Proszę..pocieszcie, doradźcie...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
_Asica_
Bywalec
Bywalec
Proszę..pocieszcie, doradźcie...

Postautor: _Asica_ » 02 maja 2006, 23:52

No przepraszam,jeśli zaczynam nowy temat chociaż gdzieś wcześniej już być mogło coś podobnego...ale...
Drodzy forumowicze, proszę Was pomóżcie biednej i nieszczęśliwej dziewczynce:'-(. Może jestem za stara na takie problemy, no ale mam i już!
Powiem krótko: narozrabiałam! Od paru dni była delikatnie mówiąc prawdziwą heterą i czepialską się babą <wsciekly> Facet chciał uczucia a ja tylko warczałam...:(! Byłam taaak niedobra dla swojego mężczyzny, że aż mi teraz wstyd! On tego nie wytrzymał (i teraz mu się nie dziwię). Jak tylko do mnie dotarło co się stało ,(tj."o co censored ja mam właściwie pretensje?!") było już za późno...facet uciekł z domu wyklinając mnie. Parę godzin później zadzwonił i oznajmnił,że "swoim zachowaniem spowodowałam,że nie chce mnie widzieć przez następne dni, nie chce żadnego kontaktu". Co więcej powiedział,że musi to sobie wszystko przemyśleć...tj.czy może być dalej ze mną. Był taki wkurzony i stanowczy...
Bardzo się boję,że w taki gówniany sposób straciłam najbliższą mi osobę. To nie jest ot-znajomość. Bardzo go kocham i myślimy(myśleliśmy...;() poważnie o sobie.
Nie wiem co robić...Proszę napiszcie, czy mam się do niego mimo wszystko odezwać, czy mogę go jakoś ugłaskać? Czy może on naprawdę podjąć decyzje o roztaniu...Jak to widzicie? Myślicie,że mu przejdzie i mam po prostu czekać na jakiś znak...czy sama go dać?
Jest mi baaaardzo smutno i chyba przepłaczę całą noc... ;( ;(;(.
...odpowiedzi szukaj..czasu jest tak wiele...
batonik1
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: batonik1 » 02 maja 2006, 23:58

No chyba powinnas go jakas za to przeprosic... tylko zeby nie bylo za pozno...
Ja
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 03 maja 2006, 00:00

Jesli kocha to wroci na 100 %, na pewno da ci szanse, pewnie o to mu chodzi, zebys ty sobie przemyslala, ale nastepnym razem mozesz juz nie dostac kolejnej szansy. A jesli zostawi cie teraz, to pewnie wykorzysta to jako dobra okazje zeby cie zostawic i zastanawial sie juz nad tym wczesniej. Ale ja optymistycznie mysle ze jest to ta pierwsza opcja.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
_Asica_
Bywalec
Bywalec
Postautor: _Asica_ » 03 maja 2006, 00:01

batonik1 pisze:No chyba powinnas go jakas za to przeprosic

Oh...od razu jak tylko znikną przepraszałam smskiem a potem i podczas rozmowy też ;(...czyżby mu mało było?!
batonik1
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: batonik1 » 03 maja 2006, 00:11

Od razu chlopakowi nie przejdzie... Ale wlasnie, jak Cie kocha to na pewno wybaczy :) Moze chce Ci dac teraz po prostu jakas nauczke, ze bylas niedobra.
Ja
Awatar użytkownika
_Asica_
Bywalec
Bywalec
Postautor: _Asica_ » 03 maja 2006, 00:16

batonik1 pisze:jak Cie kocha to na pewno wybaczy

To miłe pocieszenie..dziękuję :)
Cook'Year

Postautor: Cook'Year » 03 maja 2006, 00:34

_Asica_ pisze:Powiem krótko: narozrabiałam! Od paru dni była delikatnie mówiąc prawdziwą heterą i czepialską się babą <wsciekly> Facet chciał uczucia a ja tylko warczałam...:(! Byłam taaak niedobra dla swojego mężczyzny, że aż mi teraz wstyd! On tego nie wytrzymał (i teraz mu się nie dziwię). Jak tylko do mnie dotarło co się stało ,(tj."o co consored ja mam właściwie pretensje?!") było już za późno...facet uciekł z domu wyklinając mnie. Parę godzin później zadzwonił i oznajmnił,że "swoim zachowaniem spowodowałam,że nie chce mnie widzieć przez następne dni, nie chce żadnego kontaktu". Co więcej powiedział,że musi to sobie wszystko przemyśleć...tj.czy może być dalej ze mną. Był taki wkurzony i stanowczy...

