Za sprowokowanie dyskusji

Moderator: modTeam
waldek_z pisze:ciekawe, jak wielu z Was pisze, ze jest to zle, bo wczesniej ktos tak w watku napisal?
ciekawe, ze jak sa przeprowadzane anonimowe badania, to kazdy facet marzy o seksie z wiecej niz jedna kobieta, prawie kazdy o seksie ze swoja polowka i innym facetem...
ciekawe, ze prawie kazda kobieta marzy o seksie z dwoma facetami (podwojna penetracja), a jesli do takiego dojdzie przezywa doznania, jakich wczesniej nie doswiadczyla....
a tu WSZYSCY tacy "obrzydliwi".....
nic nie mam do tego, ze komus, moze sie to nie podobac....
ale....
jestem ciekaw, jak wielu z Was jest nieszczerych w tym, co pisze...[/b]
Myślę Sarah, żemasz na myśli trójkąt 2k+m. A jak by na to zapatrywał sie Twój partner?
A byc moze.. tam tez chyba cos takiego bylo. Ale w Kingsajzie jest cos takiego ze cos tam pada tekst o KOBIAŁKACH a potem jest wlasnie ten cytat.sallvadore pisze:broken a nie jest to oby tekst z Sex Misji?:)
krzys pisze:brokenNo przeciez Ty nie jestes kobietą !
waldek_z pisze:ciekawe, jak wielu z Was pisze, ze jest to zle, bo wczesniej ktos tak w watku napisal?
ciekawe, ze jak sa przeprowadzane anonimowe badania, to kazdy facet marzy o seksie z wiecej niz jedna kobieta, prawie kazdy o seksie ze swoja polowka i innym facetem...
ciekawe, ze prawie kazda kobieta marzy o seksie z dwoma facetami (podwojna penetracja), a jesli do takiego dojdzie przezywa doznania, jakich wczesniej nie doswiadczyla....
a tu WSZYSCY tacy "obrzydliwi".....
nic nie mam do tego, ze komus, moze sie to nie podobac....
ale....
jestem ciekaw, jak wielu z Was jest nieszczerych w tym, co pisze...[/b]
gracja pisze::569: jestem bisexualna i jest mi z tym dobrze
Mi sex grupowy od dawna chodzi w głowie Ciekawosc zżera nie od środka...jak to jest? Mam dwóch bliskich kumpli, co by sie stało gdybym z taka propozycja do nich wyskoczyła? Jak myslicie zgodziliby sie na cos takiego?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 251 gości