różnica wieku

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Rafał K
Początkujący
Początkujący
różnica wieku

Postautor: Rafał K » 15 cze 2005, 15:06

Co sądzicie o uprawianiu sexu z osobą dużo starszą, lub dużo młodszą. Wykluczam oczywiście dolną granicę wieku poniżej 17 lat. Mój temat nie ma nic wspólnego z propagowaniem dewiacji
Awatar użytkownika
Robaczek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Robaczek » 15 cze 2005, 18:09

Miałam zawsze psychiczna blokadę - wiek niższy od mojego = stanowcze NIE! Tacy faceci zostawali moimi bliskimi przyjaciółmi, jak podrywali dawałam im do zrozumienia że nie tędy droga. Wiem, że to przez to, że mam młodszego brata - po prostu od razu stawało mi przed oczami porównanie do niego :\

Natomiast zawsze mnie ciągneli starsi faceci - i tu juz dużo mówić nie trzeba ;)
i ciągle zatracam się w tym bagnie...
Awatar użytkownika
saviour
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: saviour » 15 cze 2005, 20:12

Rafał K pisze:Co sądzicie o uprawianiu sexu z osobą dużo starszą, lub dużo młodszą. Wykluczam oczywiście dolną granicę wieku poniżej 17 lat. Mój temat nie ma nic wspólnego z propagowaniem dewiacji

Co masz na myśli mówiąc "dużo starsza, dużo młodsza"? Nie miałbym oporów jeśli chodzi o czysty, niezobowiązujący seks z kobietą czterdziestoletnią lub 17-letnią, jeśli tylko byłyby atrakcyjne. Mówię tu o samym seksie, związki takie, przynajmniej w obecnym stanie mojego zwichrowanego umysłu, wykluczam. Chociaż... nieraz życie nas samych zaskakuje a wtedy - kto wie...?
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 15 cze 2005, 20:16

ja nie widzę przeszkód :) heh jeszcze niedawno spotykałam się z kimś starszym o 14lat- do seksu nie doszło ale było blisko :) ale za to różne inne przyjemne chwile przeżyłam z tą osobą...ehh.. <browar>

[ Dodano: 2005-06-15, 20:19 ]
saviour pisze:Chociaż... nieraz życie nas samych zaskakuje a wtedy - kto wie...?

racja:) pozdrawiam <browar> :)
Awatar użytkownika
saviour
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: saviour » 15 cze 2005, 20:26

unlucky_sink pisze:ja nie widzę przeszkód usmiech heh jeszcze niedawno spotykałam się z kimś starszym o 14lat- do seksu nie doszło ale było blisko usmiech ale za to różne inne przyjemne chwile przeżyłam z tą osobą...ehh.. browar!!

No tak, wszystko to sprawa indywidualna. Najważniejsze, żeby ludzie wiedzieli że chcą w życiu tego samego. Wtedy wiek przestaje mieć jakieś ogromne znaczenie.
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 15 cze 2005, 20:31

saviour pisze:Najważniejsze, żeby ludzie wiedzieli że chcą w życiu tego samego. Wtedy wiek przestaje mieć jakieś ogromne znaczenie.

tak, ale czasami bywa tak, że ludzie nie mówią otwarcie czego chcą od życia, od drugiej osoby...kręcą... co za ludzie... :/
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
saviour
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: saviour » 15 cze 2005, 20:35

unlucky_sink pisze:tak, ale czasami bywa tak, że ludzie nie mówią otwarcie czego chcą od życia, od drugiej osoby...kręcą... co za ludzie...

Nieraz nie mówią, bo sami nie wiedzą, czego chcą ;P
Awatar użytkownika
BaRAcudor
Początkujący
Początkujący
Postautor: BaRAcudor » 15 cze 2005, 20:59

saviour pisze:
unlucky_sink pisze:tak, ale czasami bywa tak, że ludzie nie mówią otwarcie czego chcą od życia, od drugiej osoby...kręcą... co za ludzie...

