nic mnie tak nie podnieca, jak...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 10 kwie 2004, 18:59

Waldek - :564:
Za sprowokowanie dyskusji ;)
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 10 kwie 2004, 21:06

waldek_z pisze:ciekawe, jak wielu z Was pisze, ze jest to zle, bo wczesniej ktos tak w watku napisal?

ciekawe, ze jak sa przeprowadzane anonimowe badania, to kazdy facet marzy o seksie z wiecej niz jedna kobieta, prawie kazdy o seksie ze swoja polowka i innym facetem...

ciekawe, ze prawie kazda kobieta marzy o seksie z dwoma facetami (podwojna penetracja), a jesli do takiego dojdzie przezywa doznania, jakich wczesniej nie doswiadczyla....

a tu WSZYSCY tacy "obrzydliwi".....

nic nie mam do tego, ze komus, moze sie to nie podobac....
ale....
jestem ciekaw, jak wielu z Was jest nieszczerych w tym, co pisze...
[/b]

Taaak, tylko ze oni mowia o )za przeproszeniem krzysiu ale musze to tak nazwac :D) pierdoleniu sie z innymi dla tylko i wylkacznie seksu...a my mowimy o tym, ze kochajac druga osobe i nie nudzac sie z nia normalnie ani w lozku nie potrzeba nam takich atrakcji, dobrze zrozumialem? Kto wie czy za 20 lat nie bedziemy tego robic... ale za 20 lat bedziemy tez innymi ludzmi.Spytaj NORMALNE dziewczyny w wieku 18-20 lat, nie za duzo Ci powie ze chce sie bzykac z dwoma facetami :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 11 kwie 2004, 01:10

Marzenia czasem powinny pozostac marzeniami, wiec jesli ktorac mazy o kanapeczce to wcale nie oznacza ze gdyby byla okazja to by to zorbila :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 11 kwie 2004, 10:56

Dziewczyny to bardzo dziwne istoty HYHY !nidy Ci nie powiedzą do konca o swych mazeniach erotycznych.Kiedyś miałem taki przypadek w zwiazku z którym przeporowadziłem jakby własna ankietę , wsród znajomych z netu i nie tylko, czyli kobiet i dziewczyn .A zaczeło sie od tego, iz siedzac na necie podrywałem dziewczyne no i nadeszedł juz czas , ze wymienilismy sie zdjęciami , poniewaz ja nie miałem zdjęcia gdzie byłbym sam na nim, wysłałem takie gdzie byłem z zona , odpowiedz osoby była taka (tej pani która owe zdjęcie dostała) ,ze bardzo podoba jej sie moja zona i ze ma na nia OCHOTĘ!!! :D Hmmmmm? o to ci numer co ! ;) wiec zaczołem wypytywać dziewczyny i kobiety jak to jest u nich z tym ze byc moze jest tak ze chciały by spróbować sexu z tą samą płcia??? powiem wam tylko tyle wiele sie wykrecało z odpowiedzią , nie mniej jednak, niewiele z nich odpowiedziała, ze nie, ze nigdy !
Moja zona natomiast po zobaczeniu zdjęcia owej dziewczyny zaprzeczała ze ona nie z inną kobietą ależ skad , ale nie mogła sie pozbyc mówiac to usmiechu na Twazy!! byc moze bawiła ją ta sytuacja i to dlatego , ale to wie tylko ona co siedzi w niej głeboko !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 11 kwie 2004, 12:26

no i Krzys ma racje.. zadna z moich kolezanek otwarcie i na trzezwo sie do tego nie przyzna.. ale.. kobiety maja wieksze sklonnosci do biseksualizmu :-) co nie znaczy, ze w realu by do czegos doszlo.. ale pomarzyc mozna.. w sumie kobieta o wiele bardziej zna sie na pieszczeniu kobiety - w koncu sama nia jest :-)
Awatar użytkownika
broken
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken » 11 kwie 2004, 20:00

To chyba ja jestem z Marsa.. bo mi takie mysli do glowy nie przychodza. A swoja druga jesli juz ktos chce z ta sama plcia.. to moglbym zacytowac Kingsajz (chyba wam sie w d***** poprzewracalo :))))))))))))))))))..
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 11 kwie 2004, 21:28

