Prostytutka

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 21 lis 2005, 15:23

Andrew pisze:Dobranoc ! już dziś wiecej nie bedziem bawili
Niech snu anioł mądrymi skrzydły cie otoczy
Dobranoc! nich odpoczną po łzach twoje oczy
Dobranoc ! niech cie serce pokojem zasili

to też grafomania ?
chce odpowiedzi od tych wszystkich !np. lollirot!

Dostaniesz ode mnie. Tak - Mickiewicz to grafomania nieprawdopodobna. A jej kulminacyjnym punktem - Wielka Improwizacja, ktora wazna jest ze wzgledu na historie literatury. Ale nie na estetyke. A na zachwyt nia zareagowalbym jak na przytoczonego przez Ciebie smsa. Mickiewicz byl megalomanem, bufonem i chorym psychicznie czlowiekiem. I nie zmieni tego pomnik na srodku Rynku Glownego <chory>
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 lis 2005, 15:32

Czyli zaczales chodzic do "specjalistek" dlatego ze sa lepsze od dziewczyny. na pewno ja kochasz? Bo kiedys mozesz trafic na kochanke ktora tez bedzie od niej lepsza. I co wtedy? Poczujesz z nia wiez, bedzie za darmo i na dodatek lepiej niz u dziewczyny!

Tylko czy warto latac za lepszym seksem? Zawsze znajdzie sie lepsza. No pytanie o ile lepsza... Jezeli roznica jest spora to moze...
Awatar użytkownika
En Vouge
Bywalec
Bywalec
Postautor: En Vouge » 21 lis 2005, 19:20

JuliaS pisze:Mam taki problem, który jest silniejszy ode mnie.

Dobrze,ze przynajmniej zdajesz sobie sprawe ,ze MASZ PROBLEM !
...A strange kind of magic
Running through my brain
Feels I'm in heaven
Or going insane ...
JuliaS
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: JuliaS » 21 lis 2005, 20:14

[quote="Miltonia"]JuliaS, tak nasuwa mi sie kilka przemyslen.
Czy Ty w ogole zastanawiasz sie dlaczego to robisz? Co Ci to daje? Piszesz o rozladowaniu napiecia. Dlaczego w takich chwilach nie dzwonisz do swojej dziewczyny i nie spotykasz sie z nia? Piszesz tez, ze za pierwszym razem spodobalo Ci sie, ze prostytutka wiedzialam co robic, to ona kierowala.
Moze wlasnie tego Ci barkuje?

-Za pierwszym razem na pewno mi tego brakowało. Ta prostytutka była niesamowita. Przy niej czułem się jak uczeń-kochanek. Ona naprawdę miała ochotę na sex i chyba zależało jej na swojej i mojej satysfakcji. Potem odkryłem, że rzadko tak jest u Pań zajmujących się tą profesją. Są takie, które leżą jak kłody i czekają kiedy skończysz.
Może dlatego wyrządziła mi ona wielką "krzywdę", bo ciągle szukam takiej jak ona.

-To jest zupełnie inny rodzaj rozładowania napięcia niż ze swoją dziewczyną.
Przecież swoją dziewczynę znasz. Chodzi mi o jej ciało, zapach ... Tu masz coś zupełnie nowego. Masz kobietę, której wcześniej nie widziałeś na oczy. Poznajesz jej ciało, a każda ma inne piersi, nogi, uda i cipkę. Każda ma inny zapach. Każda zachowuje się inaczej w chwilach uniesienia.
Nie wiem, czy nikt z Was facetów nie marzył o seksie z niską, zgrabną brunetką, czy wysoką blondynką, albo ładną dojrzałą 40-tką, czy rudą 18-tką ?
-Ja marzyłem. Czasami kiedy idę sobie ulicą i widzę jakąś fajną kobietę, wyobrażam sobie jak się z nią kocham. Zastanawiam się jak mogą wyglądać jej piersi, pupa czy pipka.
I tu jest problem. Przecież nie mogę mieć wszystkich kobiet, które mi się podobają.
A płatny sex jest właśnie rodzajem spełnienia takich "marzeń", bez wchodznia w jakiekolwiek zobowiązania.
Dla mnie gorsze jest wykorzystanie dziewczyny i jej porzucenie, niż zapłacenie za sex.