Lub niechcą chcieć :)
BaRAcudor
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 15 cze 2005, 21:01

BaRAcudor pisze:
saviour pisze:

Lub niechcą chcieć :)

no właśnie...predzej to...
Awatar użytkownika
anitka24
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: anitka24 » 15 cze 2005, 21:22

Ja jakoś nie widzę problemu żeby być z kimś starszym...zawsze jakoś starsi mnie pociągali nie mówię o 60 latkach ale taki 30 paro latek jest oki...jeszcze jak jest nieźle utrzymany...byłam kiedyś z facetem około 20 lat starszym i było naprawde fajnie ...
Prawdziwego mężczyznę poznajemy po tym, jak kończy, nie jak zaczyna....
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 15 cze 2005, 21:32

Ja jakoś nie widzę problemu żeby być z kimś starszym...zawsze jakoś starsi mnie pociągali nie mówię o 60 latkach ale taki 30 paro latek jest oki...jeszcze jak jest nieźle utrzymany...byłam kiedyś z facetem około 20 lat starszym i było naprawde fajnie ...

mój tata jest troche po 30tce i jest wolny :D stan-bardzo dobry ;)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 15 cze 2005, 22:23

Jeśli mi się podoba to czemu nie?
[Oczywiście to ogólene założenie, bo teraz niet - mam Kurka przecież :] ]
Awatar użytkownika
anitka24
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: anitka24 » 15 cze 2005, 22:48

unlucky_sink pisze:

To propozycja :P zastanów się czy chcesz taką macochę :P
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 15 cze 2005, 22:52

anitka24 pisze:
unlucky_sink pisze:

hehe kto wie :) to nie chodzi o to co ja bym chciała tylko o mojego tatusia i jego szczeście :)

[ Dodano: 2005-06-15, 22:54 ]
może taki topik otworze: "szukam koobiety dla mojego przystojnego, inteligentnego i kochanego ojca :] "
Awatar użytkownika
anitka24
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: anitka24 » 16 cze 2005, 20:30

unlucky_sink pisze:
anitka24 pisze:
unlucky_sink pisze:

hehe kto wie :) to nie chodzi o to co ja bym chciała tylko o mojego tatusia i jego szczeście :)

[ Dodano: 2005-06-15, 22:54 ]
może taki topik otworze: "szukam koobiety dla mojego przystojnego, inteligentnego i kochanego ojca :] "

wiesz sam temat nie wystarczy pasowałoby zdjęcie dodać chętnie zobacze jak wygląda :) <browar>
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 16 cze 2005, 20:35

anitka24 pisze:wiesz sam temat nie wystarczy pasowałoby zdjęcie dodać chętnie zobacze jak wygląda usmiech browar!!

kurcze:) musze zeskanować jego fotki bo nie mam ani jednej :/ ma długie włosy :) 38lat ;) czyli troche po 30tce :P no i co tu dużo mówić-przystojniak- ja go ubieram :D tzn ciuchy mu kupuje, więc jakoś wyglada :P hehe
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
anitka24
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: anitka24 » 16 cze 2005, 20:50

unlucky_sink pisze:kurcze:) musze zeskanować jego fotki bo nie mam ani jednej ma długie włosy 38lat czyli troche po 30tce no i co tu dużo mówić-przystojniak- ja go ubieram tzn ciuchy mu kupuje, więc jakoś wyglada hehe

faktycznie troche...ale jak ty go ubierasz to chyba musi być dobrze <aniolek2>
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 16 cze 2005, 20:59

anitka24 pisze:ale jak ty go ubierasz to chyba musi być dobrze

chyba jest jak dziewczyny po 18lat si za nim uganiają :P
Awatar użytkownika
anitka24
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: anitka24 » 16 cze 2005, 21:14

unlucky_sink pisze:chyba jest jak dziewczyny po 18lat sie za nim uganiają :P

wiesz ja tez zawsze miałam słabość jak byłam młodsza do starszych facetów...zresztą chyba dalej mam tylko teraz wszyscy starsi mają żony a to już problemy <boje_sie>
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 16 cze 2005, 21:43

anitka24 pisze:wiesz ja tez zawsze miałam słabość jak byłam młodsza do starszych facetów...zresztą chyba dalej mam tylko teraz wszyscy starsi mają żony a to już problemy <boje_sie>

ja też mam słabość do starszego faceta-narazie jednego :P
Nie wszyscy starsi mają żony-znarazłam paru godych uwagi na sympatii :P
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 16 cze 2005, 22:40

