Jak pocieszyć mężczyznę?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Alicja

Jak pocieszyć mężczyznę?

Postautor: Alicja » 26 mar 2004, 17:04

Mariusz podjął ciekawy temay, Ja natomiast chciałabym się dowiedzieć jak to działa w drugą stronę. Jak pocieszyć mężczyznę? ;) Ciekawa jestem zarówno męskich jak i damskich głosów. Proszę o zabranie głosu. :)
Awatar użytkownika
Bobi
Bywalec
Bywalec
Postautor: Bobi » 26 mar 2004, 17:18

Myśle ze bliskość tej drugiej osoby jest bardzo ważna. Jak pocieszyć mężczyznę? Przytulić go i pogadać o problemie, wsumie to podobnie jak u kobiet.:)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 26 mar 2004, 17:23

Dokładnie tak jak napisane , tylko ze trzeba sie jescze bardziej starać !!!Kobiete , jak sie je zna , jest łatwiej pocieszyć !!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 26 mar 2004, 18:15

Bobi pisze:Myśle ze bliskość tej drugiej osoby jest bardzo ważna. Jak pocieszyć mężczyznę? Przytulić go i pogadać o problemie, wsumie to podobnie jak u kobiet.:)

A jeśli się jest daleko i jest się na stopie koleżeńskiej...? Jak pocieszyć zdołowanego kumpla?
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 26 mar 2004, 18:22

Z własnego dowiadczenia powiem tak: u mojego chłopaka od razu widze ze cos jest nie tak i po prostu staram sie aby mi powiedział co sie stało.jezeli mi powie(99% przypadków) to juz jest mu lzej :) oczywyscie jest jeszcze ten 1% ten dotyczy pracy i w takich wypadkach jest mi go trudno pocieszyc a najlpeszy sposób to po prostu bycie bez nadmiernego gadania!! wystrczy przytulic i powiedziec ze nie ma sie martwic ze jestem przy nim i wierze ze bedzie OK.
p.s jezeli nie ma bardzo złego humoru a jedynie małą dolinke mozna pogiglac ;)
Awatar użytkownika
Bobi
Bywalec
Bywalec
Postautor: Bobi » 26 mar 2004, 19:50

A jeśli się jest daleko i jest się na stopie koleżeńskiej...? Jak pocieszyć zdołowanego kumpla?

Wtedy można porozmawiać o problemie, rozmowa duzo pomaga.
Awatar użytkownika
Meliana
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Meliana » 27 mar 2004, 00:15

Kobiete , jak sie je zna , jest łatwiej pocieszyć !![/quote]

Czyżbyś był ekspertem w kobiecych sprawach?
What can you see
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
Awatar użytkownika
Meliana
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Meliana » 27 mar 2004, 00:17

Ale szczeże mówiąc wydaje mi się, że mężczyzne można czybciej i łatwiej jest pocieszyć
What can you see

on the horizon?

Why do the white gulls call?

Across the sea

a pale moon rises

The ships have come to carry you home.
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 27 mar 2004, 03:14

Moim skromnym zdaniem faceta często trzeba po prostu zostawic w spokoju (w związku), dac mu oparcie w tym sensie, zeby dac mu odczuc, iz zawsze moze przyjsc i sie wygadać. Jak sam przemysli swoj problem, predzej czy pozniej wylazi z jaskini i szuka swej samicy :D Jak widzimy, ze cos nie tak - nie nalegac - "No powiedz Zdzichu cos taki zmierzły, no weź, bo ze zmartwienia nie utrzymam moczu"..itd. :)
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 27 mar 2004, 08:55

dokładnie
popieram gracje. nie nalezy nalegac zeby mowil co sie stalo itd. kiedy on poukłada sobie wszytsko w głowie to bedzie weidzial czy ma ochote pogadac. Moj zawsze wie ze moze to zrobic - i to jest chyba najlepsze.