Mysle, ze kochasz swoja dziewczyne, ale jesli chodzi o seks, to Wasz zwiazek jest mocno niesatysfakcjonujacy i nie wiesz co z tym zrobic.

-Moja dziewczyna jest niezwykle szlachetną i kochaną osobą, a fizycznie też jesteśmy do siebie dopasowani. Pododbnie jak ja, ona też ma duży temperament i lubi sex.
Wina lezy po mojej stronie. (Patrz wyżej o moich marzeniach)

- Dopasowanie fizyczne uwazam za podstawe. Bez tego nawet swietne dopasowanie w innych kwestiach i tak wysiadzie, albo czlowiek bedzie sie meczyl strasznie.

-Masz rację. Jednak samo dopasowanie fizyczne to za mało. Popatrz na niektóre 30-letnie czy 40 letnie związki. Tam chyba nie ma już dopasowania fizycznego.

Jutro dokończę swoją wypowiedż.
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 22 lis 2005, 00:28

Sir Charles pisze:Mickiewicz byl megalomanem, bufonem i chorym psychicznie czlowiekiem. I nie zmieni tego pomnik na srodku Rynku Glownego <chory>

Owszem, ale nie za osobowość mu pomnik wystawiono :)
Jedni dostrzegą wartościowe elementy w cudzej twórczości, podczas gdy dla innych te same elementy będą nudnawym kiczykiem, doprowadzającym do mdłości. Tak jest, było i będzie.
Tak samo smsy przytoczone przez endrju. One mają charakter osobisty, emocjonalny. I chyba właściwie nikt nie wie, jaką naprawdę mają wartość te słowa, poza nadawcą i adresatem, czyli osobami, których to dotyczy. Zawarta jest w nich bowiem więź łącząca te dwie osoby. Wtedy nawet kiczowaty wiersz zyskuje na wartości (jeśli szczery), ale rozumiem - nie każdy musi lubić taką formę wyznawania uczuć, tak samo jak nie każdemu musi się podobać Mona Lisa.
A te wierszowane smsy nie były takie złe ;)

[offtop]
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 lis 2005, 08:20

Tak sie wiec zastanawiam , jaka forma przekazu ustnego dotarła by do tych wszystkich ? zwykłe słowo kocham ? wszak ma ono swoją wielką siłę OCZYWISCIE ! Tylko mozna powiedziec że góry zimą są piekne , jak i też mozna to zrobic inaczej ! <browar>

[ Dodano: 2005-11-22, 08:23 ]
Maverick pisze:
Tylko czy warto latac za lepszym seksem? Zawsze znajdzie sie lepsza. No pytanie o ile lepsza... Jezeli roznica jest spora to moze...

Nie ma czegos takiego jak lepsza i gorsza , jesli spełnia podstawowe zasady tej nazwijmy to gry .To my sami w swej głowie kreujemy ta "lepszosc"
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 22 lis 2005, 08:33

JuliaS pisze:-To jest zupełnie inny rodzaj rozładowania napięcia niż ze swoją dziewczyną.
Przecież swoją dziewczynę znasz. Chodzi mi o jej ciało, zapach ... Tu masz coś zupełnie nowego. Masz kobietę, której wcześniej nie widziałeś na oczy. Poznajesz jej ciało, a każda ma inne piersi, nogi, uda i cipkę. Każda ma inny zapach. Każda zachowuje się inaczej w chwilach uniesienia.
Nie wiem, czy nikt z Was facetów nie marzył o seksie z niską, zgrabną brunetką, czy wysoką blondynką, albo ładną dojrzałą 40-tką, czy rudą 18-tką ?
-Ja marzyłem. Czasami kiedy idę sobie ulicą i widzę jakąś fajną kobietę, wyobrażam sobie jak się z nią kocham. Zastanawiam się jak mogą wyglądać jej piersi, pupa czy pipka.
I tu jest problem. Przecież nie mogę mieć wszystkich kobiet, które mi się podobają.
A płatny seks jest właśnie rodzajem spełnienia takich "marzeń", bez wchodznia w jakiekolwiek zobowiązania.
Dla mnie gorsze jest wykorzystanie dziewczyny i jej porzucenie, niż zapłacenie za seks.

