różnica wieku
Moderator: modTeam
różnica wieku
Co sądzicie o uprawianiu sexu z osobą dużo starszą, lub dużo młodszą. Wykluczam oczywiście dolną granicę wieku poniżej 17 lat. Mój temat nie ma nic wspólnego z propagowaniem dewiacji
Miałam zawsze psychiczna blokadę - wiek niższy od mojego = stanowcze NIE! Tacy faceci zostawali moimi bliskimi przyjaciółmi, jak podrywali dawałam im do zrozumienia że nie tędy droga. Wiem, że to przez to, że mam młodszego brata - po prostu od razu stawało mi przed oczami porównanie do niego :\
Natomiast zawsze mnie ciągneli starsi faceci - i tu juz dużo mówić nie trzeba
Natomiast zawsze mnie ciągneli starsi faceci - i tu juz dużo mówić nie trzeba

i ciągle zatracam się w tym bagnie...
Rafał K pisze:Co sądzicie o uprawianiu sexu z osobą dużo starszą, lub dużo młodszą. Wykluczam oczywiście dolną granicę wieku poniżej 17 lat. Mój temat nie ma nic wspólnego z propagowaniem dewiacji
Co masz na myśli mówiąc "dużo starsza, dużo młodsza"? Nie miałbym oporów jeśli chodzi o czysty, niezobowiązujący seks z kobietą czterdziestoletnią lub 17-letnią, jeśli tylko byłyby atrakcyjne. Mówię tu o samym seksie, związki takie, przynajmniej w obecnym stanie mojego zwichrowanego umysłu, wykluczam. Chociaż... nieraz życie nas samych zaskakuje a wtedy - kto wie...?
- unlucky_sink
- Maniak
heh jeszcze niedawno spotykałam się z kimś starszym o 14lat- do seksu nie doszło ale było blisko
ale za to różne inne przyjemne chwile przeżyłam z tą osobą...ehh.. <browar>
[ Dodano: 2005-06-15, 20:19 ]
racja:) pozdrawiam <browar>
[ Dodano: 2005-06-15, 20:19 ]
saviour pisze:Chociaż... nieraz życie nas samych zaskakuje a wtedy - kto wie...?
racja:) pozdrawiam <browar>
unlucky_sink pisze:ja nie widzę przeszkód usmiech heh jeszcze niedawno spotykałam się z kimś starszym o 14lat- do seksu nie doszło ale było blisko usmiech ale za to różne inne przyjemne chwile przeżyłam z tą osobą...ehh.. browar!!
No tak, wszystko to sprawa indywidualna. Najważniejsze, żeby ludzie wiedzieli że chcą w życiu tego samego. Wtedy wiek przestaje mieć jakieś ogromne znaczenie.
- unlucky_sink
- Maniak
saviour pisze:Najważniejsze, żeby ludzie wiedzieli że chcą w życiu tego samego. Wtedy wiek przestaje mieć jakieś ogromne znaczenie.
tak, ale czasami bywa tak, że ludzie nie mówią otwarcie czego chcą od życia, od drugiej osoby...kręcą... co za ludzie...
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
- unlucky_sink
- Maniak
Ja jakoś nie widzę problemu żeby być z kimś starszym...zawsze jakoś starsi mnie pociągali nie mówię o 60 latkach ale taki 30 paro latek jest oki...jeszcze jak jest nieźle utrzymany...byłam kiedyś z facetem około 20 lat starszym i było naprawde fajnie ...
Prawdziwego mężczyznę poznajemy po tym, jak kończy, nie jak zaczyna....
- unlucky_sink
- Maniak
Ja jakoś nie widzę problemu żeby być z kimś starszym...zawsze jakoś starsi mnie pociągali nie mówię o 60 latkach ale taki 30 paro latek jest oki...jeszcze jak jest nieźle utrzymany...byłam kiedyś z facetem około 20 lat starszym i było naprawde fajnie ...
mój tata jest troche po 30tce i jest wolny

