Ciekawa jestem zarówno męskich jak i damskich głosów. Proszę o zabranie głosu. Jak pocieszyć mężczyznę?
Moderator: modTeam
-
Alicja
Jak pocieszyć mężczyznę?
Mariusz podjął ciekawy temay, Ja natomiast chciałabym się dowiedzieć jak to działa w drugą stronę. Jak pocieszyć mężczyznę?
Ciekawa jestem zarówno męskich jak i damskich głosów. Proszę o zabranie głosu. 
Ciekawa jestem zarówno męskich jak i damskich głosów. Proszę o zabranie głosu. Z własnego dowiadczenia powiem tak: u mojego chłopaka od razu widze ze cos jest nie tak i po prostu staram sie aby mi powiedział co sie stało.jezeli mi powie(99% przypadków) to juz jest mu lzej
oczywyscie jest jeszcze ten 1% ten dotyczy pracy i w takich wypadkach jest mi go trudno pocieszyc a najlpeszy sposób to po prostu bycie bez nadmiernego gadania!! wystrczy przytulic i powiedziec ze nie ma sie martwic ze jestem przy nim i wierze ze bedzie OK.
p.s jezeli nie ma bardzo złego humoru a jedynie małą dolinke mozna pogiglac
p.s jezeli nie ma bardzo złego humoru a jedynie małą dolinke mozna pogiglac

Moim skromnym zdaniem faceta często trzeba po prostu zostawic w spokoju (w związku), dac mu oparcie w tym sensie, zeby dac mu odczuc, iz zawsze moze przyjsc i sie wygadać. Jak sam przemysli swoj problem, predzej czy pozniej wylazi z jaskini i szuka swej samicy
Jak widzimy, ze cos nie tak - nie nalegac - "No powiedz Zdzichu cos taki zmierzły, no weź, bo ze zmartwienia nie utrzymam moczu"..itd. 
dokładnie
popieram gracje. nie nalezy nalegac zeby mowil co sie stalo itd. kiedy on poukłada sobie wszytsko w głowie to bedzie weidzial czy ma ochote pogadac. Moj zawsze wie ze moze to zrobic - i to jest chyba najlepsze.
aha i słówko do melanii - tak na przyszlosc to w tzw" regulaminie" foum ztworzonym przez Mavericka byla mowa o nie pisaniu prau postow pod rzad a uzywaniu przycisku "edytuj" obok swojego posta. Mowie bo zauwazylam ze zdazylo Ci sie to juz pare razy a to sie zle czyta
pozadrawiam
popieram gracje. nie nalezy nalegac zeby mowil co sie stalo itd. kiedy on poukłada sobie wszytsko w głowie to bedzie weidzial czy ma ochote pogadac. Moj zawsze wie ze moze to zrobic - i to jest chyba najlepsze.
aha i słówko do melanii - tak na przyszlosc to w tzw" regulaminie" foum ztworzonym przez Mavericka byla mowa o nie pisaniu prau postow pod rzad a uzywaniu przycisku "edytuj" obok swojego posta. Mowie bo zauwazylam ze zdazylo Ci sie to juz pare razy a to sie zle czyta
gracja pisze:Moim skromnym zdaniem faceta często trzeba po prostu zostawic w spokoju (w związku), dac mu oparcie w tym sensie, zeby dac mu odczuc, iz zawsze moze przyjsc i sie wygadać. Jak sam przemysli swoj problem, predzej czy pozniej wylazi z jaskini i szuka swej samicyJak widzimy, ze cos nie tak - nie nalegac - "No powiedz Zdzichu cos taki zmierzły, no weź, bo ze zmartwienia nie utrzymam moczu"..itd.
OOOOOOOOOooooooo! NO PROSZE ! JESTEM POD WRAZENIEM . PODAJ MI JESZCZE TYLKO JAKI JESTES ZNAK ZODIAKU ! albo jakiego jest Twój facet , skoro masz takie zdanie !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
krzys pisze:gracja pisze:Moim skromnym zdaniem faceta często trzeba po prostu zostawic w spokoju (w związku), dac mu oparcie w tym sensie, zeby dac mu odczuc, iz zawsze moze przyjsc i sie wygadać. Jak sam przemysli swoj problem, predzej czy pozniej wylazi z jaskini i szuka swej samicyJak widzimy, ze cos nie tak - nie nalegac - "No powiedz Zdzichu cos taki zmierzły, no weź, bo ze zmartwienia nie utrzymam moczu"..itd.