-Moja dziewczyna jest niezwykle szlachetną i kochaną osobą, a fizycznie też jesteśmy do siebie dopasowani. Pododbnie jak ja, ona też ma duży temperament i lubi seks.
Wina lezy po mojej stronie. (Patrz wyżej o moich marzeniach)

Skoro to dopasowanie z dziewczyna i to, ze jest ona taka wspaniala jest prawda, to przyczyna lezy tylko i wylacznie w Twojej glowie.
Moim zdaniem nie ma o czym deliberowac na forum. Powinienes isc do specjalisty. Polecam albo seksuologa, ale z podstawowa specjalizacja psychiatry lub psychologa, lub psychologa Gestalt. W Poznaniu sa tacy, wiec nie bedziesz mial problemu. Proponuje pierwsze kroki skierowac do psychologa jednak.

Nie bede tu wchodzila w dyskusje dlaczego tak twierdze itd, ale mam duze obawy, ze nie uporasz sie z tym sam.
Na ewnentualne pytania moge odpowiedziec na priv.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 lis 2005, 09:19

Siegasz po prostu po sex , jak ja po papierosa kiedy mam ochote zapalic , jak po szkalnkę koli , gdy chce sie mi pić ! I tak jak w tym moim wypadku , nikt mi nie bedzie miał za złe ze to robie , to jednak Ty bedziesz z tym miał problemy ! Bowiem Twoja dziewczyna na pewno tego tolerowac nie bedzie , tak samo jak nie tolerowała by gdybyś sie szpricował , jednak w tym przypadku skłonna by była C pomóc .Lecz w Twoim , z Twoja słaboscia byc moze inaczej , mało kto uwierzy ,ze jestes uzalezniony od sexu , dalej ten rodzaj " choroby" jest u nas , jak i chyba wszedzie nie tolerowany , tak jak np. palenie papierosów ! <browar>
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 22 lis 2005, 12:46

Andrew pisze:mało kto uwierzy ,ze jestes uzalezniony od sexu

tymbardzeij że chyba na poczatku nie byłes uzależniony, dlaczego siegnąłeś po dziwkę mając dziewczynę?? Mam na myśli Twój pierwszy raz z prostytutką??
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 lis 2005, 14:13

Jak to dlaczego <aniolek2> bo cały czas czegoś szuka , czegos brakuje itd.

http://www.mb.org.pl/forum/files/120560-kacztrix.jpg
Załączniki
angelsraphaelcherubskaczynscya.jpg
JuliaS
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: JuliaS » 22 lis 2005, 18:09

Nie bede tu wchodzila w dyskusje dlaczego tak twierdze itd, ale mam duze obawy, ze nie uporasz sie z tym sam.
Na ewnentualne pytania moge odpowiedziec na priv.[/quote]

-Dzięki. Myślę nad tym nieustannie i zbieram w sobie siły na taką wizytę u specjalisty.
Na razie mam też pewne sukcesy. W tym miesiącu nie korzystałem ani razu z usług divy, ale jak to mówią w przysłowiu -"ciągnie wilka do lasu".