- ksiezycowka
- Weteran
unlucky_sink pisze:Ja jakoś nie widzę problemu żeby być z kimś starszym...zawsze jakoś starsi mnie pociągali nie mówię o 60 latkach ale taki 30 paro latek jest oki...jeszcze jak jest nieźle utrzymany...byłam kiedyś z facetem około 20 lat starszym i było naprawde fajnie ...
mój tata jest troche po 30tce i jest wolnystan-bardzo dobry
To propozycja
- unlucky_sink
- Maniak
anitka24 pisze:unlucky_sink pisze:Ja jakoś nie widzę problemu żeby być z kimś starszym...zawsze jakoś starsi mnie pociągali nie mówię o 60 latkach ale taki 30 paro latek jest oki...jeszcze jak jest nieźle utrzymany...byłam kiedyś z facetem około 20 lat starszym i było naprawde fajnie ...
To propozycjazastanów się czy chcesz taką macochę
hehe kto wie
[ Dodano: 2005-06-15, 22:54 ]
może taki topik otworze: "szukam koobiety dla mojego przystojnego, inteligentnego i kochanego ojca
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
unlucky_sink pisze:anitka24 pisze:unlucky_sink pisze:Ja jakoś nie widzę problemu żeby być z kimś starszym...zawsze jakoś starsi mnie pociągali nie mówię o 60 latkach ale taki 30 paro latek jest oki...jeszcze jak jest nieźle utrzymany...byłam kiedyś z facetem około 20 lat starszym i było naprawde fajnie ...
To propozycjazastanów się czy chcesz taką macochę
hehe kto wieto nie chodzi o to co ja bym chciała tylko o mojego tatusia i jego szczeście
![]()
[ Dodano: 2005-06-15, 22:54 ]
może taki topik otworze: "szukam koobiety dla mojego przystojnego, inteligentnego i kochanego ojca"
wiesz sam temat nie wystarczy pasowałoby zdjęcie dodać chętnie zobacze jak wygląda
- unlucky_sink
- Maniak
anitka24 pisze:wiesz sam temat nie wystarczy pasowałoby zdjęcie dodać chętnie zobacze jak wygląda usmiech browar!!
kurcze:) musze zeskanować jego fotki bo nie mam ani jednej

"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
unlucky_sink pisze:kurcze:) musze zeskanować jego fotki bo nie mam ani jednej ma długie włosy 38lat czyli troche po 30tce no i co tu dużo mówić-przystojniak- ja go ubieram tzn ciuchy mu kupuje, więc jakoś wyglada hehe
faktycznie troche...ale jak ty go ubierasz to chyba musi być dobrze <aniolek2>
- unlucky_sink
- Maniak
anitka24 pisze:ale jak ty go ubierasz to chyba musi być dobrze
chyba jest jak dziewczyny po 18lat si za nim uganiają
unlucky_sink pisze:chyba jest jak dziewczyny po 18lat sie za nim uganiają
wiesz ja tez zawsze miałam słabość jak byłam młodsza do starszych facetów...zresztą chyba dalej mam tylko teraz wszyscy starsi mają żony a to już problemy <boje_sie>
- unlucky_sink
- Maniak
anitka24 pisze:wiesz ja tez zawsze miałam słabość jak byłam młodsza do starszych facetów...zresztą chyba dalej mam tylko teraz wszyscy starsi mają żony a to już problemy <boje_sie>
ja też mam słabość do starszego faceta-narazie jednego
Nie wszyscy starsi mają żony-znarazłam paru godych uwagi na sympatii
- unlucky_sink
- Maniak
ci godni na sympatii nie do końca są kandydatami na stały związek niestety
hehe- no to niestety prawda
Ja ogólnie rozumiem, że kobietom potrzeba starszych facetów. Ale żeby tak o 5 lat wzwyż, to to juz jest patologia. Początkowo -do 20 lat -wiadomo że dziewczyny są dojrzalsze od chłopaków, ale potem to sie wszystko wyrównuje. Moze wlasnie dlatego lubią nieco od siebie starszych, ktorzy bedą mogli im zaimponować intelektualnie itp.
No a w druga stronę, to ja np nie wyobrazam sobie być z 30 latką:) Ona tak doświadczona, a ja...
No chyba, że pod tym wzgledem na dziewice bym trafil <aniolek2> ale z drugiej strony różnica w psychice bedzie spora 
No a w druga stronę, to ja np nie wyobrazam sobie być z 30 latką:) Ona tak doświadczona, a ja...
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- unlucky_sink
- Maniak
cubasa pisze:ale z drugiej strony różnica w psychice bedzie spora usmiech
a skąd wiesz na jaką byś trafił-może byłaby zacofana bardzo
- unlucky_sink
- Maniak
anitka24 pisze:ja nigdy sobie nie wyobrażałam być z kimśmłodszym nawet o rok i chyba już tak zostanie...
to chyba masz jakąś bariere psychiczną Anitko
[ Dodano: 2005-06-16, 23:11 ]
żartowałam oczywiście-wiek nie ma znaczenia
[ Dodano: 2005-06-16, 23:11 ]
nie ma znaczenia jesli w gre wchodzą uczucia

[ Dodano: 2005-06-16, 23:12 ]
no ale oczywiście są wyjątki

hehe Boże czy wszyscy myślą że doświadczenie życiowe=inteligencji
Nie koniecznie o to mi chodzilo...taka kobietka ma o wiele wieksze doswiadczenie zyciowe przez co na wiele spraw patrzy nieco z innej strony. O inteligencji to ja tutakj nie mowie, bo to wiadomo, rzecz wrodzona, albo sie ja ma albo sie nie ma
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- unlucky_sink
- Maniak