 gru 2005, 16:00

Kiniu !! nie znam jej , ale to co opisalaś , to ja juz taka kocham ! <aniolek2> treraz czekam na komentarz BANDIEGO choic sam tez bym był w stanie go napisać , jest bowiem przewidywalny <browar>
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 29 gru 2005, 16:02

kina pisze:Nie masz ochoty na taki szybki numerek z jakas panna?? Strsza od Ciebie i doswiadczona( no przypuscmy by miala 29lat)?? Taka ktora moglaby Cie czegos nauczyc?? Taka obrzydliwie bogata, piekna i wolna??

Jestem w o tyle dobrej sytuacji, że mało jest kobiet lecących na młodszych chłopaków. Powiem szczerze, że nie wiem co bym zrobił w sytuacji, gdyby taka kobieta była piękna i wolna, ale wiem, że gdyby była bogata (nawet gdyby była piękna i młoda) to na pewno bym ją olał i sprawiłoby mi to satysfakcje większą niż najlepszy seks z nią. A czemu tak bym postąpił to już wynika z mojego skomplikowanego charakteru, więc tą kwestie pozostawie moją słodką tajemicą. :)

Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 29 gru 2005, 16:07

frer pisze:ale wiem, że gdyby była bogata (nawet gdyby była piękna i młoda) to na pewno bym ją olał

czyli jeszeli kobieta ma za duzo pieniedzy to dla Ciebie jest zle tak, albo inaczej, jesli ma wiecej pieniedzy od Ciebie?? Nigdy bys sie z taka nie zwiazal?? Troche dziwne myslenie....
kolejne pytanie w takim razie?? Wyznacznikiem do tego zebys spotykal sie zjakas kobieta jest jej stan konta?? Ile powinna miec pieniedzy zebys sie nia zainteresowal :D??
Moj facet powinien mnie olac bo zarabiam 2 razy wecej niz on <aniolek2>

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”