[ Dodano: 2005-11-22, 18:14 ]
Andrew pisze:Siegasz po prostu po seks , jak ja po papierosa kiedy mam ochote zapalic , jak po szkalnkę koli , gdy chce sie mi pić ! I tak jak w tym moim wypadku , nikt mi nie bedzie miał za złe ze to robie , to jednak Ty bedziesz z tym miał problemy ! Bowiem Twoja dziewczyna na pewno tego tolerowac nie bedzie , tak samo jak nie tolerowała by gdybyś sie szpricował , jednak w tym przypadku skłonna by była C pomóc .Lecz w Twoim , z Twoja słaboscia byc moze inaczej , mało kto uwierzy ,ze jestes uzalezniony od sexu , dalej ten rodzaj " choroby" jest u nas , jak i chyba wszedzie nie tolerowany , tak jak np. palenie papierosów ! <browar>

-To moja "zwichnięcie" z którym nie mogę sbie poradzić ! Akurat nie palę papierosów i nie mam problemów z alkoholem, ale chyba wiem, co czują nałogowi palacze, czy alkoholicy. Z tym jest poodbnie. Przychodzi taki impuls do głowy, który powoduje, że nie jsetem sobą. Po prostu muszę iść i zrobić "to'. Dopiero pózniej przychodzi kac i myślę nad tym, co właśnie zrobiłem. To siedzi gdzieś głęboko w głowie, a nie między nogami.

[ Dodano: 2005-11-22, 18:44 ]
robinho pisze:
Andrew pisze:mało kto uwierzy ,ze jestes uzalezniony od sexu

tymbardzeij że chyba na poczatku nie byłes uzależniony, dlaczego siegnąłeś po dziwkę mając dziewczynę?? Mam na myśli Twój pierwszy raz z prostytutką??

-Mój pierwszy raz z divą był po prostu zwykłą chwilą zapomnienia. Wcześniej nie myślałem o żadnych prostytutkach. Wręcz brzydziłem się nimi. Jednak jest taki zwyczaj, że na wieczór kawalerski zaprasza się takie panie. Tak było u mojego dobrego kumpla. Ta dziewczyna, którą zaprosili była niesamowita. Podobała mi się już od samego początku. Miała orientalny typ urody i była bardzo zadbana. A przy tym wyjątkowo sexowna. Nie była też głupia, bo w głowie miała naprawdę poukładane i fajnie się z nią rozmawiało.
Można powiedzieć, że uwiodła mnie swoją urodą i "osobowością".
Poza tym nie zkładaliśmy wcześniej zbliżenia. Na początku miał być tylko striptiz.
I na tym mieliśmy zakończyć tą imprezę.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 22 lis 2005, 20:07

JuliaS pisze:uwiodła mnie

A co z Twoją kobietą?
Nie pociąga Cię? Nie ślinisz się na myśl o niej?
Jak to jest?... musisz mieć ciagle nowe? Czy szukasz divy? To może zwiąż się z tamtą stripteas'erką.
No chyba, że musisz zmieniać partnerki co chwilę.
Jak to jest?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 23 lis 2005, 07:24

no myśle że potrzebny Ci specjalista.
Nie wiem czy to bedzi e proste ale życzę Ci wytrwałości w terapii. Nie poddawaj sie, walcz!

Chodzi o Twoją prawdziwą miłość i wartości które - mimo wszystko - są ważniejsze od seksu! (choc jedno z drugim sie nie wyklucza).

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 lis 2005, 08:36

Mysle ze bez leków , sie tu mało co poradzi , ale ja specjalistą nie jestem , choć i w nich za bardzo nie wierze , to jednak próbować trzeba wszystkiego ! by sobie i innym pomóc !
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 23 lis 2005, 08:45

Ciezka sprawa.
Meczysz siebie i swoja dziewczynę.
Nie cierpię związków, gdzie rucha się inna babkę, a z tą się jest, bo się ją kocha.
Bzdura, Twoja obecna nie potrafi Cię zaspokoić jak tamta dziewczyna i pewnie już nigdy się tego nie nauczy. Znajdz sobie w zyciu realnym taką dziewczynę, która bedzie potrafiła kochac tak jak tamta. Znajdz taka, że na sam myśl o seksie z nią, bedziesz wariował. Bo już nigdy nie zapomnisz tamtych chwil.
A tej dziewczynie daj szansę ułożenia sobie zycia z kimś innym, z kim, dla którego może wartości duchowe będą się bardziej liczyć.
Tak czy tak, wpadłeś Kolego, ja innego rozwiązania nie widzę, chyba, że psycholog, seksuolog?
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 lis 2005, 08:54