A dla mnie jak na razie to nie wchodziłoby w grę, gdybym była wolna. Mam już pewne zahamowania... i niemiłe skojarzenia, które najlepiej chciałabym wymazać z pamięci.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
anitka24
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: anitka24 » 16 cze 2005, 22:46

unlucky_sink pisze:ja też mam słabość do starszego faceta-narazie jednego
Nie wszyscy starsi mają żony-znarazłam paru godych uwagi na sympatii

ci godni na sympatii nie do końca są kandydatami na stały związek niestety <silacz>
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 16 cze 2005, 22:53

ci godni na sympatii nie do końca są kandydatami na stały związek niestety

hehe- no to niestety prawda :/ ehhh... żeby faceci sami sie pod nogi rzucali to by było :P
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 16 cze 2005, 22:57

Ja ogólnie rozumiem, że kobietom potrzeba starszych facetów. Ale żeby tak o 5 lat wzwyż, to to juz jest patologia. Początkowo -do 20 lat -wiadomo że dziewczyny są dojrzalsze od chłopaków, ale potem to sie wszystko wyrównuje. Moze wlasnie dlatego lubią nieco od siebie starszych, ktorzy bedą mogli im zaimponować intelektualnie itp.

No a w druga stronę, to ja np nie wyobrazam sobie być z 30 latką:) Ona tak doświadczona, a ja... :P No chyba, że pod tym wzgledem na dziewice bym trafil <aniolek2> ale z drugiej strony różnica w psychice bedzie spora :)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 16 cze 2005, 23:00

cubasa pisze:ale z drugiej strony różnica w psychice bedzie spora usmiech

a skąd wiesz na jaką byś trafił-może byłaby zacofana bardzo :P hehe Boże czy wszyscy myślą że doświadczenie życiowe=inteligencji. jaka różnica w psychice?że co, że niby ona inaczej bedzie myślała niż ty? hmm.. no nie wiem..
Awatar użytkownika
anitka24
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: anitka24 » 16 cze 2005, 23:02

ale całkiem inaczej jak jest dziewczyna ze starszym facetem a całkiem inaczej jak facet ze starsza kobietą.... ja nigdy sobie nie wyobrażałam być z kimśmłodszym nawet o rok i chyba już tak zostanie...
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 16 cze 2005, 23:10

anitka24 pisze:ja nigdy sobie nie wyobrażałam być z kimśmłodszym nawet o rok i chyba już tak zostanie...

to chyba masz jakąś bariere psychiczną Anitko :P hehe ja niby też wole starszych facetów ale może jak bede zbliżała sie do 40tki to mi przejdzie i przerzuce sie na młodszych :P

[ Dodano: 2005-06-16, 23:11 ]
żartowałam oczywiście-wiek nie ma znaczenia :D

[ Dodano: 2005-06-16, 23:11 ]
nie ma znaczenia jesli w gre wchodzą uczucia ;)

[ Dodano: 2005-06-16, 23:12 ]
no ale oczywiście są wyjątki ;)
Awatar użytkownika
anitka24
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: anitka24 » 16 cze 2005, 23:16

Ja wiem czy to bariera po prostu młodsi mnie nie pociagają i tak już mam ....mam sporo znajomych ale tylko znajomych...a jeżeli faktycznie pojawi się uczucie to pewnie nie bedzie pytało o wiek... <aniolek2>
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 16 cze 2005, 23:17

hehe Boże czy wszyscy myślą że doświadczenie życiowe=inteligencji

Nie koniecznie o to mi chodzilo...taka kobietka ma o wiele wieksze doswiadczenie zyciowe przez co na wiele spraw patrzy nieco z innej strony. O inteligencji to ja tutakj nie mowie, bo to wiadomo, rzecz wrodzona, albo sie ja ma albo sie nie ma :D <browar>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 16 cze 2005, 23:20

cubasa, <browar>

[ Dodano: 2005-06-16, 23:21 ]
anitka24, <browar>

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”