aha i słówko do melanii - tak na przyszlosc to w tzw" regulaminie" foum ztworzonym przez Mavericka byla mowa o nie pisaniu prau postow pod rzad a uzywaniu przycisku "edytuj" obok swojego posta. Mowie bo zauwazylam ze zdazylo Ci sie to juz pare razy a to sie zle czyta :) pozadrawiam
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 mar 2004, 09:48

gracja pisze:Moim skromnym zdaniem faceta często trzeba po prostu zostawic w spokoju (w związku), dac mu oparcie w tym sensie, zeby dac mu odczuc, iz zawsze moze przyjsc i sie wygadać. Jak sam przemysli swoj problem, predzej czy pozniej wylazi z jaskini i szuka swej samicy :D Jak widzimy, ze cos nie tak - nie nalegac - "No powiedz Zdzichu cos taki zmierzły, no weź, bo ze zmartwienia nie utrzymam moczu"..itd. :)

OOOOOOOOOooooooo! NO PROSZE ! JESTEM POD WRAZENIEM . PODAJ MI JESZCZE TYLKO JAKI JESTES ZNAK ZODIAKU ! albo jakiego jest Twój facet , skoro masz takie zdanie !
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 29 mar 2004, 12:58

Wszystko fajnie. Mówicie o pociesznaiu faceta. Jednak nie każdy facet ma kogoś, kto mógłbu go pocieszyć (np Ja. :554: ) To dopiero jest nieciekawa sprawa. Mnie jednak często pomaga rozmowa o moim problemi z przyjciołmi. Jednak bardzo często brakuje tego, by ktos przytulił;)...
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 29 mar 2004, 15:25

uważam ze konkretna rozmowa jest dobra na wszytskie smutki. no chyba że jak napisały dziewczyny, facet nie chce rozmawiać, wtedy zostawic go w spokoju. sam przyjdzie ;)
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 31 mar 2004, 22:39

krzys pisze:
gracja pisze:Moim skromnym zdaniem faceta często trzeba po prostu zostawic w spokoju (w związku), dac mu oparcie w tym sensie, zeby dac mu odczuc, iz zawsze moze przyjsc i sie wygadać. Jak sam przemysli swoj problem, predzej czy pozniej wylazi z jaskini i szuka swej samicy :D Jak widzimy, ze cos nie tak - nie nalegac - "No powiedz Zdzichu cos taki zmierzły, no weź, bo ze zmartwienia nie utrzymam moczu"..itd. :)

OOOOOOOOOooooooo! NO PROSZE ! JESTEM POD WRAZENIEM . PODAJ MI JESZCZE TYLKO JAKI JESTES ZNAK ZODIAKU ! albo jakiego jest Twój facet , skoro masz takie zdanie !

krzysiu, moze blizej zdefiniowac swoja prosbe? nie wiem czy mam wyczuwac sarkazm czy poparcie?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 31 mar 2004, 22:43

Jak najbardziej poparcie !!!! ciekawi mnie tylko jakiego znaku zodiaku jesteś , i jakiego Twoj partner !
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 01 kwie 2004, 18:32

krzys pisze:Jak najbardziej poparcie !!!! ciekawi mnie tylko jakiego znaku zodiaku jesteś , i jakiego Twoj partner !

ja waga, on lew :)
statystyki prowadzisz, czy astrologia się interesujesz? :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 kwie 2004, 18:55

raczej to drugie 1 :) ale zgadłem ! stawiałem co do ciebie na Wagę , barana , skorpiona , pomyliłem sie co do twego faceta natomiast , moze za szybko zadałem to pytanie !
Ale do reszty czytających :
pamietajcie najlepsze kobiety to spod znaku .(nie koniecznie w tej kolejnosci )
Waga ,Baran , skorpion , koziorozec . mam to sprawdzone od niemal 23 lat ;) i są też najlepszymi kochankami , pewnie wyjatki sie zdazaja ale zadko .... ;)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 01 kwie 2004, 20:22

pamietajcie najlepsze kobiety to spod znaku .(nie koniecznie w tej kolejnosci )
Waga ,Baran , skorpion , koziorozec . mam to sprawdzone od niemal 23 lat i są też najlepszymi kochankami , pewnie wyjatki sie zdazaja ale zadko ....
Nie zaznaczyles Krzys ze najlepsze dla Ciebie! Dla kogos innego dobra bedzie inna.
A teraz odsylam na temat astrologii do nowego topicu:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... 4dc2#11421
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 01 kwie 2004, 21:22