A co do tematu...nic mnie tak nie podnieca jak moja Pani :D i niewazne co robi i gdzie jest, jest zawsze najlepsza ze wszystkich :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
sallvadore
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: sallvadore » 11 kwie 2004, 21:41

broken a nie jest to oby tekst z Sex Misji?:)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 11 kwie 2004, 22:50

broken !! No przeciez Ty nie jestes kobietą !
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 12 kwie 2004, 02:05

:569: jestem bisexualna i jest mi z tym dobrze :)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 12 kwie 2004, 05:37

jestem bisexualna i jest mi z tym dobrze

I myślę, że nikt nie ma ci tego za złe.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 12 kwie 2004, 08:12

No bo czemu by ktos mial miec to za zle :) A jak ma to niech siedzi cicho, bo to jesgo sprawa :)
A dwie dziewczyny razem sa bardzo apetyczne :d :diabel2:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 kwie 2004, 09:27

No nie !!??????? ;) też mnie to kręci ! :D
Natomias na filmach o pedziach mam odruchy wymiotne , dziwne nie ?? :549:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 12 kwie 2004, 10:55

Dziewczyny tez maja odruchy wymiotne jak widza 2 facetow :) To po prostu wbrew naturze, a kobietki to inna bajka, one z natury sa juz bi :d
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 12 kwie 2004, 11:26

Ja bym chyba nie miala nic przeciwko przygodom z kobietami choc predzej w trojkacie bym sie na to odwazyla. I w sumie dziewczyna z dziewczyna to nie jest nic zlego w koncu kobniety zawsze sa jakos blizej ze soba caluja sie na powitanie itd. a facet z facetem ... niezbyt apetyczne :(
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 12 kwie 2004, 11:49

Ja bym chyba nie miala nic przeciwko przygodom z kobietami choc predzej w trojkacie bym sie na to odwazyla

Myślę Sarah, żemasz na myśli trójkąt 2k+m. A jak by na to zapatrywał sie Twój partner?
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 12 kwie 2004, 11:49

to Twoja indywidualna sprawa
zapewne musi być ciekawie

kazdy robi , to co lubi
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 12 kwie 2004, 12:55

Myślę Sarah, żemasz na myśli trójkąt 2k+m. A jak by na to zapatrywał sie Twój partner?

tak mam na mysli taki wlasnie trójkat.
Ale tak jak juz pisałam wczesniej w którymś poście na temattrójkątkow na takie cos zdecydowalabym sie tylko i wylacznie gdybym z osobami nie byla silnie zwiazana emocjonalnie zwlaszcza z chlopakiem bo wiadomo nie chcialabym patrzec na niego z inna kobieta. I dziala to tez w druga strone w przypadku trojkata 2m+1k tez zaden z facetow nie moglby byc moim stalym partnerem bo on by sie na to nie zgodził.
Taka przygoda jest wiec mozliwa jedynie gdy bede moze kiedys wolna.
Awatar użytkownika
broken
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: broken » 12 kwie 2004, 21:48

sallvadore pisze:broken a nie jest to oby tekst z Sex Misji?:)
A byc moze.. tam tez chyba cos takiego bylo. Ale w Kingsajzie jest cos takiego ze cos tam pada tekst o KOBIAŁKACH a potem jest wlasnie ten cytat.

krzys pisze:broken !! No przeciez Ty nie jestes kobietą !

hehe.. no racja, ale jakby nawet byl kobieta to biseksualnosc bylaby mi obca i wiem ze inne kobiety raczej tez nie czuja pociagow do tej samej plci.!
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 13 kwie 2004, 01:48

waldek_z pisze:ciekawe, jak wielu z Was pisze, ze jest to zle, bo wczesniej ktos tak w watku napisal?

ciekawe, ze jak sa przeprowadzane anonimowe badania, to kazdy facet marzy o seksie z wiecej niz jedna kobieta, prawie kazdy o seksie ze swoja polowka i innym facetem...

ciekawe, ze prawie kazda kobieta marzy o seksie z dwoma facetami (podwojna penetracja), a jesli do takiego dojdzie przezywa doznania, jakich wczesniej nie doswiadczyla....

a tu WSZYSCY tacy "obrzydliwi".....

