Jak poszukiwać pracy w Krakowie. Gdzie i kogo pytać? Czy po prostu wpadać np. do jakiejś knajpy, poprosić kierownika i zapytać sie czy jak? Może wydać wam się to śmieszne ale nie mam w tej materii żadnego doświadczenia. Pozdro
Poszukiwania pracy
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Poszukiwania pracy
Jeszcze miesiąc do studiów. Siedzę sobie w moim mieszkanku, popijam zimne piwko i myślę o pracy. W związku z tym mam pytanie do bardziej doświadczonych. Do tej pory nigdzie nie pracowałem, bo nie było takiej potrzeby. Teraz jednak idę na studia i dodatkowa kasa by się przydała. Jestem na studiach dziennych i w związku z tym proszę was o jakieś rady, pomysły, podpowiedzi
. Jeżeli ktoś już przerabiał ten temat to czy jest możliwość pracy np. tylko w weekendy? np. od piątku wieczorem, sobote i niedziele?
Jak poszukiwać pracy w Krakowie. Gdzie i kogo pytać? Czy po prostu wpadać np. do jakiejś knajpy, poprosić kierownika i zapytać sie czy jak? Może wydać wam się to śmieszne ale nie mam w tej materii żadnego doświadczenia. Pozdro
- ksiezycowka
- Weteran
Chyba wpierw powinieneś sie zastanowić co chcesz robić, ile mozesz z siebie dac itd.
Ja znam ludzi dziennie studiujących i na noce pracujachych przez okrągły tydzień. Znam tez takich co naramalnie pracują pon-pt przy studiach dziennych.
Od tego jakiej pracy chcesz wydaje mi się, że zalezy jak szukac.
Ja znam ludzi dziennie studiujących i na noce pracujachych przez okrągły tydzień. Znam tez takich co naramalnie pracują pon-pt przy studiach dziennych.
Od tego jakiej pracy chcesz wydaje mi się, że zalezy jak szukac.
Hej. A możesz napisac gdzie i ile godzin pracują? Właściwie to chodzi mi o to, że kogę pracować wszędzie i wystarczyłaby mi ta praca na weekendy bo chciałbym zdobyć jakieś doświadczenie a za rok przenieść się na zaoczne i pracować normalnie. Ale jakbym znalazł pracę normalnie przez tydzień to i ze studiami bym sobie dał radę
Jestem pewnien. Potrzębuje tylko porad od czego zacząć gdzie się pytać, gdzie szukać... bo w tej materii jestem leszczem
Dodam że pasowałaby mi właśnie robota wieczorami żeby mieć do popołudnia wolne 

- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran