18-stka

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 16 sty 2006, 13:09

Ciekawski pisze:
Eisenritter pisze:i jasno powiedzieć: mój związek, wynocha.

Bardzo subtelnie to ująłeś.

Czasami nie ma miejsca na dyplomację. Ale może to tylko ja. Moja druga połówka czasem sądzi, że nie byłbym w stanie być zazdrosny. Byłbym. Bardzo głęboko i bardzo gwałtownie.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Awatar użytkownika
GUMIŚ
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: GUMIŚ » 16 sty 2006, 13:15

Dzindzer Ty swója kobieta jesteś hehehe
Ile razy to oglądałaś?? Ja znam na pamiec cały hihihi

a pametasz jak skończył autory tych słów. Hehehe pamietam, na początku poszedł do klopa, a poźniej zmienił fryzure :)

Ale mimo wszytsko powinien zareagować jak chłopak, a nie jak jakiś Cieć... Moje zdanie
Zaraz przyjedzie szef i ubijemy ten interes... Szafa gra :)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 sty 2006, 13:21

GUMIŚ pisze:Ile razy to oglądałaś?? Ja znam na pamiec cały hihihi

na pamiec to ja nie znam, ale duzo razy, jak miałam jakis taki smutny wieczór to zapuszczałam sobie

GUMIŚ pisze:Ale mimo wszytsko powinien zareagować jak chłopak

dokładnie, powinien zareagowac. Byc moze laska była pod wpływem %% i inaczej to odbierała. ale po jakims czasie moze dojśc do niej, że ma faceta który nie walczy o nia, którwmu wszystko jedno kto i jak ja dotyka, który byc moze boi sie zareagowac.
albo uzna, że jemu takie zachowanie nie przeszkadza, miała dowód nic nie zrobił, czyli ciche przyzwolenie
Awatar użytkownika
GUMIŚ
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: GUMIŚ » 16 sty 2006, 13:25

Dzindzer pisze:dokładnie, powinien zareagowac. Byc moze laska była pod wpływem %% i inaczej to odbierała. ale po jakims czasie moze dojśc do niej, że ma faceta który nie walczy o nia, którwmu wszystko jedno kto i jak ja dotyka, który byc moze boi sie zareagowac.
albo uzna, że jemu takie zachowanie nie przeszkadza, miała dowód nic nie zrobił, czyli ciche przyzwolenie

Poźniej będziesz płakał, że ona Cię zostawi, dla tego co ją tak złapał sobie. Bo sobie ona pomyśli, on to by za mną stanął w obronie, a na dodatek bez przeszkód by ze mną to zrobił...
Przestań się mazać... Chłopaki nie płaczą... <hahaha>
Zaraz przyjedzie szef i ubijemy ten interes... Szafa gra :)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”