gosia pisze:Andrew - odpuść sobie, jestes przemądrzały i tyle, a złotymi refleksjami nie tryskasz.
Pogodz sie z tym, ze nie jestes ojcem narodu, jakiego tutaj kreujesz, a raczej jakiego probujesz kreowac
nie Ty pierwsza i nie ostatnia...

Moderator: modTeam
gosia pisze:Andrew - odpuść sobie, jestes przemądrzały i tyle, a złotymi refleksjami nie tryskasz.
Pogodz sie z tym, ze nie jestes ojcem narodu, jakiego tutaj kreujesz, a raczej jakiego probujesz kreowac

gosia pisze:Podpisuje sie pod CharliemPiwko dla ciebie, tylko ciekawe kiedy razem wypijemy?:)
gosia pisze:Andrew - odpuść sobie, jestes przemądrzały i tyle, a złotymi refleksjami nie tryskasz. Pogodz sie z tym, ze nie jestes ojcem narodu, jakiego tutaj kreujesz, a raczej jakiego probujesz kreowac.
Andrew pisze:I tak jestescie w mniejszosci która popiera takie bezsensowne listy jak ten tu przedstawiony !

Ja przynajmniej to za komplement poczytujeAndrew pisze:jestescie siebie warci!

Andrew pisze: Jezeli uwazacie iż pisanie tego typu listów jest lepsze nizli rozmowa w cztery oczy
To Ty uwazasz ze cos jest lepsze, ja mowie, ze sa to dwie RÓŻNE formy komunikacji, nigdzie nie stopniowalem ich wartosci... bo tak jak mowilem jest to bez sensu...charlie81 pisze:Andrew ale pisanie a rozmowa to zupelnie inna forma komunikacji - jedna drugiej nie zastapi... Są ludzie, ktorzy mowia - po co pic np 5 piw, jak mozna wypic 5 kieliszkow wodki, efekt ten sam, a taniej wychodzi i nie musisz co chwila do kibla latac.. ale ja np sie lubie czasem napic piwa a czasem wodki - jedno mi drugiego nie zastapi
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 421 gości