To nie jest tak Nataszo ! to nie kwestia zaspokojenia ! to kwestia innosci , on nie chodzic ały czas do tej samej dziwki ! a jak tak , to za moment i tak pujdzie do innej !
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 23 lis 2005, 10:19

JuliaS, a dla mnie jestes nieudacznikiem ;P (zaraz wszyscy mi pojada juz to czuje <aniolek2> ) lenistwo, wygodnictwo, komfort i poczucie zadowolenia daje ci po prostu kesz!! Dla mnie gowniany argument, ze lubisz podupczyc sobie za kase. Ty po prostu lubisz dupczyc wszystko co sie rusza, tyle ze fakt sypiania z dziwkami dodaje jeszcze wiekszego pieprzyku calej sprawie. Zastanawiam sie nad wynaleziem sali tortur dla takich jak Ty, ktorzy beda mi robic takie numery <aniolek2> Jak chcesz pozbyc sie moralnego kaca, to moze po prostu pobaw sie ze swoja kobieta "w burdel" <aniolek2> Zrob z niej domine skoro tak lubisz jak to "ona cie rucha", a pozniej wychodz po cichutku i zostawiaj kesz na stoliczku, to przynajmniej " na waciki" bedzie miala dziewczyna :D . Jej tez powinno na tym zalezec, niech sie dziewczyna zainteresuje jak urozmaicic Wasz sex i co zrobic bys padl przed nia na koniec na kolana. Kurde no ! ja wiem ze fantazje w koncu tez maja swoje limity, no ale nie wierze ze korzystaliscie ze wszystkiego <aniolek2> Skoro Ty chcesz byc skuerwielem, to oszczedz to swojej kobiecie, no chyba ze ona godzi sie na to . Najlepszym rozwiazaniem bedzie jak zwiazesz sie ze zdzira, bedziecie sobie ciupciac co chcecie i ile chcecie, a do tego stworzycie uczucie oparte na SZCZEROSCI <aniolek2>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 lis 2005, 10:26

No nie !! Wstreciucha , Ty nie rozumiesz problemu ! dlaczego nazywasz go censored ?
A co do zdzir ! powiem Ci iz wole nie jedną zdzirę od tych normalnych kobiet ! bo ich normalnosc jest popierdolona , tylko im sie wydaja ze są lepsze od dziwek , dziwek oczywiscie tych z prawdziwego zdarzenia ! a w rzeczywistosi sa gorsze po sto kroc !
Wstreciucha , on ma problem , chce porady , a ty Go oceniasz , jak i osądzasz ! nie wiesz jak pomóc , to jeden post mniej i jest OKI :>
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 23 lis 2005, 10:34

Andrew pisze:Wstreciucha , on ma problem , chce porady , a ty Go oceniasz , jak i osądzasz ! nie wiesz jak pomóc , to jeden post mniej i jest OKI

No prosze , jakby moj post byl pierwszym podsumowaniem kogos tutaj :> blagam Cie :> dla mnie dopoki jest z ta kobieta , to ja rani mimo ze ona nie zdaje sobie z tego sprawy, czyli jest censored :D Chce dupczyc inne to niech ja zostawi, bo zniszczy dziewczyne, kumasz :D co innego jak zdarza sie to raz, no dwa ok :D ja tam do dziwek i ich klientow nic nie mam <aniolek2> ale jak dla kolesia ta rozrywka to jak codzienne mycie zebow, to ja go chce tutaj <aniolek2> lagodnie go potaktuje naprawde ,ale za efekt nie recze , moze nie byc co zbierac <aniolek2>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 lis 2005, 10:39

Czyli ...trzeba zostawic też wszystkich alkocholików , palaczy , narkomanów , sobie samym , a ich kobiety powinny ich jak najszybciej opuscić , bez próby pomocy z ich strony !
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 23 lis 2005, 10:43

