czego to sie nie zrobi dla kobiet ...?
............ pewnie i jest cos czego by sie nie zrobiło.. pamietajmy w końcu o granicy...
Moderator: modTeam
blacknessie pisze:To Ty chcesz żeby życie bolało tak jak maksymalne ściśnięcie jaj?
FireBird pisze:w sercu jest tylko jedno miejsce...
FireBird pisze:pod czas rozmowy powiedziała mi zę ona chyba musi isę przekonac że znim go nic nie czeka, że musi na własnej skórze się o tym dowiedzieć i utwierdzić w przekonaniach..
Wstreciucha pisze:FireBird pisze:w sercu jest tylko jedno miejsce...
jest go tam mnostwo.
Wstreciucha pisze:FireBird pisze:pod czas rozmowy powiedziała mi zę ona chyba musi isę przekonac że znim go nic nie czeka, że musi na własnej skórze się o tym dowiedzieć i utwierdzić w przekonaniach..
Masz dobry zamysl, tylko znow droge zla wybrales. Bledem jest ze sadzisz, iz Ty masz gorzej niz inni i ze tak musi byc , uprzedzasz fakty i jakbys nie mial w zyciu, tak zawsze bedzie Ci sie wydawalo ze "pod gorke".
dziwie sie , iz marnujesz czas dla kogos takiego. Zadajesz sie z emocjonalnymi masochistami i sam nim sie stales![]()
Filozofujesz ponad miare, komplikujesz , i do tego wydaje Ci sie ze jak wymarzesz wspomnienia to bedzie Ci latwiej. Przeszlosc tworzy nasza wiedze, to doswiadczenia o ktore jestesmy madrzejsi, po co je resetowac. "Zahira" zes sie naczytal czy jak
FireBird pisze:Wiadomo ze łatwiej sie widzi - minusy, porażki i błędy niż przeciwieństwa tych wątków - są bardziej widoczne - opisuje te fakty bo chce je rozwiązać przecierz nie chce naprawić moich sukcesów
FireBird pisze:ja próbuje jej otworzyć oczy...
FireBird pisze:juz wiesz dlaczego to robie.
FireBird pisze:podkreślam KAŻDY
FireBird pisze:Nie wiem o jakie wspomnienia Ci chodziło?
FireBird pisze:uczę sie na własnych błedach a to co boli zasłaniam, wymazuje
Wstreciucha pisze:po co , to jej wybor, swiadomy. Widzisz ze kobieta z ktora chcesz byc, umartwia sie na sile, na swoje zyczenie. Zrozum ze ona nie stoi przed zadnym wyborem, ona juz wybrala i to jego . Nie jestes nawet alternatywa dla niej. A rozowe okulary o jakich wspominasz w aspekcie milosci, to TY nosisz , bo tak sie w nia zapatrzyles, ze nie dostrzegasz jakie to zalosne
Wstreciucha pisze:FireBird pisze:juz wiesz dlaczego to robie.
wiem. I dla mnie to nonsens.
Wstreciucha pisze:FireBird pisze:podkreślam KAŻDY
to nie podkreslaj, bo i mnie zaliczasz do tej grupy, a ja staram sie byc niezalezna
FireBird pisze:Nie wiem o jakie wspomnienia Ci chodziło?
FireBird pisze:uczę sie na własnych błedach a to co boli zasłaniam, wymazuje
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 337 gości