Własnie ze nie ! nie dla mnie tylko dla wszystkich o nie małym temperamencie a i to nie wszystko bo składa sie na to wiele czynników !! nie znajdziesz bowiem lepszek kochanki tak jak to napisałem .Oczywiscie nalezy tu powiedzieć, ze to nie reguła ! i tak powiedzmy, ze na 10 baranów czy skorpionow niezadowoleni bedziecie z jednej z tych (rozumiecie ??) a np na 10 blizniaków czy ryb niezadowoleni bedziecie z 8 - miu !ale zawsze razem mozna sie podszkolić !! :P
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 01 kwie 2004, 22:55

no, no - zwykle staram sie byc obiektywna, ale tym razem oddam hołd KrzysiowI :D
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 02 kwie 2004, 00:40

Nie no sorry, ale nie mozna mowic jaki ktos jest w lozku po tym kiedy sie urodzil! To by oznaczalo, szufladkowanie ludzi od dnia ich narodzin... w ogóle to ja nie wierze w horoskopy. A poza tym czemu Krzys nie wspomniales nic o znakach zodiaku facetow - dobrych kochankow? Czyzby kazdy byl dobry, a to tylko kobieta sie okazywala do d***?
Anna
Bywalec
Bywalec
Postautor: Anna » 04 kwie 2004, 19:50

Bobi pisze:Myśle ze bliskość tej drugiej osoby jest bardzo ważna. Jak pocieszyć mężczyznę? Przytulić go i pogadać o problemie, wsumie to podobnie jak u kobiet.:)

Dobrym slowem i szczera rozmowa......to podstawa
sallvadore
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: sallvadore » 04 kwie 2004, 20:13

No właśnie może coś o znakach zodiaku facetów?
Ale popieram Krzyśka- sam mialem kilka dziewczyn i najlepiej wspomnaim wagi i koziorożce (ta ostatnia to była moją najwiekszą miłoscią) A teraz jestem także z kobietą spod znaku "kozy". Coś w tym jest:)))
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 04 kwie 2004, 22:36

A teraz jestem także z kobietą spod znaku "kozy".

Pierwsze słysze by istniał taki znak zodiaku. Może chodzi o koziorożca, albo barana??
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 kwie 2004, 23:42

mariusz pisze:
A teraz jestem także z kobietą spod znaku "kozy".

Pierwsze słysze by istniał taki znak zodiaku. Może chodzi o koziorożca, albo barana??

Mariusz nie udawaj glupszego niz ustawa przewiduje :) Przeciez z posta Salvadore wywnioskowac idzie ze o koziorozca chodzi ;)
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 05 kwie 2004, 07:43

Mariusz nie udawaj glupszego niz ustawa przewiduje :) Przeciez z posta Salvadore wywnioskowac idzie ze o koziorozca chodzi ;)

Jasne....
Nigdy nie słyszałem, aby ktoś odmieniał znaki przez rodzaje! Pozatym napisałem w moim poscie: "Może chodzi o koziorożca" Każdy logicznie myślączy człowiek skapuje o co chodzi. A ty sie czepiasz i szukasz dziury w całym!!

:564:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 kwie 2004, 09:38

Ni ma czegos takiego jak ktoś jest do D.... ! albowiem wszystko przychodzi z czasem ,i mozna na wzajem sobie dogodzić , ale to wymaga czasu i rozmów , poza tym kazda kobieta jest taka w łózku , jaki jest jej kochanek !! i odwrotnie , a te powiedzenia sie biorą z tego, ze ktos idzie pierwszy raz do łózka z kimś, im nie wychodzi , a potem gadają głupoty !Trzeba znac ta druga strone , jej potrzeby itd, by było dobrze , a skoro sie nie zna to jest do dupy ,ale za 3 cim razem może być fantastycznie !
to odnosnie wypowiedzi powyzszej Maverika , ale nieudało mi sie zrobic tak by to tu zacytować ! po prostu mi to nie działa i jestw małopowiedziane censored.....!! :565:
Ale niektóre Panie , są po prostu inne w te klocki , ale jak nie spróbujecie to nie bedziecie wiedzieć o co chodzi i to są własnie te znaki (najczesciej ) :D

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”