Czyli ...trzeba zostawic też wszystkich alkocholików , palaczy , narkomanów , sobie samym , a ich kobiety powinny ich jak najszybciej opuscić , bez próby pomocy z ich strony !

andrew powiem Ci tak.
Rzygac chce mi sie na zachowanie autora tematu, mysle ze jesli mu przyklasne i popre go w pelnej rozciaglosci i zrozumieniu dla jego problemu to zrobie mu tylko krzywde. Ty masz swoje zdanie ! Ja swoje! wuala i finito ! nie ma sie nad czym rozwodzic :D Nie bede go glaskac po glowce, dlatego ze Ty masz takie widzi mi sie , mam prawo do tego <aniolek2>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 lis 2005, 10:48

Ależ ja go nie pogłaskałem, ja swoje zdanie wyraziłem juz wczesniej
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 23 lis 2005, 10:53

Andrew pisze:Ależ ja go nie pogłaskałem, ja swoje zdanie wyraziłem juz wczesniej

tak wiem <aniolek2> widzialam m.in. dobranockowego smsa :> duszno mi sie po nim nie zrobilo ale calkiem MILY <aniolek2> a wygladales mi na faceta co lubi bardziej wyuzdane teksty :P
Andrew tylko bez urazy prosze, dzis po prostu hormony wraz z entuzjazmem tryskaja mi ze wszystich otworow i jakos tak paluszkow po tej klawiaturze nie umiem pohamowac by glupotek nie pisac <aniolek2>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 lis 2005, 10:57

Wyuzdane teksty tez są ! zachowam je jednak dla siebie ! Mysza bi mi nie darowała! <aniolek2>
Ja sie tak szybko nie urazam !!
I pisalem o poscie , zaraz po poscie autora !
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 23 lis 2005, 11:00

Andrew pisze:I pisalem o poscie , zaraz po poscie autora !

czytam wszystkie Twoje posty, ale nie wszystkie mnie interesuja :P dobra koniec offtopu 8)
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 23 lis 2005, 14:00

Wstreciucha pisze:zaraz wszyscy mi pojada juz to czuje )

eh, Wstreciucha ja sie z Toba zgadzam w pelni ;)
<browar>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 lis 2005, 17:14

No jasne , czyli jak zachorujesz na Trad , to wasz partner powinien was opuscić , bo inaczej przeciez sie zarazi od was ! Moze troche tak inaczej spojrzycie na zagadnienie ??
Albo jak po 10 latach małzenstwa wasz mąż stanie sie narkomanem , to bez próby wyciagniecia go z tego , albo małej zaledwie , go trzeba zostawic , no bo jeszcze dziecko po to swinstwo siegnie ! a won ! a fe ! Polakom gratulujemy żywca ! <aniolek2>
Tak sobie palne jeszcze , )BEZ URAZY ( WYGLADA MI NA TO ZE dumę macie w cipie , a nie w głowie <aniolek2> <browar>
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 23 lis 2005, 17:20

Andrew czemu porownujesz, alkoholizm, trad, narkomanie z zaliczaniem kazdej dziwki pokolei o_0
Ale Ty juz tak lubisz, absurdalnie porownywac.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 lis 2005, 17:27

Absurdalnie ? alez skad! To Wam sie wydaje , albo nie chcecie uznać ze to już choroba! uzaleznienie od sexu , tak samo jak palenie , alkocholizm itd.
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 23 lis 2005, 18:10

Andrew pisze:albo nie chcecie uznać ze to już choroba! uzaleznienie od sexu , tak samo jak palenie , alkocholizm itd.

ja tam jestem skłonny nawet uwierzyć w to uzależnienie od seksu, ale tu jest inaczej. Ten nałóg zaczął sie od zdrady!!

Po ilu razach stał sie nałogowcem?? Zanim to nastąpiło to były zdrady! Okrutne, takie po których kobieta (naturalne) jest załamana. I myślę, że choc byłoby i wskazane (może, bo ie jestem pewien) to nie można wymagac jeszcze od tej dziewczyny że mam mu pomagać z tego wychodzić, wspierać itd.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”