frer pisze:Ale chodzi o to, że takiego chłopaka pewnie byś nie chciała mieć. Na początku pisałem właśnie o tym, że ja bym nie chciał mieć dziewczyny która dla samego seksu była z dwa razy starszym facetem to nie wiadomo czemu na mnie najeżdzałaś.
A jakbym takiego wlasnie miala to co??
Ludzie sie zminiaja moj drogi....
Ja bylam z facetem dla sexu i przyjemnosci i jakos sie za dziwke nie uwazam...bylo milo, ale sie skonczylo!! To byl taki maly epizod w moim zyciu, ktory mnie wiele nauczyl...
frer pisze:Ja podałem tylko przykład, gdy facet uprawia seks dla przyjemności, bo byłem ciekaw co ty o tym myślisz i jaki stosunek miałabyś do takiego faceta.
A jaki mialabym miec?? Mialabym go wyzywac ,nie rozmawiac z nim, wysmiewac sie

Powiem ci tak, mam jednego bardzo dobrego kolege...ma 30 lat,i czesto zdarzaja mu sie jednonocne przygody, nie pochwalam tego, ale to moj kolega, przecierz mu nie zabronie sypiac z 17 czy 18.....kazdy ma rozum, i wie co robi!!
frer pisze:Dla mnie dziwkami są te które są ze starszym facetem tylko i wyłącznie dla seksu, szpanu, kasy itp. Jeśli dziewczyna naprawde sądzi, że może związać przyszłość ze starszym facetem traktując seks jako dodatek to dziwką w moim mniemaniu nie jest. Zresztą sama sobie odpowiedz dlaczego byłaś ze starszym facetem i dlaczego inne dziewczyny wolą starszych facetów szczególnie w wieku 16-20 a nawet później. Część może naprawde z uczucia, ale na pewno dla większości liczyło się bardzo po prostu to, że facet był starszy...
przecierz znajomosc musi miec jakis charakter, na poczatku nie mozna sie odrazu okreslic....ona teraz jest z tym facetem dla sexu, ale moze za rok lub dwa stwierdza ze sa dla siebie stworzeni i nie wyobrazaja sobie zycia bez siebie....
Moze ona sadzi ze jednak cos z tego bedzie?? Przecierz pyta forumowiczow o to co mysla na ten temat??
Dla mnie liczylo sie to ze byl przystojny!! nie sponsorowal mnie, ani razu nawet grosza od niego nie dostalam, ani w gotowce ani w postaci prezentu...
Nie wstydze sie tego zwiazku, bo wspominam go milo i duzo sie w nim nauczylam!!
i nazywanie kogos dziwka tylko dlatego ze jest z facetem starszym z jakiegos powodu jest cholernie dziwnym mysleniem!! Nienawidze takie glupiego gadania bez sensu....nie byles w takim zwiazku wiec co ty mozesz o tym powiedziec!!?? Co Ty wiesz o wogle jakims zwiazku nie opartym tylko na milosci!! Nie dla wszystkich sex wiaze sie z miloscia....
Widocznie dla ciebie sex to tylko łóżko i zadnych urozmaicen....dla mnie i dla wiekszosci sex to dobra zabawa z kims kogo sie kocha badz tez sie nie kocha....
Bylam w zwazkach ktore opieraly sie na sexie i nie bylo miedzy nami milosci.....pewnie tutaj tez nazwalbys mnie dziwka.....
Eh szkoda mi slow na takich ktorzy wypowiadaja sie na temat jakis sytuacji w ktorych nigdy sie jeszcze nie znalezli, a wymadrzaja sie jakby byli namadrzejsi!! <browar>