Ehhh :( Ja ostatnio też mam jazdę. Już 24 h zero kontaktu a mnie koorwica bierze <wsciekly> Tylko, że w moim przypadku, to kobieta narozrabiała, a wina i tak została zrzucona na mnie. I to za całkowicie coś innego <pijak>

Cały dzień nie mogę usiedzieć, normalnie mi odwala. Telefonów nie odbiera, co do SMSów, to podejrzewam, że wywala bez czytania. Pociąć się idzie :( Pozostaje czekać. Ale kurewsko tego nie rozumiem. Dotychczas wszystko było rozwiązywane dzięki szczerym rozmowom, bez ogrudek. A teraz coś takiego? Fuck!
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 03 maja 2006, 00:37

Cook'Year pisze:co do SMSów, to podejrzewam, że wywala bez czytania

czyta czyta, nie boj sie :]
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Cook'Year

Postautor: Cook'Year » 03 maja 2006, 00:40

TFA pisze:czyta czyta, nie boj sie

Aż mnie ciary przeszły jak to przeczytałem ;) no mam nadzieję, że czyta.
Awatar użytkownika
_Asica_
Bywalec
Bywalec
Postautor: _Asica_ » 03 maja 2006, 00:42

Cook'Year pisze:Ehhh Ja ostatnio też mam jazdę. Już 24 h zero kontaktu a mnie koorwica bierze Tylko, że w moim przypadku, to kobieta narozrabiała, a wina i tak została zrzucona na mnie. I to za całkowicie coś innego

Dobry facet jesteś, bo sie starasz to od razu wyjaśnić! A mój?Nie dał mi nic już powiedzieć...mam tylko czeakć?Ale na co do dziabła?Na to,że powie-Przykro mi,ale juz nie mogę z Tobą być?!
Boże,ale ja cierpię... :(( !
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 maja 2006, 08:19

napisz sms-a przepraszam , i tylko tyle ..i czekaj , nic wiecej nie rób , jak wruci , jzu wiesz co masz zrobić !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
tweetuś_18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: tweetuś_18 » 03 maja 2006, 08:33

Andrew pisze:napisz sms-a przepraszam

możesz jeszcze dodać słówko "kocham", jak jemu na tobie zależy to zrozumie i wróci a jak nie zależy mu to szkoda sobie głowe zawracać bo i tak wcześniej czy później ten zwiazek by sie rozpadł... lepiej wcześniej...
Jednak myśle że wróci, nie ma sie czym przejmowac:] po prostu da ci nauczke żebyś sie tak nie zachowywała nastepnym razem :P
Miłość jest dziką siłą.kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach!
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 03 maja 2006, 09:44

Asica, ile jesteście razem?
Nieźle musiałaś narozrabiać, skoro facet tak zareagował. Ale co możesz zrobić... Daj Mu te kilka dni na zastanowienie. Jeśli zrozumie, że liczy się wypadkowa, a każdy może mieć gorszy dzień, to sobie wyjaśnicie. A Ty na drugi raz troszkę się hamuj. ;)
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
kknd
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kknd » 03 maja 2006, 13:50

Napisz ze przepraszasz i bardzo go kochasz popros o jeszcze jedna szanse i obiecaj poprawe.

Facet powinien na to pujsc
http://aneta.ulotka.biz/ Salon Fryzjerski Aneta W Olsztynie
Awatar użytkownika
Anja
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Anja » 03 maja 2006, 14:03

EEE tam... smsy mogą nie podziałać. Niestety... Wbij sie w jakąś seksowną kieckę, szałową bieliznę, zrób słodką minkę niewiniątka (poćwicz przed lustrem) i marsz do kochasia. Przeproś go osobiście. Sprawdzone, działa !
46
Cook'Year

Postautor: Cook'Year » 03 maja 2006, 14:03

Asica u mnie dzisiaj coś drgnęło :) Nie przejmuj się, będzie git :) Napisz SMSa, np że jest ci wstyd i czekasz na przerwanie milczenia, bo masz mu dużo do powiedzenia... No i czekaj...
Awatar użytkownika
_Asica_
Bywalec
Bywalec
Postautor: _Asica_ » 03 maja 2006, 16:04

Poczytałam Wasze odpowiedzi i jakoś nabrałam mocy i nadziei...DZIĘKUJĘ <roza> .
Swoją drogą..ileż to trzeba się czasami wymęczyć z tą miłością...ale warto:-)!
Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 03 maja 2006, 16:08

ojjj racja wyslij smsa z przeprosinami i czekaj. I nsteonym razem sie taknei fosz o byle vco bo naprawde mozna zwalic fajny zwaizek przez to;) Jak kocha to sie odezwie i wroci i bedzie fajnie;) Pozdrawiam i powodzenia;) - pisal anafabeta :F
Awatar użytkownika
tweetuś_18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: tweetuś_18 » 03 maja 2006, 16:51

_Asica_ pisze:Swoją drogą..ileż to trzeba się czasami wymęczyć z tą miłością...ale warto:-)!

ojj warto i to bardzo!! Jak jest o co walczyc to walcz :]
Miłość jest dziką siłą.kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach!
Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 03 maja 2006, 17:01

Jeśli to jest tak bardzo poważne to pewnie bym do niego poszła.
Powiedziałabym że bardzo mi przykro, że przepraszam i żeby mi wybaczył. Potem powiedziałabym mu że czekam na niego i poszłabym zamiast stać nad nim i wymuszać od razu odpowiedź.
Też tak mam czasami że zupełnie niepotrzebnie (jak tak później przemyślę) tak ostro reaguję :/
Obrazek
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 03 maja 2006, 17:15

Hmm Jak chcesz wysłać smsa, to nie z przeprosinami. Napisz coś miłego, że tęsknisz, myślisz. I że nic na to nie możesz poradzić, że tak Ci zależy. No i że "zupełnie nie wiesz, co Ci odbiło".
Niby treść inna, ale przekaz ten sam. Nie przepraszaj Go tak namolnie, bo co za dużo to niezdrowo. Wymyśl coś, co Go do Ciebie znów przygna. :]
"Miarkuj złość.

Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się

Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 04 maja 2006, 08:35

_Asica_ pisze:Myślicie,że mu przejdzie i mam po prostu czekać na jakiś znak...czy sama go dać?
Ot po prostu weź zgrzewkę Żubra, idź do niego, przeproś, wytłumacz, że okres, że studia, że kłopoty w pracy... zrób mu najlepszego loda o jakim w życiu marzył, zgódź się na najbardziej szaloną erotyczną konfigurację o jakiej rozmawialiście i postaraj sie poprawić a będzie dobrze. Faceci nie są bardzo skomplikowani, jak mówią "qr.a ale mnie ząb napier d ala" to znaczy, że boli ząb a nie maja zgagę :)
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
tweetuś_18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: tweetuś_18 » 04 maja 2006, 10:53

guli pisze:Faceci nie są bardzo skomplikowani

tutaj bym sie zastanowila bo nie wszyscy... zdarzają sie skomplikowane w "obsłudze" jednostki :P
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 04 maja 2006, 12:18

Jeden esemes wystarczy. A potem ogon pod siebie i siedź cicho jak mysz pod miotłą, dopóki mu nie przejdzie i nie zatęskni. Może być tak, że ma Cię powyżej uszu i potrzebuje odetchnąć, bo albo się udusi, albo Cię zabije. Więc jakakolwiek próba kontaktu z Twojej strony zdecydowanie nie jest wskazana.

Siedź i czekaj. I udawaj, że jesteś przezroczysta. I nawet do tematu nie wracaj sama z siebie!
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 04 maja 2006, 14:02

Teraz jesli wroci to trzeba mu zebys troche nieba mu dala i tyle ;DD
Taka prawda ze jesli bedzie jeszcze come back to musisz sie postarac ladnie zeby koles wiedzial ze jednak moze stracic cos wiecej niz tylko cos "ciagle szczekajacego" ;DD
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 04 maja 2006, 16:04

Co zes mu nagadala?

Prawde mowiac podejrzewam ze o wiecej rzeczy przyczepic sie nie moglas :D Ot kobieta... :D najpierw zrobi i to glupio, potem probuje zwalic na faceta, a jak juz przebierze miare to placze :D

Dobrze Ci tak, podenerwuj sie troszke :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 04 maja 2006, 18:26

Hyhy pisze:Dobrze Ci tak, podenerwuj sie troszke

Dobrze jej tak! ;DD
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę

<sex> -> ta też jest fajna

<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...

<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!

;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
tweetuś_18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: tweetuś_18 » 04 maja 2006, 19:43

sadi pisze:Hyhy napisał/a:
Dobrze Ci tak, podenerwuj sie troszke

Dobrze jej tak! ;DD

cali mężczyźni, zamiast współczuc koleżance.... hehehe!! A tak serio to troszke narozrabiałaś wiec musisz poczekać az chłopak ochłonie!! Jak naprawde mu an tobie zależy to wcześniej czy póxniej mu pzrejdzie :]
Awatar użytkownika
Sylwunia24
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sylwunia24 » 04 maja 2006, 20:41

_Asica_ pisze:...facet uciekł z domu wyklinając mnie

Nie wiem co ty mu zrobiłaś , ale w tym wypadku nie wiem czyje zachowanie bylo bardziej dziwne jego czy twoje????
Awatar użytkownika
_Asica_
Bywalec
Bywalec
Postautor: _Asica_ » 05 maja 2006, 23:19

guli pisze:zrób mu najlepszego loda o jakim w życiu marzył, zgódź się na najbardziej szaloną erotyczną konfigurację o jakiej rozmawialiście

Hmmm...chyba to nie o to chodzi...aż tak nie chcę narazie przepraszać <hahaha>

Hyhy pisze:Prawde mowiac podejrzewam ze o wiecej rzeczy przyczepic sie nie moglas Ot kobieta... najpierw zrobi i to glupio, potem probuje zwalic na faceta, a jak juz przebierze miare to placze

Dobrze Ci tak, podenerwuj sie troszke

Teraz zgadzam się z tym w 100% <hyhy>

mrt pisze:Siedź i czekaj. I udawaj, że jesteś przezroczysta. I nawet do tematu nie wracaj sama z siebie!

Siedziałam,czekałam...i opłaciło się bo faceci to naprawdę dziwne istoty!Najpierw zachowuje się jak obrażone dziecko a potem...jakby nigdy nic się nie stało! <zalamka> To ja się denerwuę i bęczę,że świat mi się wali,że to koniec,że jestem kretynką itp.itd...a on mówi,że jest już ok! Nauka na przyszłośc:więcej dystansu do tego co wyprawiają faceci i życie od razu będzie łatwiejsze!

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”