nic nie mam do tego, ze komus, moze sie to nie podobac....
ale....
jestem ciekaw, jak wielu z Was jest nieszczerych w tym, co pisze...
[/b]

Sranie w panie. Jesli chodzi o badania to podobno kazda kobieta marzy o tym aby byc brutalnie gwałcona. Jednak to tylko marzenia ktorych jednak nigdy nie chca zrealizowac/ Jak dla mnie Twoja sytuacja tez jest chora. Jesli nie zmysliles tego wszystkiego to podejrzewam ze nie ma mowy o milosci w waszym zwiazku. Jestescie po prostu dobrymi przyjaciolmi...
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 14 kwie 2004, 14:32

Ja też często marze o seksie grupowym i kiedyś wydawało mi sie ze raz chciałabym to przeżyć, zobaczyć jak to jest. Potem jednak uświadomiłam sobie że mogłabym sie pieścić z kobietą/facetem, ale nie mogłabym patrzec na to jak mój partner pieprzy jakś laskę. Nie wiem też jak te doświadczenia mogłyby sie odbić na naszym związku. Z tych powodów nie dopuszczam możliwosci seksu grupowego, chociaż w moim marzeniach jest to niezwykle podniecajace. Ale-pożyjemy, zobaczymy
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 14 kwie 2004, 14:41

gracja pisze::569: jestem bisexualna i jest mi z tym dobrze :)

hehe przybij piatkę.

co do waldiego i jego upodoban, no coż w zasadzie mnie to nie zaskoczyło aż tak ani nie obrzydziło tylko troszkę zastanowiło czy oby na pewno o Polsce mówi <jesli nie prowokuje>
Najbardziej rozwaliła mnie akcja z supermarketem i plażą. <skojarzyło mi się z textem piosenki "z autobusem arabów zdradziła mnie". haha.>
:D
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 14 kwie 2004, 20:13

Z tych powodów nie dopuszczam możliwosci seksu grupowego, chociaż w moim marzeniach jest to niezwykle podniecajace.

Aga czemu odrazu nie dopuszczam. A jezeli wsord osob w seksie grupowym nie byloby Twojego partnera stałego? bo np rozstalibyscie sie? wtedy nic na przeszkodzie nie stoi :)
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 16 kwie 2004, 18:45

Ok, poprawka : NA RAZIE nie dopuszczam.....
Awatar użytkownika
Meliana
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Meliana » 17 kwie 2004, 20:32

Mi sex grupowy od dawna chodzi w głowie :) Ciekawosc zżera nie od środka...jak to jest? Mam dwóch bliskich kumpli, co by sie stało gdybym z taka propozycja do nich wyskoczyła? Jak myslicie zgodziliby sie na cos takiego?
What can you see
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 18 kwie 2004, 17:51

Mi sex grupowy od dawna chodzi w głowie Ciekawosc zżera nie od środka...jak to jest? Mam dwóch bliskich kumpli, co by sie stało gdybym z taka propozycja do nich wyskoczyła? Jak myslicie zgodziliby sie na cos takiego?

my ci nie powiemy bo nie znamy ciebie ani ich ani w jakich jestescie stosunkach.
Ale jezeli nie zaprponujesz to nigdy sie nie dowiesz :D
Awatar użytkownika
ashley
Początkujący
Początkujący
Postautor: ashley » 18 kwie 2004, 18:05

Student pisze: Sranie w panie. Jesli chodzi o badania to podobno kazda kobieta marzy o tym aby byc brutalnie gwałcona.

:551: nie kazda.. np. ja o tym nie marze
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 18 kwie 2004, 22:58

Nie wiem na jakich badaniach student opiera swoje twierdzenie, ale też nie wierzę, żeby każda kobieta o tym marzyła
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 18 kwie 2004, 23:25

ashley pisze:
Student pisze: Sranie w panie. Jesli chodzi o badania to podobno kazda kobieta marzy o tym aby byc brutalnie gwałcona.

:551: nie kazda.. np. ja o tym nie marze

Z calym szacunkiem do Ciebie napisalem kobieta a nie 17 letnia dziewczynka...
Awatar użytkownika
Aga
Maniak
Maniak
Postautor: Aga » 19 kwie 2004, 17:16

A skąd Ty wiesz o czym 17-latki marzą, 21-letni chłopczyku, co?

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”