OOOOOOOOOooooooo! NO PROSZE ! JESTEM POD WRAZENIEM . PODAJ MI JESZCZE TYLKO JAKI JESTES ZNAK ZODIAKU ! albo jakiego jest Twój facet , skoro masz takie zdanie !
krzysiu, moze blizej zdefiniowac swoja prosbe? nie wiem czy mam wyczuwac sarkazm czy poparcie?
raczej to drugie 1
ale zgadłem ! stawiałem co do ciebie na Wagę , barana , skorpiona , pomyliłem sie co do twego faceta natomiast , moze za szybko zadałem to pytanie !
Ale do reszty czytających :
pamietajcie najlepsze kobiety to spod znaku .(nie koniecznie w tej kolejnosci )
Waga ,Baran , skorpion , koziorozec . mam to sprawdzone od niemal 23 lat
i są też najlepszymi kochankami , pewnie wyjatki sie zdazaja ale zadko .... 
Ale do reszty czytających :
pamietajcie najlepsze kobiety to spod znaku .(nie koniecznie w tej kolejnosci )
Waga ,Baran , skorpion , koziorozec . mam to sprawdzone od niemal 23 lat
i są też najlepszymi kochankami , pewnie wyjatki sie zdazaja ale zadko .... 
Nie zaznaczyles Krzys ze najlepsze dla Ciebie! Dla kogos innego dobra bedzie inna.pamietajcie najlepsze kobiety to spod znaku .(nie koniecznie w tej kolejnosci )
Waga ,Baran , skorpion , koziorozec . mam to sprawdzone od niemal 23 lat i są też najlepszymi kochankami , pewnie wyjatki sie zdazaja ale zadko ....
A teraz odsylam na temat astrologii do nowego topicu:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... 4dc2#11421
Własnie ze nie ! nie dla mnie tylko dla wszystkich o nie małym temperamencie a i to nie wszystko bo składa sie na to wiele czynników
nie znajdziesz bowiem lepszek kochanki tak jak to napisałem .Oczywiscie nalezy tu powiedzieć, ze to nie reguła ! i tak powiedzmy, ze na 10 baranów czy skorpionow niezadowoleni bedziecie z jednej z tych (rozumiecie
) a np na 10 blizniaków czy ryb niezadowoleni bedziecie z 8 - miu !ale zawsze razem mozna sie podszkolić !! 
nie znajdziesz bowiem lepszek kochanki tak jak to napisałem .Oczywiscie nalezy tu powiedzieć, ze to nie reguła ! i tak powiedzmy, ze na 10 baranów czy skorpionow niezadowoleni bedziecie z jednej z tych (rozumiecie poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Nie no sorry, ale nie mozna mowic jaki ktos jest w lozku po tym kiedy sie urodzil! To by oznaczalo, szufladkowanie ludzi od dnia ich narodzin... w ogóle to ja nie wierze w horoskopy. A poza tym czemu Krzys nie wspomniales nic o znakach zodiaku facetow - dobrych kochankow? Czyzby kazdy byl dobry, a to tylko kobieta sie okazywala do d***?
-
sallvadore
- Uzależniony

Mariusz nie udawaj glupszego niz ustawa przewidujePrzeciez z posta Salvadore wywnioskowac idzie ze o koziorozca chodzi
Jasne....
Nigdy nie słyszałem, aby ktoś odmieniał znaki przez rodzaje! Pozatym napisałem w moim poscie: "Może chodzi o koziorożca" Każdy logicznie myślączy człowiek skapuje o co chodzi. A ty sie czepiasz i szukasz dziury w całym!!
:564:
Ni ma czegos takiego jak ktoś jest do D.... ! albowiem wszystko przychodzi z czasem ,i mozna na wzajem sobie dogodzić , ale to wymaga czasu i rozmów , poza tym kazda kobieta jest taka w łózku , jaki jest jej kochanek !! i odwrotnie , a te powiedzenia sie biorą z tego, ze ktos idzie pierwszy raz do łózka z kimś, im nie wychodzi , a potem gadają głupoty !Trzeba znac ta druga strone , jej potrzeby itd, by było dobrze , a skoro sie nie zna to jest do dupy ,ale za 3 cim razem może być fantastycznie !
to odnosnie wypowiedzi powyzszej Maverika , ale nieudało mi sie zrobic tak by to tu zacytować ! po prostu mi to nie działa i jestw małopowiedziane censored.....
:565:
Ale niektóre Panie , są po prostu inne w te klocki , ale jak nie spróbujecie to nie bedziecie wiedzieć o co chodzi i to są własnie te znaki (najczesciej )
to odnosnie wypowiedzi powyzszej Maverika , ale nieudało mi sie zrobic tak by to tu zacytować ! po prostu mi to nie działa i jestw małopowiedziane censored.....
:565:Ale niektóre Panie , są po prostu inne w te klocki , ale jak nie spróbujecie to nie bedziecie wiedzieć o co chodzi i to są własnie te znaki (najczesciej )
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”